שרשור ROCKSTAR טופ 5!!!

Hodjen

New member
הם כאלה טיפשים!!

מה נראה להם שהם מעיפים את ג'ורדיס?! יש לה את הקול הכי יפה שם. בכלל, מבחינה ווקאלית היא לוקחת שם את כולם. סתם לוזרים. בעעע.

whatever4

New member
../images/Emo58.gif

טוב קודם כל- לא רוצה להתרברב
אבל חזיתי שסוזי וג'ורדיס יהיו בבוטום שלוש. הן לא היו טובות אתמול. באשר לג'יי די- הקהל הזה דפוק או מה? מצד אחד הוא חושב שהייתה לו את ההופעה הכי טובה אבל מצד שני הוא בבוטום שלוש? די דבילי. למרות שלפי דעתי הם היו צריכים לעשות בוטום שתיים ולא בוטום שלוש כי סך הכל יש חמישה אנשים וקרוב לוודאי שג'יי די היה במקום השלישי- מקום די טוב, לכן כל הקטע היה דבילי. אבל אני שמחה שהייתה לי לפחות הזדמנות לראות שתי הופעות שלו בערב אחד
. בכל אופן, קרוב לוודאי שהוא יעוף שבוע הבא. אני מהמרת שאו הוא או סוזי עפים. באשר לג'ורדיס- דווקא כשהתחלתי לחבב אותה מעיפים אותה? חבל. העדפתי אותה על סוזי, אבל זה היה די צפוי שהיא תעוף. בסיכומו של דבר- שמחה שהייתה לי הזדמנות לראות שתי הופעות של ג'יי די ושוב מאושרת שיש לי עוד שבוע להנות ממנו
(אה ועוד דבר- כבר אמרתי שמיג זוכה או לא אמרתי?
)

Juliann

New member
אני אגיד לך מה קרה. =>

באתר של הרוקסטאר היו 2 הצבעות נפרדות אחת כמו תמיד... והשניה לאנקור [פעם ראשונה שנותנים לקהל להצביע] וזה לא היה באותו עמוד. כלומר, אנשים היו צריכים לבחור איך לבזבז את זמנם: האם להצביע בהצבעה הרגילה או באנקור? המעריצים של מרטי הצביעו כמה פעמים באנקור אבל העדיפו להשקיע את רוב הזמן בהצבעה הרגילה כדי שמרטי לא יהיה בבוטום3. המעריצים של ג'יידי השקיעו את זמנם -כנראה- יותר בהצבעה של האנקור ולכן הוא נפל לבוטום3. זאת התיאוריה שלי בכל מקרה... כי בפורומים וגם הקהל בתוכנית ואפילו INXS העדיפו את השיר של מרטי קצת יותר.

whatever4

New member
קרוב לוודאי שאת צודקת

נו טוב....
בכל מקרה אני אתנחם בעובדה ששבוע הבא לא יהיה בוטום שלוש (ואם כן אז זה יהיה ממש ממש מגוחך) ויהיה אולי בוטום שתיים ואז יש סיכוי שסוזי תעוף, למרות שנראה לי שהם ירצו להשאיר בת אחת ולכן ג'יי די יעוף. למרות שבת'כלס לדעתי, מרטי פחות מתאים ללהקה. זה לא שהוא פחות טוב אבל הוא פחות מלודי ויותר צעקני. זה מי שהוא וזה מה שהוא עושה הכי טוב. הוא לא יכול להסתיר את זה לנצח, אבל העובדה שהקהל אוהב אותו יותר מג'יי די תסייע לו לעקוף אותו.

whatever4

New member
אה ויש לי שאלה אלייך:

(בתור המומחית לענייני פורומים וכאלה
) קראתי שיש אנשים שאומרים שמיג בכלל לא נבחן לתוכנית והוא הובא ע"י ההפקה או מישהו אחר שקשור לתוכנית. יש כאלה שטוענים שהביאו אותו ואז ייתכן שהוא למעשה נבחר כבר מההתחלה. זה נכון או שזה סתם המצאה של אנשים שפשוט לא אוהבים את מיג?

Juliann

New member
המצאה... =>

זה הגיע משמועה של מישהי שטענה שהיא היתה באודישנים והגיעה לטופ 50 והיא זכרה את כולם מהאודישנים חוץ ממיג. והיא טענה שההפקה אמרה להם שבתוכנית יהיו 14 ובסוף זה יצא 15. נו באמת אני לא מאמינה שהיא יכלה לזכור כל אחד מה50 שהיו באודישנים הסופיים בהנחה שהיא בכלל היתה שם
והסיבה שמיג לא נופל לבוטום זה בעיקר בגלל שכל אוסטרליה ואסיה מצביעות לו. הוא אוסטרלי אז הוא מקבל את הקולות של האוסטרליים והוא ממוצא פיליפיני וכל האסייאתים כמעט מצביעים לו, תוסיפי לזה את העובדה שהוא גר ועבד שנים באנגליה... ככה שאני בטוחה שיש לו גם הצבעות משם. ולעומת זאת סוזי וג'יידי שניהם קנדיים, מרטי אמריקאי. אז נכוןןןןן שלא כולם מצביעים למתמודדים מהמדינה שלהם ונכוןןןןן שג'ורדיס גם אמריקאית ובכל זאת עפה ונכוןןןןןןן שבקנדה יש רק 30 מיליון אנשים לעומת ה300 מיליון של ארה"ב וסוזי וג'יידי בכל זאת שם ומכאן התיאוריה שלי היא שהאמריקאים מצביעים למי שהם אוהבים בלי שום קשר למוצא, אבל הרבה אוסטרלים ופוללללל אסיאתיים יצביעו למיג. ואני גם מאמינה שרוב המעריצים של ג'ורדיס ילכו למרטי.

whatever4

New member
אם את אומרת...

מי אני שאתווכח
. אבל יש לפי דעתי בעיה עם התוכנית הזאת- אנשים הרי מצביעים למי שהם אוהבים ולא למי שמתאים לאינקסס. מי שאוהב את מרטי יצביע לו בלי קשר וכך גם מעריצים של מיג. יש קצת פער בין דעת הקהל לבין דעת הלהקה.

Juliann

New member
נכון... יש בהחלט פער.

הם מצילים את סוזי כללללל הזמן... רק בחודש האחרון היא STEPPED UP HER GAME אבל לפני זה אף אחד לא חשב שיש מצב שהיא תגיע כל כך רחוק. וזה ברור שהם רוצים אותה לגמר... את טיי הם העיפו אחרי 3 פעמים בבוטום, כמה פעמים סוזי היתה שם? 5? 6? כבר הפסקתי לספור. אבל חוץ מסוזי אני כבר לא ממש בטוחה על מי הם בונים לגמר. בינתיים נראה שמיג מסרב להיות בבוטום 3 אז גם לא שמענו אותו שר INXS וגם אין להם בכלל הזדמנות להעיף אותו גם אם הם ירצו חחח שבוע הבא נראה לי שיהיה בוטום 2... ואם הייתי צריכה להמר הייתי אומרת ששוב מיג יתחמק מזה גם אם הוא לא יביא אותה בהופעה מי-יודע-מה... מרטי, סוזי וג'יידי כולם היו בבוטום... אבל נראה לי שמרטי בינתיים במצב קצת יותר טוב מהם, בהנחה שהוא יפציץ בהופעה גם בתוכנית הבאה הבוטום 2 יהיו סוזי וג'יידי. שניהם יכולים להתאים ללהקה יותר ממיג ומרטי אבל מצד שני מיג ומרטי יותר פופולארים ככה שזה בעייתי. נראה לי שבמצב כזה הם יעיפו את ג'יידי ושבוע אחרי זה את מרטי. את מיג אין להם הזדמנות להעיף ואת סוזי הם רוצים לגמר.

whatever4

New member
כל כך מסכימה../images/Emo45.gif

במיוחד בקשר למרטי- אם היה מדובר סתם בבחירת כוכב הרוק הבא (בלי קשר לאינקסס), קרוב לוודאי שהוא היה הפייבוריט שלי כי הוא ממש ממש טוב, וסיכוי גדול שהוא גם היה זוכה. בנוסף הוא גם היה מאפשר לעצמו יותר להשתחרר ולשיר שירים בסגנון שלו ולא היה מפחד לצעוק כל הזמן. מאז שאינקסס אמרו לו פחות לצעוק הוא איבד משהו מהמיוחדות שלו לדעתי. למרות שהוא ממש טוב, הוא פחות מתאים לפי דעתי מג'יי די. אבל, מכיוון שאוהבים אותו יותר, יכול להיות שהוא יגיע לגמר. בקיצור- תוכנית די בעייתית. אם רק היו מעיפים את אינקסס זה היה הרבה יותר טוב....

MoGanC

New member
XD

אני מנבה שאחרי שהם יבחרו את הסולן ויוציאו דיסק כל הלהקה תתפרק (הגיע הזמן,לא? כולם כבר דינוזאורים =\)

moran500

New member
מרטי היה מדהים../images/Emo99.gif

זאת הפעם הראשונה שראיתי את התכנית ומרטי היה היחיד שעשה לי את זה

למעלה