שרשור היכרות

dilan angel

New member
../images/Emo124.gifשרשור היכרות../images/Emo124.gif

סתם כדי להזיז טיפה ת'פורום רציתי לפתוח שרשור היכרות יותר מלא וארוך.. ~אני לא המצאתי את השאלות , אז אם יש שאלה מטומטמת דונט בליים מי~
1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

../images/Emo41.gif

1. השם שלי: אוראל. 2. כינוי\ם: ריילי. 3. ארץ לידה: ישראל@ 4. בית ספר ומסלול: החטיבה בקדימה, אני נמנעת מלהגיד את השם שלה, רק מהבושה. 5. איך היית רוצה להיקרא: ריילי. 6. תבלין מועדף: פפריקה?! 7. שתיה מועדפת: קולה. 8. דאורדורנט\בושם: ליידי ספיד סטיק. 9. שמפו וקונדישינר: אין משו מועדף. 10. האם שחית בעירום פעם: לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי באיזו סיטואציה, ועל מה. 12. צבע מועדף: שחור, אדום, אפור, לבן, ורוד. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: בלי שמות. 15. כרית אחת או שתיים: יותר מ-2. 16. חיות מחמד: הלוואי. 17. סרט מועדף: "ראיון עם ערפד"!!! הסרט הכי טוב בעולםם. 18. מוזיקה בכללית: איכותית. 19. מכונית אידיאלית: ספורט. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: יאפ, פאק, זונה. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף : תפוח אדמה, שנוא : בצל, אפונה. 23. חבר\ה לעתיד: אממ.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא יודעת. 25. היחסים עם ההורים : טובים. כשאני לא לידם. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנגליה, אוסטרליה, ארה"ב, קנדה. 27. ממתק מועדף: מסטיקקקקקקקקקקק 28. נעליים מועדפות: אולסטארר 29. שיר מועדף: יש יותר מדיי!! 30. אתר מועדף: תפוז. 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל. (בקאהם!) 32. הספורט המועדף (למשחק): מחניים! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: חחח.. יש כל כך הרבה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פוריםם 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אנג'לינה ג'ולי! 36. אוספים: נרות. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שהכל יתמוטט. כל מה שבניתי בכל חיי (כבר התמוטט חלקית). 38. תגיד מילה טובה...: יפה! 39. ספר מועדף: "בורות". 40. עיתון מועדף: seventeen 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: שנות ה-70, חברים. 42. כמה טיפים מהחיים: תחייכו, אפילו כשרע. 43. מועמד פוליטי: בע. 44. מפלגה: בע. 45. חום או קור: שניהם. בעצם, באמצעע. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר. ומייל. 47. זמר אהוב (אהם): אין. 48. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה, ומישל בראנץ'. 49. להקות: נירוונה, דה קולינג, רד הוט, פאדל, בלינק, נו דאוט.. 50. סרט מצוייר אהוב: "מלך האריות"!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני לא אוהבת לתאר. 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים. 53. אתה שונא מקומות ש..: התאורה חיוורת. 54. אני אוהב/ת: חיבוקים. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: צבועים בעיקר. 57. מה הכי מגעיל אותך: בני אדם. 58. מה את/ה הכי אוהב?: מסטיק. 59. משפטים שלך לסיכום: בערב פסח חל גם יום הזיכרון לקורט קוביין ז"ל. 10 שנים. בבקשה, שימרו על כבודו ועל זיכרו. אוהבת -

זה הדבר הכי שווה בעולםם!

אני קונה כל חודש. קניתי את של אפריל, אבל עדיין לא קראתי.. :] אוהבת -

14מתן

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

1. השם שלי: מתן 2. כינוי\ם: חחחח אני מעדיף לא להגיד
3. ארץ לידה: איזראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון שבצ - כן, קוראים לבצפר שלי שבצ !!! 5. איך היית רוצה להיקרא: אמממ...מתן ? 6. תבלין מועדף: מלחחחחחחחח
7. שתיה מועדפת: מיץ ענבייים חחחחחחח 8. דאורדורנט\בושם: ספיד סטיק
9. שמפו וקונדישינר: חחח מה זה השאלות האלה...אמממ הד אנד שולדר...? לא משנה לי כל כך... 10. האם שחית בעירום פעם: בטחח !! באמבטיה...
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן חחחח אבל זה תלוי... 12. צבע מועדף: כחול.. ירוק... 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: נו קומנט
חחחחח סתם..לא
14. חברים\ות הכי טובים\ות: אני ילד בודד אין לי חברים
15. כרית אחת או שתיים: 2... 16. חיות מחמד: יש לי כלב הסקי סיבירייייי קוראים לו רוקו
17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: פופ ומוזיקה שחורה 19. מכונית אידיאלית: כזאת עם נהג פרטי
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: חחחחח זה בא בתקופות אלא יודע מה עכשיו 21. אוכל מועדף\ שנוא: ב-מ-ב-ה 23. חבר\ה לעתיד: חחחח כבר אמרתי לכם שאין לי חברים
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא חושב... 25. היחסים עם ההורים : 'סדר... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק 27. ממתק מועדף: ב-מ-ב-ה טוב התייאשתי אז קפצתי ל2 חשובים וזהווווו
41. סדרת טלוויזיה מועדפת: ב-א-פ-י ק-ו-ט-ל-ת ה-ע-ר-פ-ד-י-ם 48. זמרת אהובה: קלי קלרקסון ואשנטי

dilan angel

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

1. השם שלי: שיר
2. כינוי\ם: שושה,שוש,קישה(הכושית מאוטובוס הקסמים,חח סיפור ארוך)
3. ארץ לידה: ישראל
4. בית ספר ומסלול: עעעע חטיבת ביניים , כיתה ט'
5. איך היית רוצה להיקרא:מסתדרת עם שיר 6. תבלין מועדף: חילבה!!חחח ילדה מסריחה
7. שתיה מועדפת: דייט ספרייט
8. דאורדורנט\בושם: נטורל פורמולה 9. שמפו וקונדישינר: קרמה 10. האם שחית בעירום פעם: לא..מסכן מי שישחה איתי
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן אבל תלוי על מי 12. צבע מועדף: שחור
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא
14. חברים\ות הכי טובים\ות: בלע מזה משנה השם
15. כרית אחת או שתיים: אחת
16. חיות מחמד: כלב טרייר
(קלטו ת'מקוריות
) קוראים לו טריי 17. סרט מועדף: נערה בהפרעה,סיפור אהבה בלתי נשכח,המלאכיות של צארלי
18. מוזיקה בכללית: MTV
19. מכונית אידיאלית: חיפושית
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: וואלה אין לי מושג..אנשים שמכירים אותי צריכים להגיד לי 21. אוכל מועדף: אמממ שיהיה
23. חבר\ה לעתיד: נושא כאוב...לא היה ואין משהו באופק..
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: נואפ 25. היחסים עם ההורים : סבביים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק או לוס אנג'לס ד'ה לוב אוף מיי לייף
27. ממתק מועדף:שוגי גו 28. נעליים מועדפות: באפלו כדי לכפות על המטר וחצי שלי
29. שיר מועדף: WALLK AWAY של כרסטינה אגילרה
30. אתר מועדף:יהו 31. ספורט מועדף (לצפייה): שונאת לראות ספורט
32. הספורט המועדף (למשחק): אמממ כדורסל..ואטאבר
33. הרגע הכי משפיל בחייך: אווווו כמה היו לי
אבל בקטנה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שונאת חגים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: נקססטטט 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לראות רוח,שמישהו יתאכזר אליי, שאני אהייה מעורבת בפיגוע ועוד מלא..
38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה
39. ספר מועדף: אממממ בפעם האחרונה שקראתי ספר זה היה בגיל 4, "מעשה בחמישה בלונים"...אה!! אז זזה
40. עיתון מועדף: סבן טין(מגזין אמריקאי) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מלאך שחור...אין על הסידרה הזאת!
42. כמה טיפים מהחיים: וואוו חחח אפשר לחשוב כמה אני כבר חיה..אמממ טוב ננסה-אל תאהב את מי שאתה משיג-תשיג את מי שאתה אוהב.
43. מועמד פוליטי: בלעעכככססס פוליטיקה
44. מפלגה:
45. חום או קור:חום
46. מכתב דואר או אי מייל:אי מייל 47. זמר אהוב :מייקל ג'קסון(יש לו שירים מדהימים) וג'סטין
48. זמרת אהובה: כרסטינה אגילרה,גוון,מדונה,ביונסה,בריטני,מישל בראנץ,מיסי אליוט ..
49. להקות: נו דאוט (מיי פייבוריט) רד הוט צ'ילי פפרס,וויט סטרייפס,דסטניז צ'יילד.
50. סרט מצוייר אהוב:ספר הג'ונגל 51. תאר את עצמך ב-2 מילים: ילדה טובה 52. אתה שונא אנשים ש..:אני לא שונאת אבל אם כבר לא אוהבת אז-אנשים ש אוהבים רק את עצמם,לא מקבלים דעות של אחרים,שקרנים,נצלנים,צבועים, ואוהבי המורדייייייייםםםםם
53. אתה שונא מקומות ש..: אני מרגישה שאני לא רצוייה בהם 54. אני אוהב/ת:מוזיקה,לישון,לנגן,לצייר ..
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני לא שונאת
57. מה הכי מגעיל אותך: חרקים
58. מה את/ה הכי אוהב?: חרשתם על השאלה 59. משפטים שלך לסיכום: עעעעעעעע 30 דקות לקח לי למלא את השאלון!!

NoWords

New member
אז את שונאת אותי האאא?../images/Emo7.gif

לא נורא, נוותר לך הפעם.
עונה- 1. השם שלי: נעמה 2. כינוי\ם: נעמולי, נעמולה, נעומה 3. ארץ לידה: ישראל
4. בית ספר ומסלול: חטיבה, כיתה ט' 5. איך היית רוצה להיקרא: אן או נילי 6. תבלין מועדף:מה זו השאלה הזו?! 7. שתיה מועדפת: קולה,לימונדה,מים...
8. דאורדורנט\בושם: FA 9. שמפו וקונדישינר: הוואי
10. האם שחית בעירום פעם: Yeah right 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: צוחקת עם אנשים, לא על 12. צבע מועדף: כתוםםםם,שחור,אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אתם גם ככה לא מכירים
15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: 2 חתולים
17. סרט מועדף: יש שניים- מלך האריות (יאפ....) ועוד סרט ששכחתי מה השם הדפוק שתקעו לו בעברית אבל באנגלית הוא- סרנדיטיפי זה עם ג'ון קיוזאק 18. מוזיקה בכללית: פופ 19. מכונית אידיאלית: אני אסתפק (
) בaudi TT קטנה ומתוקה.
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:תשאלו חברים שלי, אני לא יכולה לומר 21. אוכל מועדף\ שנוא:שונאת חצילים
אוהבת פיצה,סלט,המבורגר...
23. חבר\ה לעתיד: מי יודע? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לפעמים
25. היחסים עם ההורים : בזמן האחרון בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אוסטריה/אנגליה/ארה"ב 27. ממתק מועדף: פסק זמן ומסטיקיםםם 28. נעליים מועדפות: נעלי ספורט 29. שיר מועדף: יש המוןןןןןןן אבל בעיקר של christina aguilera
30. אתר מועדף:האתר שלי.. בבנייה כרגע 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל
32. הספורט המועדף (למשחק): טניס/שחייה/כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: מביך מדי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח
אין על פסח
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:מה זו השאלה הזו?! 36. אוספים: נרות
37. מה הפחד הכי גדול שלך: לטבוע 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה [זו ההוראה!] 39. ספר מועדף: עוד חיבוק אחד
40. עיתון מועדף: מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: friends,שנות ה70, מלך השכונה, כולם אוהבים את ריימונד... כל הסדרות הקומיות 42. כמה טיפים מהחיים: תחיו את הרגע
תהנו מהחיים ותנצלו אותם
כי אחר כך תתחרטוווו..
43. מועמד פוליטי: פוליטיקה בע! 44. מפלגה: כנ"ל 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר יותר מגניב 47. זמר אהוב (אהם): אין 48. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה [אפקורס...]
49. להקות: נו דאוט ודסטניז צ'יילד [שיחזרו כבר] 50. סרט מצוייר אהוב:כבר אמרתי מלך האריותתתת?
51. תאר את עצמך ב-5 מילים: יש לי המון סוגי צחוק
52. אתה שונא אנשים ש..: מעצבנים, מציקים, וצעקניים. 53. אתה שונא מקומות ש..: אי אפשר לזוז בהם
54. אני אוהב/ת: המון דבריםםםם, מוזיקה, לישון, חתולים, לאכול 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הא?
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: עיין סעיף 52. 57. מה הכי מגעיל אותך: חוסר נימוס 58. מה את/ה הכי אוהב?: עיין סעיף 54. 59. משפטים שלך לסיכום:הזכרתי שאני אוהבת את מלך האריותתתת???

dilan angel

New member
ננננווווווואאאאאופ../images/Emo70.gif

אני אנסח את זה אחרת- אני שונאת ת'מורדים אבל יש ת'אנשים האלה שלוקחים ת'מורדים יותר מידי קשה..והם נכנסים לסרררטטטייייםםםם.. קיצור תוכנית משפיעההה בלע לא אוהבת

מלך האריות לשליטה!

אקונה מטטה. וואי. אני מכורה. יש לי את כל השירים. גם של הפס-קול, וגם אלו שממש הופיעו בסרט. אוהבת -

baby fey

New member
אני אני אני....

1. השם שלי: מירית 2. כינוי\ם: מיצי מיץ מוץ יש מלא... 3. ארץ לידה: קניה 4. בית ספר ומסלול: אורט דפנה... 5. איך היית רוצה להיקרא: דונט נאו 6. תבלין מועדף: אממ... לא חושבת על משהו 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם:ליידי ספיד סטיק 9. שמפו וקונדישינר:נו... שכחתי ת'שם בעע 10. האם שחית בעירום פעם: לא נראה לי אולי פעם אחת בג'קוזי ענק 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי חחח 12. צבע מועדף: אממ... זה בא לי בתקופות.. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: חחחחח לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: הדר נועם אייל ליחן.. 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: כלב 17. סרט מועדף:שר הטבעות הטריולוגיה 18. מוזיקה בכללית: פאנק. רוק 19. מכונית אידיאלית: אין לי מוישג 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:fuck you ועוד... 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים :טובים אבל אני לא מאלה שמספרים כל דבר להורים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון 27. ממתק מועדף: אולוואיס 28. נעליים מועדפות: ואנס 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): התעמלות אומנותית 33. הרגע הכי משפיל בחייך:חחח הייתי בחוץ לארץ בקניה ורצתי על כסאות חוף כאלו במלון ונפלתי בחור כזה בכסא וכולם צחקו עליי ואני בכיתי 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לא אממ.. 36. אוספים: יש הרבה 37. מה הפחד הכי גדול שלך: כרישים 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף:שר"ה ה"פ 40. עיתון מועדף:מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מלאך שחור מכושפות רוזוול... 42. כמה טיפים מהחיים:אני אחשוב על זה 43. מועמד פוליטי: אני שמולאנית לכיוון מרכז.. 44. מפלגה:מרץ או עבודה 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם):חחחח קשה מידי 48. זמרת אהובה: גוון 49. להקות: נו דאוט,ניקלבאק,בלינק,באסטד,דה כלינג,סמ 41 וכ"ו 50. סרט מצוייר אהוב:קשה אני מתה על סרטים מצויירים 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני אוותר 52. אתה שונא אנשים ש..:חושבים את עצמם ומשקרים ונדבקים! 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם 54. אני אוהב/ת: אותך חיחי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: טום מבלינק 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: למה לשנוא?! 57. מה הכי מגעיל אותך: לא יודעת 58. מה את/ה הכי אוהב?:איי דונט נו 59. משפטים שלך לסיכום:נחמד חביב אהבתי אין לי מה להגיד טרללה...

FooK MI

New member
אוי וויי.

1. השם שלי: י-הו-נ-תן 2. כינוי\ם: יוני, יוז', יון, אמא, אבא, סבא, סבתא, מרה מה, מרה מה קה מה. 3. ארץ לידה: ישראל... דה. 4. בית ספר ומסלול: כולם מתקמצנים בפרטים. אני לא! תיכון עירוני שש שנתי על שם אילון, אני בחטיבה, כיתה ח'! 5. איך היית רוצה להיקרא: אממ... לא יודע? 6. תבלין מועדף: וואט דה פאק?! 7. שתיה מועדפת: קולה! והרבה! 8. דאורדורנט\בושם: מה הפאקינג קשר בין השניים? 9. שמפו וקונדישינר: אוףףף זה מזכיר לי את התקופה שהיה לי אפרו והייתי מטפל בשיער
עכשיו בקושי יש לי שיער אז אין לי כוח לטפל בו. 10. האם שחית בעירום פעם: איכס. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן. הם נהנים מזה יותר ממני! 12. צבע מועדף: שחור. כן, אני פריק! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממ... לא? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חברים? מה זה? איפה קונים? 15. כרית אחת או שתיים: אחת! הצוואר כואב עם שתיים. 16. חיות מחמד: אוגר סיבירי. אין לי, אבל אני מת שיהיה לי
17. סרט מועדף: וואו... כל סרט טוב שראיתי... איך אפשר בכלל לבחור? נערה בהפרעה אם בא לי סרט עם מסר, טיטאניק אם בא לי רומנטיקה, אקס מן אם בא לי מוטציות ופיצוצים וכל זה, ואף פעם לא התנשקה אם אני רוצה לראות שעה וחצי את השחקנית האהובה עליי. כן, אני אוהב את דרו בארימור! מה רע?! 18. מוזיקה בכללית: רוק? 19. מכונית אידיאלית: מכונית? ע"ע לנהוג או לנסוע? לא. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: עדיף לצנזר את זה. 21. אוכל מועדף\ שנוא: אני לא אוכל. אפילו הבנות הכי אנורקסיות בעולם צוחקות עליי שיש לי הפרעות אכילה
23. חבר\ה לעתיד: באמת מי יודע? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אממ... לא 8-| 25. היחסים עם ההורים: ugh. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: מקום קטן ושמו נוורלנד. 27. ממתק מועדף: שוקולד! 28. נעליים מועדפות: עם סוליות. 29. שיר מועדף: כל שיר של היהודים. נקודה. 30. אתר מועדף: אממ... תפוז? 31. ספורט מועדף (לצפייה): מי פאקינג צופה בספורט? 32. הספורט המועדף (למשחק): מי פאקינג משחק ספורט? 33. הרגע הכי משפיל בחייך: נולדתי. מאז הכל מדרדר. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: החופש הגדול. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אממ... לעצמי? 36. אוספים: גידולים סרטניים. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות? בעצם... לחיות. למות זו פרישה, לחיות זו עבודה ארוכההה וקשה. 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה... 39. ספר מועדף: התפסן בשדה השיפון. יש לו המון השפעה על הכתיבה שלי. 40. עיתון מועדף: ?! 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: תלוי מה יש באותו רגע
42. כמה טיפים מהחיים: אל תנסה להתאבד - מתישהו אתה תמות בכל מקרה. 43. מועמד פוליטי: פנינה? 44. מפלגה: החברים של פנינה? 45. חום או קור: חוםםם! תמיד קר לי! 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל! 47. זמר אהוב (אהם): מבחינת קול? אף אחד לא עושה לי את זה. מבחינת המוזיקה עצמה והיצירה? אביב גפן (בהנחה שסולני להקות לא נחשבים, אם כן אז די ברור שתום פטרובר שולט!). 48. זמרת אהובה: כנ"ל, מבחינת הקול אין אף אחד. אבל כזמרת-יוצרת זו חייבת להיות ענבל פרלמוטר (ולא, אני לא מת על הקול של אורית שחף). 49. להקות: היהודים! בלאקפילד! 50. סרט מצוייר אהוב: פורנו לפעוטות. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: הלוואי ש-תמו-תי. 52. אתה שונא אנשים ש..: נולדו. 53. אתה שונא מקומות ש..: קיימים. 54. אני אוהב/ת: אנשים שלא נולדו ומקומות שלא קיימים (זה נשמע כל כך ספרותי
) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: וואט דה פאק? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: מי שנולד! גאד אתם לא מקוריים! 57. מה הכי מגעיל אותך: דברים מגעילים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: דברים שאני אוהב. 59. משפטים שלך לסיכום: כמה זמן בזבזתי כאן.

למעלה