שרשור מקוון!

iefrat

New member
../images/Emo68.gifועכשיו גם הקישור

יש שיר כזה: מה איתי מה איתי מה איתי? נו טוב, אני בד"כ גם שוכחת לצרף במיילים את הקובץ ... נו טוב,,, קישור

lilo4

New member
איזה קטע!

הייתה תקופה ממש ארוכה שגם אני הייתי שולחת מיילים בלי לצרף את הקובץ ;) וכרגיל, אני לא מצליחה לפרסם תגובות בבלוגספוט (זה לא את. המחשב שלי ממש אנטי). מה שרציתי להגיד הוא שלדעתי את הארבעה שיש לך סנטימנטים כלפיהם- תשמרי, אפילו סתם בתור משהו שישכב על המדף ויעשה לך טוב בנשמה. את השאר שאת לא משתמשת- אם הם יבשים ולא שמישים, ישר לפח. אם הם שמישים תנסי למסור/למכור/להחליף. חבל סתם לזרוק. אבל אם לא תמצאי להם בית- הפח הוא בדיוק הכתובת

iefrat

New member
צודקת ןבכל זאת

1. את לא מציחלה להגיב, או שאת לא מודעת שיכול לקחת מספר פעמים של לחיצה על אישור עד שהוא יסכים להוסיף את התגובה? אצלי ולמרות שיש לי מייל בגוגל הוא מבקש לפחות 3 פעמים אישור, ופותח את הפוסט מחדש ואז בפעם הרביעית הוא מאויל בטובו להראות לי מה יפורסם ורק בלחיצה נוספת אני רואה סוף סוף את ההודעה On air. תנסי אותי? 2. האמת שיש לקים שאני חושבת נו טוב, אולי יבוא עליו בהזדמנות. או שהבת שלי קנתה לי אז אני לא רוצה להעליב, או סתם בקבוק מיוחד. עד עכשיו היה סבבה אבל עכשיו שהאוסף מתרחב בצעדי ענק (טו בלא ענק, אבל מתרחב), צריך לסנן ו...קשה

למעלה