../images/Emo124.gif קריאה לסדר../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif
רק רציתי לעדכן אתכם במה שהעלה הסיבוב האחרון שלי באינטרנט במטרה "ריקודי בטן- החיפוש!" קודם כל, הוספתי כתבה בלינקים, לא מדהימה- ובכל זאת, של המורה של ריטה ושל גילת אנקורי... דבר נוסף- לכל הבחורות שמחפשות שיעור\קבוצה\מקום ללמוד בו- הלוואי שהיו לי את כל ההמלצות בעולם! ניסיתי ליצור איזשהי רשימה מרוכזת- אבל זו עבודה שכרגע נראית לי קצת בעייתית- בגלל עניין הפרסום, ובגלל שאני לא יכולה למצוא את כל מקומות הלימוד בארץ... כך או כך- מה שאני ממליצה למחפשות, זה לערוך כמה חיפושים- באינטרנט, בדפי זהב, במתנ"סים המקומיים... למצוא מה שמתאים לכן... בנוסף, פתחתי לוח של "מחפשות שיעורי ריקוד" וגם לוח של "שיעורי ריקוד" אם מישהי מכירה- היא מוזמנת לפרסם בלוח של השיעורים, ואם מישהי מחפשת- מוזמנת לפרסם בלוח של המחפשות. כך או כך, גם פניתי לכמה רקדניות ולכמה בתי ספר שאת כתובתם האלקטרונית מצאתי באינטרנט, וסיפרתי לה על המצאותו של הפורום כאן- והזמנתי אותם לפרסם בלוחותינו- כך שאני מקווה מאד שבקרוב יהיו כמה הצעות כאלו או אחרות. בכל אופן- הכי טוב יהיה אם כל אחת שלמדה היכן שהוא ושמרוצה ממה שהיא למדה- תפרסם בלוח את מה שהיא יודעת. זהו, מקווה שתהיה היענות.