שרשור בנושא קניות ו

אפשר להמליץ?

אני בת 47, ולפני שנתיים למדתי במשך שנה במסגרת לימודי בוינגייט, אצל מורה מעולה, מקסימה, נהדרת. אף פעם לפני כן לא למדתי או רקדתי מחול מזרחי, רק שמרתי בלב את המשיכה אליו. הכתה שלי היו נשים בכל הגילאים והמידות. היכולת ללמוד את המחול הזה אינה קשורה לגיל, מידה או כושר גופני. את מפעילה במחול הנםפלא הזה שרירים אחרים ובצורה אחרת מבכל סוג אחר של מחול שאני מכירה. אני חושבת שזה הדבר לשל מי שרוצה להתחבר עם הגוף שלה. זה מחול האלילות. בעיני זו סגידה לרחם כמרכז העולם. תענוג פיזי ורוחני כאחד, שהמורה שלימדה אותי גילתה לי ולקבוצה כולה. אחרי שהתחלתי וסיפרתי על כך בהתלהבות בבית, הסתבר שזו המורה הנערצת שבתי למדה אצלה לפני הגיוס, בחוג שהיא מעבירה בתל-אביב... אם תרצו ותרשו לי, אכתוב כאן את שמה. אם לא - אפשר לפנות אלי במייל או במסרק אישי, ואשמח להמליץ. אגב, מאחר וזה היה במסגרת לימודים לתואר, היה גם עניין של הכנת עבודה תיאורתית. נחשי על מה שמתי את הפוקוס?... על התאמת המחול לנשים גדולות!

NeTuSh2

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

אני ממש אשמח אם תתני לי פרטים על המורה שבתך למדה אצלה ריקודי בטן (פרטי/שיעור משותף)? אם אי אפשר לכתוב פה את הפרטים שלה אני אשמח אם תכתבי לי לאימייל
[email protected] thanks
-נטע-

מעדיפה כאן

הנה מה שכתבתי עליה לרקדנית שמנמנה במסר אישי. "קוראים לה אלינה. היא מלמדת גם בוינגייט (יש לה תואר שני בתראפיה בריקוד, נדמה לי) וגם פרטי, בתל אביב. נדמה לי שבסוזן דלל. היא גם מופיעה מידי פעם שם. בזמנו היתה לה הופעה מדהימה שבה היא הופיעה עם רקדנית פלמנקו ידועה, שכחתי את שמה. אין לי מושג כמה עולה שיעור, הבת שלי למדה אצלה לפני הצבא, והיא כבר משוחררת... הבת הגיעה אליה דרך אמא של ילדה מהגן שלי, שלמדה אצלה 4 שנים ורקדה כמו אלילה... הנה מה שכתוב על כרטיס הביקור שלה, שנתנה לי לפני כשנתיים: אליה Elina /אמנות המחול המזרחי/ 058-556565 ואם תדברי איתה - מסרי לה ד"ש חם חם מליאת קדמי, אמא של הדר." כמו שאמרתי, הבת למדה אצלה בקבוצה, בתל אביב (נדמה לי בסוזן דלל). בלי קשר, שנה אחר כך, לקחתי קורס אצלה בוינגייט, במסגרת קורסי הבחירה בתוכנית להשלמה לתואר ראשון שם. מאד מאד מאד מאד נהניתי. חוויה מדהימה של התחברות לנשיות. מומלץ בחום. (רקדנית, אם זה נחשב כעינייך כפרסומת לא מתאימה זה בסדר מצדי אם תמחקי את ההודעה הזו או אם תעבירי אותה ללוח. אני בחרתי לענות כאן ולא בלוח, כי אני עונה על שאלה, וכתיבה בלוח מרגישה לי כמו "לעשות פרסומת", שלא לזה התכוונתי. אז אם את רוצה לפרסם את ההודעה הזו בלוח, או למחוק אותה, ארגישי חופשי. מתנצלת מראש, אם חרגתי מהכללים שלך.

WhiteBear

New member
זו לא טנקה עצמה, לפי הטלפונים

כנראה מישהו שכח להחליף את הסיסמא שלו במחשב של הבית
...

למעלה