נו באמת, פיני ל-ש-ר-ש-ר
D dylan New member 4/1/04 #23 הוא שרשר! את מטורפת וכתבת פעמיים את אותה שאלה רק עם ה- במקום שונה.. ומה למה? זה די ברור.. הם ראו לוני טונס ולא שמו לב שהזמן עובר, פתאום הם גילו שכבר 00:20(!!), נשיקה על הלחי וחזרה ללוני טונס.. עד 1:00 ואז שוקו חם, צחצחו שיניים והלכו לישון במיטות נפרדות.
הוא שרשר! את מטורפת וכתבת פעמיים את אותה שאלה רק עם ה- במקום שונה.. ומה למה? זה די ברור.. הם ראו לוני טונס ולא שמו לב שהזמן עובר, פתאום הם גילו שכבר 00:20(!!), נשיקה על הלחי וחזרה ללוני טונס.. עד 1:00 ואז שוקו חם, צחצחו שיניים והלכו לישון במיטות נפרדות.
H h e n y New member 4/1/04 #24 מה אתה מתערב../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif אני מטורפת אני אבל אבל.. הייתי בטוחה שזה שלח לי פעם אחת.... וכנראה שהתפוז עושה אצלי קצת בעיות לא צריך ישר לתקוף
מה אתה מתערב../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif אני מטורפת אני אבל אבל.. הייתי בטוחה שזה שלח לי פעם אחת.... וכנראה שהתפוז עושה אצלי קצת בעיות לא צריך ישר לתקוף
N Neta558 New member 4/1/04 #25 סיפור נחמד, רק ש... לירון כתב במפורש שהם התנשקו ב24:20 ולא ב00:20. אנו נאלצים לפסול את הניחוש שלך בשל חוסר אמינות.
סיפור נחמד, רק ש... לירון כתב במפורש שהם התנשקו ב24:20 ולא ב00:20. אנו נאלצים לפסול את הניחוש שלך בשל חוסר אמינות.
P pini430 New member 4/1/04 #29 ../images/Emo6.gifתדחיק דילן תדחיק אני יודע שמאוד מאוד קשה לך עם מה שקרה באותן עשרים דקות מסעירות של לירון עם גלעד.. זהו הוא לא אוהב אותך יותר וזה בין הייתר בגלל שאתה לא עונה לשאלות שלי..
../images/Emo6.gifתדחיק דילן תדחיק אני יודע שמאוד מאוד קשה לך עם מה שקרה באותן עשרים דקות מסעירות של לירון עם גלעד.. זהו הוא לא אוהב אותך יותר וזה בין הייתר בגלל שאתה לא עונה לשאלות שלי..