שרשור הפרק היומי
הפרק האחרון לעונה

../images/Emo124.gif שרשור הפרק היומי../images/Emo20.gifהפרק האחרון לעונה

מספר הפרק 80 שם הפרק לילה טוב ישראל
זהו הסתיימה לנו עונה ראשונה. נחכה עד לסוף 2008 לראות מה יקרה עם הדמויות שלנו
כל מה שקשור לפרק של היום , נא לשרשר לכאן
ומה שלא , ימצא את דרכו לכיוון ה-
צפייה מהנה

liron sa

New member
צפייה נעימה ../images/Emo44.gif

נראה לי שהיום לא יגלו על שירה אלא רק בעונה הבאה ,הרי לא יוכלו להכניס הכל בפרק. (בעונה הראשונה שירה נקמה בגלי , ובעונה השנייה גלי תנקום בשירה על שנקמה בה :/ ) ממ... שיהיה פרק טוב עד כמה שאפשר..

saskiya

New member
ערב נפלא לכולם

היום היה שיר פתיחה אחר,לא של פיי גוטמן,אלה שיר שאני לא שמעתי אולי.....מיליון שנה,לצערי שכחתי מי מבצע אותו.אם אינני טועה זה אחיו של מייקל ג'קסון עם עוד זמרת ,ולא יודעת איך קוראים להם או לשיר עצמו.
אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח מאוד,תודה....

השיר של הפתיח של "חשופים"

מבוצע ע"י זמר חדש ששמו אמיר דדון ולא אמיר פיי-גוטמן. ובמאמת מי מבצע את השיר הפתיחה של הפרק האחרון ?
זה שיר ממש יפה... וזה כ"כ מוזר שהחליפו את השיר רק הפרק

ea53

New member
א-י-ז-ה פ-ר-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחד המשובחים, עוד הוכחה שטלנובלה (או דרמה יומית, איך שתרצו) לא צריכה להיות רדודה. פשוט מעולה! השאירו המון המון קצוות פתוחים לעונה הבאה, אני כבר לא יכול לחכות. מישהו יודע מתי היא אמורה לעלות?

8דושנקה8

New member
תחיה- "מה יש לך לחפש במודיעין?" ../images/Emo6.gif

אני גרה במודיעין! ויש שם קניון....
חדש אבל יש...
ומוקי וסמדר
זה עוד יותר הזוי ממוקי ומרב
והבת של תחיה!
ליהיא... (אם אני לא טועה) איזה שם יפה!
- אבל זה היה די ברור שיהיה שם משהו כזה.... ושירה שגילתה על גלי..... ואופיר וגלי...
רק שלא יקרה לאופיר כלום!

izik79

New member
אמרו לה,

שהבת שהיא מסרה לאימוץ לפני 25 שנה מבקשת ליצור איתה קשר. אבל תחיה התעצבנה ולא רצתה לשמוע עליה

Daniel44862

New member
כולם להיכנס דחוף...

מה הם חושבים שאנחנו מטומטמים?...בטח ישראל יודעת מזמן על התקיפה מהמדורות האחרות...XD אלה ושאולי!??!? כאן הגזימו...

shellram1975

New member
לא נכון!!!

ריקי קיבלה דיווח סודי וחשאי מהמקור שלה צביקה הזה שהתקשר במסיבה. הם הבהירו שהם היו הראשונים לקבל את הסקופ הזה.

אני יודעת מי האבא של התינוק של סמדר !!

על בטוח זה מווווווקי ! כי ראיתם איך הגיבה סמדר כשמרב אמרה לה שבעלה זה מוקי ואיך היא הסתכלה כל הזמן עליייו ! ואיך היא נהייתה עצובה אחרי שהיא גילתה את זה ! זה על בטווווח מווווקי וחיייייב להיות משהוו שיהרווווווווווס בין מירב לבין מוקי ~ אז על בטווווח זה מוווקי !!!

כולנו ידענו ../images/Emo70.gif

את לא מביאה משהו חדש. אפילו סמדר אמרה את זה לקראת סוף הפרק שמוקי הוא האבא של הילד שלה.

למעלה