תוכנית חד פעמית בהנחיית אמיר-מחר

שמחה שגם את אהבת את התוכנית../images/Emo13.gif

האמת היא שאני לא כ"כ "מתה" על אלירז (לא לסקול אותי בבקשה
)

חח חס וחלילה למה לסקול ../images/Emo8.gif

אפשר לשאול למה? אני ממש התחברתי אליו מתחילת האח הגדול ,אולי אחרי שהוא יצא וזכה וקיבל גם תוכנית משלו הוא התחיל קצת לחוש אבל חוץ מזה הוא ממש חמוד.

אם תקראי טוקבקים

בכתבות על אלירז תראי שאם מישהו רק אומר משהו הכי קטן שלא נראה לרוחם של המעריצים שלו אז פשוט סוקלים אותו לגמרי וזה כבר נהיה מגעיל,כמובן שמה שכתבתי בהודעה קודם היה כציניות בעיקבות כל הטוקבקים האלו. אני לא התחברתי לאלירז בבית האח הגדול לדעתי יש בו קצת רוע.הוא כ"כ רצה את המיליון שהיה מוכן לעשות כל דבר על מנת לזכות והוא גם אמר את זה.אחרי הריב המכוער שהוא יזם עם סער בכלל ירד לי ממנו ועוד יותר ירד לי ממנו אחרי שהתנפל על ארז כשגילה שהעמיד אותו להדחה כאילו ארז חייב לו משהו?זכותו להעמיד את מי שהוא רוצה וחושב עליו באותו רגע.לא אהבתי את הצד הזה באלירז אך למרות זאת יש בו גם צד טוב.

לא ראיתי את העונה הראשונה בכלל

רק קצת לקראת הסוף את המשדרים בערוץ 2 אחר כך אמיר השתתף בVIP אז מן הסתם ברור שאני אראה אחר כך בעונה האחרונה בעיקבות הVIP אמא שלי הזמינה את ערוץ 20 שוב ואני הצצתי מדי פעם בעיקר בגלל ארז שמאוד התחברתי אליו והוא נורא הצחיק אותי וריגש אותי וראיתי בעיקר את המשדרים בערוץ 2 אבל בניגוד ל50% מהמדינה אני לא "אשתגע" בשביל זה ואדבר על זה כל היום ויחשוב על זה כל היום זה קרה לי רק בעונת הVIP בגלל שאמיר היה שם ולא מעבר לזה.

אם כבר עסקנו

בעונה השניה של האח הגדול רציתי לשתף שבחודש מרץ האחרון באירוע השקה שנערך לכבוד האלבום הכפול של רמי קליינשטיין פגשתי את סער ואני חייבת לומר שהוא מקסים התרשמתי ממנו מאוד לטובה הוא איש כ"כ נחמד ולבבי והוקסמתי ממנו מאוד. הנה תמונה שלנו יחד מהאירוע

ובחודש פברואר האחרון

במסיבת יום ההולדת של אביהו שבת+השקת אלבום הבכורה שלו פגשתי את ג'י שמש שגם היא מקסימה

אני את העונה הראשונה

העברתי ברפרוף ושהגיעה עונת הVIP פשוט"חרשתי" על הטלויזיה(כמובן בגלל אמיר :] ) ואת העונה השנייה פספסתי פה ושם פרקים אבל ראיתי.

למעלה