שרשור סרטים:

מיכלוש7

New member
אוי בכלל לא אהבתי ת'סרט הזה../images/Emo4.gif

(אם זה מה שאני חושבת...) הוא לא ממש מצייג את השואה, כלומר הוא מדבר מנקודת מבט נורא סובקטיבית ולא מראה תמונה שלמה... חוצמיזה שהסוף שלו נמרח ומגעיל
(הסוף-לא על השואה אלא על משפחתו החדשה)

thunderstorm

New member
ראינו כ"כ הרבה...

בכל נסיעה ארוכה.. והיו מספיק, כידוע לכל.. וגם ראינו כמה בהכנה בארץ.. אבל יש לי בעיה אחת.. אני לא ממש זוכרת את השמות של כולם, חוץ מהידועים: רשימת שינדלר, הבריחה מסוביבור, הפסנתרן.. אוף, היו עוד שאני לא זוכרת:((

LadySpeedStick

New member
בשם כל בני ביתי

יש את הסרט עם המתאגרף היווני שהנאצים משתמשים בו לשעשוע. שכחתי את השם.

thunderstorm

New member
גם אותו ראינו!

אבל גם אני לא זוכרת איך קוראים לו....=/ זה לא משהו שקשור ליהודי יוון או משו? או שעשיתי סלט?..

it is just me

New member
"נצחון הרוח"

סיפורו של המתאגרף שלמה ארוך. נולד וגדל בסלוניקי, נשלח לאושוויץ, שרד.

it is just me

New member
"הנחשול"

סרט קצר יחסית, אבל חזק. ניסוי של מורה להיסטוריה מנסה להמחיש לתלמידיו איך 'נשטף מוחם' של הגרמנים שגרם לכזו הסחפות אחר הנאציזם. (אגב, סליחה על ההודעה הלאקונית למעלה, היא גם נקטעה לי אה בכלל... בכל אופן, שלמה ארוך שרד את השואה והוא חי כיום בישראל)

יש סרט על מישהי

שאחות של סבתא שלה הייתה בשואה או משהו כזה ובאמצע איזה ליל סדר היא קמה לפתוח את הדלת לאליהו הנביא ואז היא מתעוררת בתור אחותה של סבתא שלה כמה ימים לפני הטרנספר למחנות. סרט נורא נורא נורא מרגש.

היא התעוררת בתור בת דודתה

סרת זה שאיני זוכרת בדיוק את שמו משודר הרבה בערוץ הולמרק לאורך כל השנה.

קשור בניאו נאציזם, לא בדיוק שואה...

אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו... זה סרט מאוד יפה ומרגש על בחור יהודי, צעיר, ניאו נאצי. בתקופה שלנו. בארה"ב. הוא היה לא מזמן בערוץ הסרטים. יש שם כל מני נקודות למחשבה, על למה התפתחה שנאה ליהודים, על זהות יהודית ועוד. סרט חזק ויפה.

וזה הזכיר לי את...

אמריקה x אני אישית לא ממש אהבתי אבל אומרים שזה סרט טוב...

it is just me

New member
../images/Emo45.gifחבר'ה, כל הכבוד לנו, בינתיים הג

חבר'ה, כל הכבוד לנו, בינתיים הגענו ל-120 שירים, כ- 20 סרטים, ובזכות הטייסת הכי הכי, גם 10 ספרים. המשיכו כך
כל לחי
המשיכו להעלות רעיונות ולחפש בתאים האפורים... יש עוד, אנחנו פשוט צריכים לנסות להיזכר...

סרט מתוך האפר

סרט מרתק על חייה של רופאה יהודיה שנשלחה לאושויץ שם היא עובדת צמוד לדר' מנגלה (הידוע לשמצה) סרט מרתק על חייה בזמן המלחמה ואחריו סרט חובה יש לי אותו בקלטת וידאו מי שירצה לראות אותו אוכל לשכפל אותו ואוכל לשולוח לכתובות אותו יתן לי תודה גיא

למעלה