שמ"ח מאי 2007 יוצ א לדרך

חריקת

New member
ח"ח אבל בגלל משו ח אחד כנסו

יש משו שאני לא מבין ואני רוצה תגובה אולי אני לא ישן פה "ותיק" אבל לא צריך להיות איך נגדיר את זה באי חוכמה כדאי להבין ש "טרול" זה לא מילת חיבה עם כל הכבוד ויש לי הרבה כבוד למנהלות פה הרי ה"טרולים" האלו הם בני אדם ואולי הם קיללו התסיסו הציקו גרמו למריבה. אבל אין זה ראוי שיקראו לו "טרול" מה זה לאיפה המדינה הזאת מגיעה לתת רמה? בנאדם צריך לקרוא לו טרול. אולי חשבתם שה"טרול" הזה מתסיס רק בגלל שהוא בא פעם ראשונה העליבו אותו ללא סיבה (קרא לי) התנתק וקילל ואז מישהו צעק (רשם) הי זה טרול אל תגיבו איך אתם היתם מרגישים אם היו קוראים לכם טרול מה זה אין טיפת בושה להגיד לבן אדם טרול אני אישית חושב שהטרול הזה יהיה חייב להישתנות למתסיס או קללן או מקלקל אבל טרול חחחח מה זה זה בדיחה? מה אתם היתם גם רוצים שתיכנסו לפה תיעלבו תקללו יעיפו אותכם תיכנסו שוב ויגידו הי טרול אל תגיבו לו אני מקווה שהבנתם את מה שאני מנסה לומר בקיצור 1 טרול זה מילה פוגעת ומן הראוי להחליף את הכינוי הזה והטרול הזה יכול להמשיך להציק אם הוא יבוא ויקראו לו טרול כי אני מודה שעם לי אישית היו קוראים טרול זה לא היה נגמר בשקט ח"ח לי מה אתם חושבים נא לשמור על תרבות הדיון

Pieck

New member
א. *קרה

ב. הכינוי טרול לא בא בכוונה לפגוע. פשוט בגלל ההתנהגויות הגסות שלו (שמייחסים לטרולים) הוא נקרא כך. ג. אני לא הייתי נעלב. מה אתה רוצה שיקראו להם "אחד שנכנס לפורום ומתחיל מריבות"? וגם קללן או מקלל זה לא בדיוק שמות טובים, כי אף אחד לא יבין על מה מדברים. הם לא המציאו את המושג טרול והוא מוכר בעוד מקומות. אז TOUGH LUCK, תתגבר.

סליחה? כשמישהו בא לפורום ומתסיס- מקלל, אומר

משהו מתגרה וכו', והוא לא חבר בפורום שתורם וכו'. צריך להתריע. למה? כי אם יש אנשים שלא יודעים מזה טרול, והוא פוגע בהם, אז הם יעלבו וייפגעו ואנחנו נתעלם? צריך להזהיר שזה טרול וככה זה מונע העלבויות כי כבר יודעים שהוא יעליב ולא צריך לקחת ללב. אתה יודע מה? אולי במקום טרול נקרא לו פוץ? אבל עדיין צריך משהו כדי לכנות אותו ואת התופעה הזו. ולכן זה לא משנה השם, העיקר המטרה של השם, ההתראה שהשם הזה מתריע כשהוא נכתב. בנוסף, לא רושמים על כל אחד שהוא טרול. כשרואים מישהו שהוא לא חבר בפורום, לא תרם אף פעם, בא ופתאום אומר משהו כדי ליצור ריב וכדומה, יודעים שזה טרול.

MAYA 4827

New member
ח"ח!!

באמת שהפורום מצויין וממש מסודר וממש כל הכבוד לכם!! ובאמת נעלמו בזמן האחרון הרבה פינות, וחבל.. אז אני ישמח להיות אחראית על איזשהיא פינה אם צריך=]

למעלה