אני../images/Emo70.gif...
היי... הייתי פה בתחילת הפורום ואחר כך עזבתי... אבל עכשיו אני חוזרת! . השם שלי: קרן
2. כינוי\ם: אמממ... קרן
3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: חטיבה, כיתה ט' 5. איך היית רוצה להיקרא: קרן
6. תבלין מועדף:
7. שתיה מועדפת: אייס קפה 8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט נטורל פורמולה, בושם hugo ו-lapidus 9. שמפו וקונדישינר: קרמה 10. האם שחית בעירום פעם: לא...
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בדרך כלל לא...
12. צבע מועדף: כחול, סגול ושחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא...
14. חברים\ות הכי טובים\ות: שמות לא יעזרו לכם... 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלבה מתוקה ושמה מל
17. סרט מועדף: מלא... סיפור אהבה בלתי נשכח, את מטורפת אתה חתיך, שר הטבעות ועוד הרבה... 18. מוזיקה בכללית: רוק, פאנק, פופ
19. מכונית אידיאלית: אממ... לא יודעת...
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין לי מושג...
21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: גלידה, שנוא: כל דבר שהיה פעם חי 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא חושבת... 25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ספרינגפילד, ניו ג'רזי ארה"ב 27. ממתק מועדף: שוקולד! 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף: יש יותר מדי... 30. אתר מועדף: האתר שלי! 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל
32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: מעדיפה לא לספר... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: נרות, גלויות, פרקים של tho o.c ו-one tree hill בדי וי די...
37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות
38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה
39. ספר מועדף: "מנגינה שאין לה סוף"
40. עיתון מועדף: ראש 1 ו-elle girl 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דוסון קריק,the o.c, one tree hill 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי:
44. מפלגה:
45. חום או קור: קור
46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: אדם לוין ממארון 5, gavin degraw, טייסון ריטר מאול אמריקן ריג'קטס, וג'סטין טימברלייק 48. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה, גוון סטאפני, מישל בראנץ' 49. להקות: מארון 5, נו דאוט, all-american rejects, גוד שארלוט 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה (הייתי מכורה לזה כשהייתי קטנה!) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: קשה לי לתאר את עצמי
... אנשים שמכירים אותי צריכים לעשות את זה... 52. אתה שונא אנשים ש..: סנובים, ערסים, ואוהבי מוזיקה מזרחית
53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם ריח של עישון
54. אני אוהב/ת: לשיר
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: כבר עניתי על השאלה הזאת... 57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים
ואיברים פנימיים
58. מה את/ה הכי אוהב?: כבר רשמתי! לשיר
59. משפטים שלך לסיכום: