שרשור שברולט

פעם ראשונה בשברולט...

ניסיתי לשלוח את ההודעה הזאת בלילה אבל לא הצלחתי אז הנה שוב. הבטחתי לעצמי שאני חייבת ללכת לשברולט לפחות פעם אחת... למרות כל השיכנועים של חבריי שלא ללכת כי איכס פריקים/רוק/מוזרים למיניהם, החלטתי ללכת ויהי מה.כדי לגבש דעה משל עצמי על השברולט וכדי שאניאוכל לקבוע מה טוב בשבילי ומתאים לי... ת´אמת בהתחלה הכל די מוזר ודי שונה וקצת מפחיד אבל אחרי שעתיים דיי נכנסתי לאווירה ואפילו נהנתי(!!!) רק מה חבל שנאלצתי ללכת מוקדם וברצון רב מאוד הייתי נשארת (אחרת לא היה לי עם מי לחזור הביתה...) ושוב הבטחתי לעצמי שאני אחזור לשם בקרוב... אההה ועוד משהו הכרתי את ולה (!) הוא די מוזר אני מקווה שהוא יזכור אותי למרות שהוא שתה חצי בקבוק וודקה הוא נראה דיי שיכור אבל לטענתו זה לא עבוד עליו... נחייה ונראה... עינב.

או אה

New member
זכרתי אותך!

תאמת רק זכרתי שאמרתי לך כל הזמן את לא חורניקית וזהו אבל חפיף...

king kazabubu

New member
היית גמור לחלוטין

אני חושב שהצלחת להתקע בכל דבר בשברולט. זה שיא חדש.

Mashina Girl

New member
אני דווקא ראיתי אותו בהתחלה../images/Emo28.gif

נדמה לי שזה היה הוא. עם החולצה של קורט? בכל מקרה - נראה לי שאז היית דיי שפוי. אבל מלול..מלול היה גמור!! והוא אמר שהוא לא שתה בכלל!! חח ´פגר

תם היה שיכור?!?

ולה היה גמור לגמריייייי!!!!! חחחחחח......הוא בקושי החזיק תעצמו..
תם היה שיכור גם הוא, אבל ולה לגמרייי...

Mashina Girl

New member
LOL../images/Emo28.gif

תם הלך בזיגזגים!!
את ולה אז לא ראיתי בתקופת השפל שלו
ואותך ראיתי כזאת עצובה כזאת..לא´דעת..
. לא היה נעים להפריע!..

Compulsive

New member
חחחח:)

לול, אני זוכר:) וחופית פחדה ממני! וגם לי! ואמ..... דוראל (נראה לי?) גם, למרות שבאותו ערב הכרתי אותה. חחחח, החיים טובים.

אז ככה...

כשהגעתי, ולה ומלול וניב כבר שתו..ולה היה כבר שיכור, מלול גם טיפה וניב היה אחרי ששתה, אבל עוד לא הושפע.. אחרי זה היה ממש מצחיק עם מלול..(עלעלעלי!..
) וולה אמר לי דברים טובים(
) וניב......(
) וכן ולה....חח..ניב נישק לי תנעליים..אבל טרחתי להקים אותו מהר מאוד..
והבנתי הרבה דברים טובים אתמול..רק משהו רע אחד בקשר לתם..אבלגם הוא עבר עכשיו.. ו..ו..והיה נחמד....היה את מיסטר ג´ונס שזה שיר שאני וניב מאוד אוהבים וישר אחרי היה את נובודי´ס וויף שאני מתה עליו, ואחרי זה..ממ....לא זוכרת כל כך בעצמי.....אז בקיצור.. אני חולה על ניב. תם-אני אוהבת אותך נורא ולה-עשית לי ממש טוב אתמול על הלב, תודה טודה לך, אוהבת. מאי לא הייתה שם טוב לי בשברולט מאוד בזמן האחרון הבנתי הרבה דברים חדשים שלא הייתי מודעת אליהם משני חברי הטובים ביותר (תם וניב) ו...וזהו, סנבתה לעולם, ו..וזהו.

למעלה