שרשור הכרות

Matt Leblanc

New member
מצטרף

שם: אודי גיל: 13 כמה זמן אני צופה ב"המשרד": מאז שמיקמיק רשמה בקומונת אבודים על הסדרה [: אני צופה ב"המשרד" בקצב ארה"ב\בקצב ישראל: ארה"ב הדמות האהובה עלי בסדרה: דוויט! הפרק האהוב עלי [או אם קשה מידי לבחור, אז העונה האהובה]: אופיס אולימפיקס אני חושב, אבל בגלל שראיתי את הסדרה במרתון אז אני לא זוכר יותר מדי את הפרקים בנפרד. אני משתתף\לא משתתף בDMI [החוויה המקוונת של הסדרה]? אם כן, שתפו אותנו-מה הכינוי שלכם שם, באיזה סניף אתם ומה הדירוג שלכם?: לא משתתף, אני אצטרף אח"כ הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה בסדרה: שתמשך למרות השביתה... הזוג האהוב עלי בסדרה: כעקרון ג'ים ופאם, אבל בוב ופיליס (למרות שלא רואים את בוב ממש) קורעים (דובי...) כשאני לא צופה ב"המשרד" אני.. [או במילה אחרת, התחביבים שלכם מלבד צפייה בסדרה ]: רגיל... חוץ מ"המשרד" אני צופה גם ב..: אבודים, נמלטים, הירוז, צ'אק, פושינג דייזיס, דקסטר, האוס, סקראבס (משלים), סימפסונס, סאות'פארק ולסיום-המסר שלי לאומה\מילות ברכה לפורום החדש: מזל טוב ובהצלחה (בהצלחה גם שההודעה הזאת תצליח לעבור את תפוז שלא נותן לי לשלוח כלום!!!)

mikmik000

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהצלחתי עם השרשור החופר שלי בקומונה לשכנע לפחות מישהו אחד לראות את הסדרה חח :] והבעיות בתפוז באמת ממש מעצבנות.. אני מקווה שיסדרו את הבעיה בקרוב.

F r e c k l e s

New member
גמאני עונה! ../images/Emo13.gif

אסל לפחות הכל עוד טרי לי בראש
אני צופה ב"המשרד" בקצב ארה"ב\בקצב ישראל: ארצות הברית כמובן הדמות האהובה עלי בסדרה: מייקל סקוט!!!!!! הפרק האהוב עלי [או אם קשה מידי לבחור, אז העונה האהובה]: אין לי ממש פרק שאני הכי אוהבת.. ישכמה סצנות אהובות במיוחד.. כמו הריקוד של מייקל בבוז קרוז וריאן סטרטד דה פייר אני משתתף\לא משתתף בDMI [החוויה המקוונת של הסדרה]? אם כן, שתפו אותנו-מה הכינוי שלכם שם, באיזה סניף אתם ומה הדירוג שלכם?: נופ הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה בסדרה: ממ הייתי רוצה שג'ן תפסיק להתעלל במייקל ותתיחס אליו טוב יותר הזוג האהוב עלי בסדרה: ג'ים\פאם ומייקל\ג'ן כשאני לא צופה ב"המשרד" אני.. [או במילה אחרת, התחביבים שלכם מלבד צפייה בסדרה ]: משחקת לי בפוטושופ עובדת עושה ג'וגינג ורואה מיליון סדרות חוץ מ"המשרד" אני צופה גם ב..:אבודים גיבורים נמלטים עקרות בית דקסטר ווידס צ'אק היפה והמרובע האוס גוסיפ גירל השרדות ואנטומיה ולסיום-המסר שלי לאומה\מילות ברכה לפורום החדש: מזל טוב !!!

yaeloola1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם:יעל גיל:17 כמה זמן אני צופה ב"המשרד":מהשנה , מהעונה השנייה אני צופה ב"המשרד" בקצב ארה"ב\בקצב ישראל:ישראל! הדמות האהובה עלי בסדרה:ג'ים!
הפרק האהוב עלי [או אם קשה מידי לבחור, אז העונה האהובה]:יום החוף (עונה 3) הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה בסדרה: אמממ בטח משהו עם ג'ים ופאם... הזוג האהוב עלי בסדרה: פאם וג'ים :) כשאני לא צופה ב"המשרד" אני.. [או במילה אחרת, התחביבים שלכם מלבד צפייה בסדרה ]: יוצאת, רואה טלויזיה, לומדת , לומדת נהיגה . חוץ מ"המשרד" אני צופה גם ב..:בנות גילמור, האוס , חברים, שנות השבעים ועוד ועוד
ולסיום-המסר שלי לאומה\מילות ברכה לפורום החדש: חבל שהוא לא נפתח קודם! וכמובן בהצלחה

anais18

New member
העשב של השכן ../images/Emo45.gif כמעט שכחתי

איזה מזל שהעונה החדשה מתחילה ביום ראשון!

afterglow1

New member
אני! אני לא מאמינה! ימות המשיח הגיעו!

סוף סוף פורום לסדרה המשובחת
שם: אורלי
)
כמה זמן אני צופה ב"המשרד": מאז שהיא התחילה
אני צופה ב"המשרד" בקצב: לרוב בקצב של ישראל... אבל יצא לי לראות את 2 הפרקים האחרונים ששודרו לפני השביתה של התסריטאים.
הדמות האהובה עלי: יש הרבה אבל אני ממש אוהבת את דוויט שרוט.
הפרק האהוב עלי: הוווו יש הרבה... אל תתנו לי לעשות את הבחירה הזאת...
אני לא משתתפת ב-DMI (עדיין...
)
הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה בסדרה: שמייקל סקוט יתחתן עם ג'ן... רק בשביל לראות אותו אומלל...
הזוג האהוב עלי בסדרה: ג'אם, כמובן! אבל גם דוויט ואנג'לה היו חמודים...
כשאני לא צופה ב"המשרד" אני...: קוראת ספרים, שומעת המון מוזיקה
חוץ מהמשרד אני צופה גם ב...: בוסטון ליגל, האוס, הלילה עם ליאור שליין וכל מיני אחרים...
המסר שלי לאומה/מילות ברכה לפורום: ?question: what kind of bear is best חחחח סתם... ברכות לפורום החדש... מי ייתן ושביתת התסריטאים תיגמר במהרה בימינו.. אמן. יום טוב לכולם

mikmik000

New member
חחח ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ו
קטנטן למטה.. [משהו שכבר ראית, אל תדאגי] שימי לב שבפרקים של הארץ דוויט ואנג'לה עדיין ביחד. זה לא ספוילר קריטי, אבל להזהר בפעם הבאה.

afterglow1

New member
שיט... סורי... באמת רשמתי ספוילר../images/Emo122.gif

בפעם הבאה אני אשים לב...

סוף כל סוף פורום. D::../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שם: אולגה.^^ גיל: 15 ו5 ימים. D: כמה זמן אני צופה ב"המשרד": בערך חצי שנה? לא זוכרת במדויק. אני צופה ב"המשרד" בקצב ארה"ב\בקצב ישראל: גם וגם. אבל עכשיו הורידו אותה. T___T הדמות האהובה עלי בסדרה: ג'ים, דוויט, אנג'לה, קלי, מייקל והשמן שחום עור הזה שכרגע ברח לי השם שלו.xD הפרק האהוב עלי (או אם קשה מידי לבחור, אז העונה האהובה): יש מלאאא. אבל האחרון הוא גיי וויטצ' האנט.XD; כשהמשרד מגלה שאוסקר הומו. אני משתתף\לא משתתף בDMI: לא, רק עכשיו בשרשור הזה שמעתי על זה. '.' הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה בסדרה: אמ.שאלה טובה. הזוג האהוב עלי בסדרה: ג'ים ופאם. וריאן וקלי. (אוף. T^T הוא זרק אותה, איזה רוע.) כשאני לא צופה ב"המשרד" אני: צופה\משחקת (בערך) טניס. צופה בסדרות אחרות, או באנימות, קוראת מנגות וכאלה. חוץ מ"המשרד" אני צופה גם ב: נמלטים, גיבורים, CSI LV, דקסטר וכל מיני שאני לא זוכרת כרגע. ולסיום-המסר שלי לאומה\מילות ברכה לפורום החדש הציטוט האהוב עליי שאני כרגע זוכרת. D< You know who's a real hero? Hiro, from Heroes. That's a hero. XD;

mikmik000

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מזלטוב על היומולדת. :] וב"שמן השחום עור" התכוונת לסטנלי? חחח ציטוט ענק

דנדוצקע

New member
חדשה+עונה על השאלון!

היי אני דנה :) ואני ממש ממש אוהבת את "המשרד" שם: דנה גיל:15 כמה זמן אני צופה ב"המשרד": אמ...בין חצי שנה לשנה אני צופה ב"המשרד" בקצב ארה"ב\בקצב ישראל:צפיתי בישראל, אבל אני גם רואה פרקים מהעונה החדשה הדמות האהובה עלי בסדרה: דוויט .ק. שרוט :) הפרק האהוב עלי [או אם קשה מידי לבחור, אז העונה האהובה]:אמ...קשה לבחור. אני משתתף\לא משתתף בDMI [החוויה המקוונת של הסדרה]? אם כן, שתפו אותנו-מה הכינוי שלכם שם, באיזה סניף אתם ומה הדירוג שלכם?: לא משתתפת. הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה בסדרה: שסטנלי יחייך XD הזוג האהוב עלי בסדרה: פאם וג'ים. למרות שאנגלה ודוויט קורעים אותי מצחוק. כשאני לא צופה ב"המשרד" אני.. [או במילה אחרת, התחביבים שלכם מלבד צפייה בסדרה ]: אני קוראת ספרים, משחקת סימס וישנה. חוץ מ"המשרד" אני צופה גם ב..:אמ... "האי", הפמלייה, מכושפות (יש לי DVD של הסדרה), לא עולים לי כרגע עוד דברים בראש. ולסיום-המסר שלי לאומה\מילות ברכה לפורום החדש: שיהייה לנו שבוע מעולהה D: דנה.

mikmik000

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יהיה ענק אם סטנלי יחייך! חחחח למרות שלא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב

anais18

New member
איזה כיף! פורום לסדרה הכי הזויה על המסך הקטן!

שם:אנאיס גיל: 23 (עוד חודש 24) כמה זמן אני צופה ב"המשרד": מס' חודשים (כולל re-runs). בן זוגי ואני מכורים.
אני צופה ב"המשרד" בקצב ארה"ב\בקצב ישראל: קצב ישראל הדמות האהובה עלי בסדרה: דווייט שרוט (priceless) הפרק האהוב עלי [או אם קשה מידי לבחור, אז העונה האהובה]: כל עונה משובחת, אבל אין ספק שההומור משתפר מעונה לעונה אני משתתף\לא משתתף בDMI [החוויה המקוונת של הסדרה]? אם כן, שתפו אותנו-מה הכינוי שלכם שם, באיזה סניף אתם ומה הדירוג שלכם?: שו? הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה בסדרה: שדווייט ואנג'לה יתפסו ע"י שאר עובדי המשרד באמצע אקט מטורף... אהממ אהממ הזוג האהוב עלי בסדרה: קלי וריאן. סתם, נו... ברור שג'ים ופאם (אפילו שהם עוד לא זוג, בינתיים) כשאני לא צופה ב"המשרד" אני.. [או במילה אחרת, התחביבים שלכם מלבד צפייה בסדרה ]: גלישה באינטרנט, קולנוע, פילאטיס ועוד ועוד... חוץ מ"המשרד" אני צופה גם ב..: גיבורים, הפמליה, עקרות בית נואשות, צה!ב, הלוחשת לרוחות וסמולוויל - באופן קבוע. מדי פעם נופלת על פרקים של מספרים, מחשבות פליליות, האוס (או בקיצור - צופה יותר מדי בטלוויזיה... לעזאזל עם כל ה-YES STARS האלה
). ולסיום-המסר שלי לאומה\מילות ברכה לפורום החדש: Mint, Dwight?

anais18

New member
*אוי ויי, אני הכי זקנה פה...

טוב, נו - משמח לדעת, שיש עוד כמה צעירים בימינו שמבינים הומור משובח מהו

למעלה