שרשור היכרות

dilan angel

New member
גמאני חולה על דרו בארימור

אין עליההה ואייייייייייייייששששששששש למה אתה כזה שלילי???

NoWords

New member
בנאדם...

מה קורה לך אתה שונא את כולם?! מה זו השליליות הזו? אתה רק כיתה ח'... ושחור, זה לא רק פריקים

dilan angel

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo127.gifנאאאאאאכוווןןןן

שחור זה ממש לא פריקים עעעעעעע בגלל שאני בלקרית (לובשת רק שחור) אז כולם חושבים שאני פריקית (ועוד במיוחד שאני עם דיסקמן,כאילו אני שומעת מטאל או משהו) וזה מעצבן כי אני הכי ההפך מפריקית..אני שונאת מטאל,רוק כבד וכאלה חרטות.. עעעע שונאת הכללות.

dilan angel

New member
../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

כפי שאתם יודעים עוד שבוע פסח
אז רציתי להציע (כדי לא לצאת מנהלת חרא) מפגש פורום מה דעתכם?

NoWords

New member
חחחח

את לא חייבת להציע כדי לצאת בסדר בתור מנהלת, איזה שטויות. לדעתי עדיין לא מתאים מפגש פורום כי בעיקרון אנחנו ממש מעט, והפורום עוד רק מתחיל.

°AmandA°

New member
אני../images/Emo70.gif...

היי... הייתי פה בתחילת הפורום ואחר כך עזבתי... אבל עכשיו אני חוזרת! . השם שלי: קרן
2. כינוי\ם: אמממ... קרן
3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: חטיבה, כיתה ט' 5. איך היית רוצה להיקרא: קרן
6. תבלין מועדף:
7. שתיה מועדפת: אייס קפה 8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט נטורל פורמולה, בושם hugo ו-lapidus 9. שמפו וקונדישינר: קרמה 10. האם שחית בעירום פעם: לא...
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בדרך כלל לא...
12. צבע מועדף: כחול, סגול ושחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא...
14. חברים\ות הכי טובים\ות: שמות לא יעזרו לכם... 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלבה מתוקה ושמה מל
17. סרט מועדף: מלא... סיפור אהבה בלתי נשכח, את מטורפת אתה חתיך, שר הטבעות ועוד הרבה... 18. מוזיקה בכללית: רוק, פאנק, פופ
19. מכונית אידיאלית: אממ... לא יודעת...
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין לי מושג...
21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: גלידה, שנוא: כל דבר שהיה פעם חי 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא חושבת... 25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ספרינגפילד, ניו ג'רזי ארה"ב 27. ממתק מועדף: שוקולד! 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף: יש יותר מדי... 30. אתר מועדף: האתר שלי! 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל
32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: מעדיפה לא לספר... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: נרות, גלויות, פרקים של tho o.c ו-one tree hill בדי וי די...
37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות
38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה
39. ספר מועדף: "מנגינה שאין לה סוף"
40. עיתון מועדף: ראש 1 ו-elle girl 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דוסון קריק,the o.c, one tree hill 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי:
44. מפלגה:
45. חום או קור: קור
46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: אדם לוין ממארון 5, gavin degraw, טייסון ריטר מאול אמריקן ריג'קטס, וג'סטין טימברלייק 48. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה, גוון סטאפני, מישל בראנץ' 49. להקות: מארון 5, נו דאוט, all-american rejects, גוד שארלוט 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה (הייתי מכורה לזה כשהייתי קטנה!) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: קשה לי לתאר את עצמי
... אנשים שמכירים אותי צריכים לעשות את זה... 52. אתה שונא אנשים ש..: סנובים, ערסים, ואוהבי מוזיקה מזרחית
53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם ריח של עישון
54. אני אוהב/ת: לשיר
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: כבר עניתי על השאלה הזאת... 57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים
ואיברים פנימיים
58. מה את/ה הכי אוהב?: כבר רשמתי! לשיר
59. משפטים שלך לסיכום:

°AmandA°

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

תודה על ההזמנה
האמת, אני קוראת שם קבוע...
לא כל כך יצא לי להגיב הרבה... אחלה פורום

אני ישתדל לענות על כמה שיותר יחיחיח

1.שם:קורין 2.כינוי:- 3.ישראל 4.בית ספר:אורט סינגאלובסקי-ניהול עסקי 5.פשוט קורין 6.תבלין מעודף:וואלה כרגע לא עולה לי בראש שמות של תבלינים 7.שתיה מעודפת:סן פרנסיסקו
8.בושם:וAMOR AMOR 9.שמפו וקונדישנר-רגע אני הולכת ליבדוק
10.בטח שחייתי בעירום-בים 11.נהנהת?יש ויש בעיקרון כן
12.צבע מעודף:כחול\וורוד 13.כן התחלתי עם ילדה בת 14
טוב אני מדלגת על שאלות משעממות...
, 17.סרט מעודף:מונסטור-אחלה סרט 18.מוסיקה בכללית:מוסיקה שחורה 29.שיר מעודף:JUST LIKE A PILL-של פינק 35:אני דו מינית:-כך שיש רשימה אבל ברשם:פינק,אנג'לינה גולי וכ'ו.
. 47.זמר אהוב:פארל וויליאמס,אמינם 48.פינקקק 49.נו דאוט,N.E.R.D

גמני../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

1. שם:קים 2.כינוי: crazy witch יחידה. 3. ארץ לידה: אוסטרליה. 4. בית ספר ומסלול: אתם לא רוצים לדעת. 5. איך הייתי רוצה להיקרא:קים/ קלי/ קימברלי. 6.תבלין מועדף: מלח. 7.שתייה מועדפת: קולה. 8.קונדישינר: פינוק, הוואי, ודוקטור פישר בוטניק. 9.האם אני נהנית לצחוק על אנשים: טלוי. 10.צבע מועדף: אדום, כחול, וירוק. 11.האם נמצאתי אשמה באיזשהו פשע: וואדי שלא. 12.חברות הכי טובות: קיילי לוין, דונה מנוי, בריטני קימברלי. 13. כרית אחת או שתיים: אמממ, אחת. 14.חיות מחמד: כלבה: דולי חתולה: סנו. 15.סרט מועדף: לא רק בלונדינית. 16. מישפטים או מילים שאני מרבה להגיד: א.kiss my ass! ב.שיו. 17.אוכל מועדף: צ'יפס. שנוא: כל סוג של דג. 18. חבר לעתיד: אין לי מושג. 19.היחסים עם ההורים: סביר. 20.העיר/ הארץ שבה רציתי לחיות: נתניה, ישראל. 21.ממתק מועדף: החטיף, צ'יפס. 22.שיר מועדף: crazy in love 23.איזה חג את הכי אוהבת: חנוכה. 24.אוספים: מחקים, וכוסות. 25.שאני אגיד מילה טובה: כלום. 26. סידרת טלווזיה מועדפת: השבט. 27.זמרות מועדפות: ביונסה, ג'ניפר לופז, אבריל לאבין. 28.להקות: שוגר בייבס, אוונסנס, נו דאוט. 29.מתארת את עצמי ב4 מלים: בלונדינית מטורפת, מגניבה ויפה. 30.אנשים שאני הכי שונאת: שוויצרים, מחבלים וטרוריסטים.

למעלה