../images/Emo124.gif תושבי הפורום הנכבדים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
הכל התחיל ממחשבה אחת קטנה והפך לשאלון משו בנזונה!
ממני באהבה!!! (לא לקוח מאף פורום...) קבלו אותו:
~*~שאלון שiצי המורחב
~*~|
אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם? אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה? איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה? מה הפנטזיה שלכם(מינית)? במה הייתם הכי רוצים לעבוד? עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת) אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה? ועם מי? מה אתם הכי אוהבים לאכול? עם מי הייתם רוצים להתנסות בפעם הראשונה בעשיית אהבה? ועכשיו מהמין השני- מה אתם חושבים על אדישות? איך אתם מקבלים את המוות? איזה שיר הכי מתאר אותכם? לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית? עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף? איך אתם עונים לטלפון? סבבה או פאנן? איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים? והכי פחות? איזו חיה אתם? איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון? מי יכו להוציא אותכם מדיכאון? על מי אתם הכי הרבה אוהבים לפנטז? עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון? איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם? אהבה מנצחת הכל? מה זאת אהבה? מה עדיף- להיות עיוור או אילם? למה? נשבר לך הלב פעם? הרגש הכי חזק? הרגש הכי רע? מה הדבר הכי אמיץ שעשית? מה היית עושה אחרת? איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב? לכתוב שירים או לקרוא שירים? על מי אתם חושבים עכשיו? עיניים או שפתיים? סגול או כחול? לבנות/בנים-זיפים או חלק? לבנים/בנות-מאופרת או טבעית? אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו? עברי לידר או אביתר בנאי? ריקי גל או גלי עטרי? מוזיקה לועזית או ישראלית? איפה הייתם עושים עגיל? קעקוע? איזה? איפה? מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת? בנות- שרירי חזה או שרירי בטן? נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה? מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים(רומנטית) ואין לכם אומץ? מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים ואין לכם אומץ? מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני? פראי או רגוע? ועכשיו, לסיום הגדול: 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: ו....זהו! מקווה שנהנתם
השאלון הזה יעזור לי לדעת עליכם קצת יותר נשמות יפות שלי!!! אני אוהבת אתכם!
שiצי
הכל התחיל ממחשבה אחת קטנה והפך לשאלון משו בנזונה!