שכנעו אותנו - וקחו לכם דיסק

Hpeople

New member
בהצלחה לכולם...

אני כבר זכיתי בחידון היומי ולכן אני לא משתתף, אבל ראיתי כבר כמה שיכנועים מגניבים.. בהצלחה לכולם!!

אני צריכה לזכות בגלל ש....

עד עכשיו חשבתי שמוזיקה ישראלית היא דבר מגעיל ביותר....עד שבא דודו טסה ושינה את דעתי וב-ג-ד-ו-ל:)

siradler

New member
Nobody is perfect

כיוון שביום הזכייה בלילה, לא אלך לישון ואבדוק אם זכיתי, ובדיוק בזמן שתפרסם את שמות הזוכים אומר לחברתי זוזי זוזי נו ת'זוזי זוזי מהמחשב גברת מזרחי הצעירה ואם אזכה אשיר שיר פוגל אל נאחל ואראה לחברה שלא שכחתי לאהוב ונעשה קצת פוצי מוצי ואבוא אליך לקחת את הדיסק, זה בטוח יהיה אחד מהימים הצבעוניים שלי,ואם לא אזכה אף אחד לא יוכל לנחם אותי (בטח לא אני ובטח לא אתה (נחום)) ...אולי אשב לי אני (וה)גיטרה ואשיר על נסיכים וסוסים אך זה יהיה לאט ומעט מדי.....

Hpeople

New member
גם אני אהבתי..

רעיון מגניב להשתמש ולהוסיף את שמות השירים מהאלבום תוך כדי השיכנוע.. מגניב..

papilon7

New member
מכיוון שלפני כמה שנים הייתי בהופעה

של "נאש דידאן", ודודו טסה פרט, בהופעתם, נפלא על הגיטרה שלו. ואף על פי שלזמרת שלהם היה קול מדהים, כאשר דודו טסה ליווה אותם , בויאריצייה שהם עשו ל "שמע ישראל" הוא הפגין קול מלאכי מ-ד-ה-י-ם, ואני אמרתי לחברתי דאז ואשתי היום, "הוא חייב לעשות משהו עם הקול המדהים הזה". ואכן הוא עושה. וכמה שהוא נעים לאוזן, כשהוא שר גבוה, יש לו קול מ-ד-ה-י-ם. שבת שלום לכולם

טוב קצת קשה לשכנע ככה...

אבל גם אם אני לא אקבל את הדיסק אני מתה עליו... ויש לו מוסיקה טובה... לפחות מהקצת ששמעתי...

la bella dama

New member
כייייייייי

חזרתי מטיול שנתי נודד באילת 5 ימים של הליכה מהקניון האדום ועד אילת והכל כואב לי!! ובמשך הטיול שרתי שירים של דודו טסה ו5 ימים לא הייתי בסיביליזציה ואין לי מושג מה קורה בעולם ואני עכשיו מפרקת 58 צמות השיער שלי מלוכלך נורא אחרי 5 ימים במדבר אני מקיבוץ... יש לי מבחן בספרות מורחבת ענקי ביום ראשון ואין לי כוח להתכונן אחרי 5 ימים של טיול והכי...כי ניסו לסגור ת'אוהל שלי באזיקון וגם חיפשתי את הדיסק באילת ולא ראיתי..

bd2dudu

New member
השכנוע המספק שלי- למה מגיע לי

אני מאוד אוהב את הזמר, וגם מעריץ אותו מאז תחילת הקריירה שלו...אני חושב שמבלד שהוא זמר- הוא נגן מחונן- אחד הטובים בישראל... מאז "אני שר" המזרחי שלו- יצאו שני דיסקים- יותר ברור ומתוך בחירה...אותם עד היום אני שומע...שירים שלא כל מי שמעריץ אותו מכיר אותם.. לכן, אני ממש מבקש ומתחנן, לקבל את הדיסק החדש שלו, כי אני מצפה לו כבר ממש הרבה זמן והוא יעשה לי טוב על הנשמה... תודה רבה.

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif זוכים רבותיי!!זוכים ../images/Emo124.gif

והנה השמכנעים המצטיינים של הפורום:
MuCHaCHi
siradler
meravsabag
ליאור שמש
la bella dama (לפי כינויים בפורום). כולכם - הנכם מתבקשים לשלוח לי במסר אישי את הכתובת שלכם - לשם הדיסק "בדיוק בזמן" של דודו ישלח...
. ולמי שלא זכה - לא נורא - נסו בתחרות אחרת כאן בפורום..
. שבוע טוב ויום נעים, נחום

shabi16

New member
כל ה"מסכנים" פה שקרנים

בסדר אז אמרו לי שאני אקבל דיסק של דודו טסה אם אני אקפוץ מצוק בגובה 110 מ' אז קפצתי שנה וחצי הייתי בבית חולים והביאו לי בסוף את הדיסק ואז שמעתי אותו ושוב נפצעתי ברגל ושכבתי חודשיים בבית חולים ועכשיו אני הולך על קביים והכל בגלל דודו שקרנים!

la bella dama

New member
חבל שאתה חושב ככה..

לא יודעת מה האחרים אמרו כי לא ממש קראתי כי.......... הייתי בטיול שנתי!!!! בדיוק כמו שכתבתי.. ככה שחבל שאתה סתם אומר דברים בלי לדעת..

la bella dama

New member
אז...

זה אומר שמה שאני אמרתי הוא נכון.. ומסתאבר שזה שיכנע מישו שם לתת לי דיסק... ומה זה המרמור הזה?!?! אז לא זכית בדיסק...זה לא סוף העולם!! (עוד שניה תגיד שאתה קיבוצניק)

למעלה