שרשור הפרק היומי
הפרק האחרון לעונה

or19951

New member
מה זה הפרק הדבילי הזה?

סדרה פשוט
פרק סיום פשוט
הם יכלו לעשות את זה כ"כ הרבה יותר ולסגור את זה ולא להמשיך לעונה שנייה/= כסף כסף כסף! וגם הפרק עצמו לא היה משהו

NevaEva

New member
סוף-סוף נגמר.

פרק סיום ממש מעפן, אבל טוב שנגמר. חבל שיש עונה 2, ממש ממש מיותר. אין על דרסט.

8דושנקה8

New member
לדעתי זה ממש לא מיותר... הרבה דברים נשארו לא

סגורים.... בעיות חדשות צצות... הסדרה מעולה והפרק מעולה.... ובהחלט יש מקום לעונה שנייה....

שיר הפתיחה של הפרק האחרון

שיר הפתיחה נקרא: When The Rain Begins To Fall בביצוע של Jermaine Jackson & Pia Zadora

meital91

New member
אני ממש לא אהבתי את פרק הסיום....

קודם כל ציפיתי שמירב תשדר את זה ותהיה עיקשת כמו תמיד,ושמוקי יעמוד מאחורי החלטתה,אבל כנראה שהנישואים באמת ריככו אותה או משהו. דבר שני מלכה נוסעת ומשאירה לראובן את תחיה??וראובן כן אוהב אותה,למה היא לא נלחמת,אני ממש לא אהבתי את זה שהם ביחד עכשיו ומלכה עוזבת לבד,זה לא מגיע לה,ותחיה סתם מעצבנת....ומה הקטע עם הבת שלה?ממנה היא מתחמקת? וגלי עד שהיא ואופיר סוף סוף ביחד והקטעים שלהם זה מה שהכי אהבתי והיה באמת הדבר היחיד המדהים בפרק הזה,עכשיו היא עוזבת?להודו?מה יש לה ולאמא שלה עכשיו לעזוב...כל אחת לבדה....דווקא שהן צריכות להלחם?! ועד שריקי מאושרת שוב אלה הרסנה לה,והסיפור שלה נמחק בגלל צנזורה. השלמתי היום פרקים של שבועיים כי הייתי בטיול שנתי ולא רציתי לראוןת מהאמצע.והפרקים היו יפים חוץ מהדברים שעכשיו דיברתי עליהם...

meital91

New member
אה וסמדר ומוקי???

אוקי....זה ממש אבל ממש מוזר,הוא יכל להיות אבא שלה בגיל,מה הולך פה... ואני לא הבנתי למה היא לא פרגנה למירב? מעניין איך מירב תקבל את זה?ומוקי... [ ומה עם תחיה ליהיא וראובן?תמשיך להתחמק ממנה?תגיד לראובן?תטרח ליידע את מלכה? מלכה יצאה הכי מסכנה מהסיפור הזה,וממש ציפיתי שייגמר אחרת. וריקי בכלל....עד שהיה משהו עם שאולי אחרי שאלה סיפרה על בנצי אין סיכוי.ועד שהיה לה סיפור מוערך ופרגנו לה הוא צונזר... עם כל הכבוד לטנבולה,זה הזוי אפילו בשביל טלנבולה .....

מיכל292

New member
הבת של תחיה..

די ברור שהאבא של הבת שהיא מסרה לאימוץ זה ראובן, כלומר הבת של תחיה וגלי הן אחיות.. באחד הפרקים הראשונים דיברו על זה ששירה וגלי נולדו באותו היום..ושום דבר בטלנובלות הוא לא סתם.. יש לי הרגשה שהן הולכות להיות אחיות!

תותי108

New member
עליתי על משהו!!!

הבת של תחייה זאת שירה!! הרי ההורים של שירה לא היו ההורים הביולוגיים שלה.! ולכן גלי ושירה הן אחיות! גלי מראובן ומלכה, ושירה מתחייה וראובן

רואים שאת לא מקשיבה

כשדיברו עם תחייה אמרו לה שהבת שהיא מסרה לאימוץ רוצה להיפגש איתה ושירה לא אמרה שום דבר על זה. ומתי בדיוק אמרו שההורים של שירה הם לא ההורים הביולוגים שלה?

meital91

New member
אבל לבת שתחייה שלחה לאימוץ קוראים ליהיא

איך אתם מסבירים את זה בדיוק?!

מיכל292

New member
כאשר מוסרים

ילד לאימוץ הגיוני שמשנים לו את השם.. יכול להיות ששירה בכלל לא יודעת שהיא מאומצת, אולי מזולה למשל יודעת כי היא הייתה חברה של האמא והיא זאת שמנסה לפתוח את התיק.. מה שמוזר זה שאם הן נולדו באותו היום כלומר הן תאומות זה אמור גם להיות מאותו האמא וזה כבר לא נשמע הגיוני..

../images/Emo47.gifפרק בסדר+ אבל ציפתי ליותר מזה

פרק לא הכי גדול ,למרות שאהבתי את רובו אבל ציפתי להרבה יותר יחסית לפרק סיום העונה גלי ואופיר-פשוט מדהימים ביחד,איך הוא צילם את הבית שלו,והיא טסה לחול בסוף,נקווה שתחזור מהר,אני מתעליהם תחיה ראובן מלכה-סופסוף מלכה החופרת ברחה נמאס ממנה,ראובן חי בסרט שהוא צעיר בן20,ותחיה קילה שוק שיש לה,אני גם מנחש שגלי או שירה הן הבנות שלה.לפחות אחת מהן מירב שיחקה אותה אפילו היא ברחה לחול,טוב עם בעל כמו מוקי אני גם היתי בורח משם,איזה באסה שהתינוק של סמדר הוא ממוקי היתי בטוח שזה מאופיר... ריקי שאולי ואלה-ריקי הזו נהייתה חמודה,שאולי הזה חרמן,חח איך אלה נשקה אותו ממש פוסטמה גילתה לו את כל הסודות,הכי אהבתי איך היא נפלה על הגולות אני נפלתי לריצפה סהכ עונה נחמדה נחכה לעונה השניה שתבוא אלינו לטובה חורף הקרוב יהיה חם ומגניב אל תעלמו:)

למעלה