חחח נראה כאילו את עדיין בהריון... תמונות מקסימות! רוצה להיות שוב בהריון!! זה נורא יפה!
מ משוש30 New member 3/4/04 #22 חחח נראה כאילו את עדיין בהריון... תמונות מקסימות! רוצה להיות שוב בהריון!! זה נורא יפה!
א אמא של פילפילון New member 3/4/04 #28 באמת תמונות מקסימות../images/Emo70.gif בטח קרה לך שאנשים קלטו רק אחרי רבע שעה בערך שאת כבר "אחרי" ולא "לפני", נכון? את נראית נהדר!
באמת תמונות מקסימות../images/Emo70.gif בטח קרה לך שאנשים קלטו רק אחרי רבע שעה בערך שאת כבר "אחרי" ולא "לפני", נכון? את נראית נהדר!
א אמא של פילפילון New member 3/4/04 #31 לא סולחת... ...טוב, נו נמסתי מולו. הוא היה יפה כבר בפנים, רואים עליך מבחוץ.
O ornaok New member 4/4/04 #116 זה שאת פצצה כבר ידעתי אבל מתן כל כך גדל והוא כל כך כל כך יפהההההה!!! מקסימון! תני לו ממני!!
א אפרת12 New member 3/4/04 #12 והנה אני לפני זו התמונה האחרונה לפני הלידה, אבל אני חושבת שזה היה קרוב לשבועיים לפני הלידה...
א אפרת12 New member 3/4/04 #17 ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif אולי בגלל זה לוקח לה כל כך הרבה זמן להיעלם...
א אפרת12 New member 3/4/04 #15 ואחרי ביום הלידה אחה"צ גיסתי עשתה לנו בוק... הנה אני חיוורת ומאושרת עם התינוק שלא דומה לאפ'חד
מ משוש30 New member 3/4/04 #23 האמת?המרה? הוא ממש לא דומה לך אולי לאבא? תינוק מדהים איזה בלונדיני מתוק... אפשר שידוך לבת שעוד אין לי? (לשריין מקום...)
האמת?המרה? הוא ממש לא דומה לך אולי לאבא? תינוק מדהים איזה בלונדיני מתוק... אפשר שידוך לבת שעוד אין לי? (לשריין מקום...)
א אמא של פילפילון New member 3/4/04 #30 ../images/Emo12.gifיו../images/Emo70.gif החלפת אותו בבית היולדות../images/Emo70.gif הוא באמת מאוד גדל. שניכם מקסימים!
../images/Emo12.gifיו../images/Emo70.gif החלפת אותו בבית היולדות../images/Emo70.gif הוא באמת מאוד גדל. שניכם מקסימים!