שרשור שברולט

Compulsive

New member
../images/Emo124.gifשרשור שברולט

כתבו איך היה לכם ביום המסריח של תנועות הנוער חויה בלאט טפוי. לי אין כח פשוט וגם ככה אני לא זוכר הרבה, ו-ולה ישן. הלכתיייייייייייייי. בום טראח.

Compulsive

New member
זה ולה

היה בנזונה ממש נהנתי אבל אני לא זוכר הרבה... אני זוכר שכשהשתנתי נירדמתי באמצע והראש שלי כל הזמן נדפק בקיר וזה כאב, שהרצאתי לאנשים למה בנות שולטות וגברים אפסים, שהלכתי וכל הזמן אמרתי למישהי מהפורום (אני לא חורניקית) שלום אגב אני לא זוכר איך את נראת ואיך קוראים לך... דברי איתי באיציק
אני גם זוכר שאמרתי לנטלי תודה כי היא הביאה לי חקי או משו וגם בדיוק נזכרתי גם שראיתי את ניב שוכב על הרצפה מנשק את הנעליים של יעלי חחחחחחח קיצר היה תותח ובנזונה ואני עדיין קצת שיכור אבל חפיף

אתה יודע כמה פעמים אמרת לי אלווווןן

אתמול? ואתה יודע כמה פעמים סחבתי אותך למעלה שתישן בספות??? זה היה מצחיק לגמרי...

Compulsive

New member
חחחחחחח

כמה? אני זוכר פעם אחת שהיה בדיוק את ספיט איט אווט של סליפנוט ואז כמעט מיד ירדתי למטה והתיישבתי על כסא לכמה שניות... אחרי הכמה שניות האלה נפלתי ממנו

Absolut May

New member
וואי היה מה זה כיף!!

ולה הגמור הזה כל שניה בא אליי ועשה סיבובי 8 מסביבי ככה שלא יכולתי ללכת לאף מקום. היה חתיכת צחוקים. חצ"בניקים כולכם..

Absolut May

New member
מה אתה דפוק בראש?!

אוקיי נשארת שיכור - אוכל סרטים מצויירים - די!

Compulsive

New member
לא היית בשברולט אתמול

אין מצב אל תתחילי עכשיו לעבוד עליי

Absolut May

New member
וואי ולה´לה נשמה:

כמה שתית?? אתה ממש מפחיד אותי - אתה חייב להפסיק עם זה..

Compulsive

New member
לא היית שם!

נקודה אולי לא יכולתי ללכת בלי ליפול כל שתי מטר אבל לא היית שם!!

Absolut May

New member
אני בהלם-->אני בשוק-->אני המומה...

אתה אשכרה לא זוכר, ממי? טוב לא נורא, אני לא בולטת במיוחד בשברולט..

זה בסדר ולה אתה לא לבד..

גמני לא זוכרת שמאי הייתה:\ הקטע העצוב הוא שני לא הייתי שיכורה בכלל...

היה לי כיףףףףףףףףףף

ואתם ילדים דפוקים ! מלול אתה נישקת לי את הנעל ! וולה אתה סבון ! חחחחחחח וואי אסור לכם לשתות !! מלול מצאת את המפתחות שלך ?

או אה

New member
לא

התקשרנו להורים שלו בפלאפון והערנו אותם... ולא שתינו כמעט בכלל חצי בקבוק זה לא הרבה

למעלה