תושבי הפורום הנכבדים

PSYCHO ROI

New member
אני!

אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם? רועי... אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה? איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה?ארכדי דוכין-בודד בודד מה הפנטזיה שלכם(מינית)? מממ...סקס במקומות צייבורים הופה! במה הייתם הכי רוצים לעבוד? אולי משהו שקשור בטבע עוד לא החלטתי עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת) מאט מגנדי אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה? ניו זילנד-ואני מתכוון לטוס לשם! ועם מי? אני וחבר הכי טוב שלי מה אתם הכי אוהבים לאכול? האוכל של אימא ופיצה יאמי... עם מי הייתם רוצים להתנסות בפעם הראשונה בעשיית אהבה? אצלי זה כבר קרה..אז לא יעזור תשובה ועכשיו מהמין השני- מה אתם חושבים על אדישות? לפעמים טובה לפעמים פוגעת, תלוי איך אתם מקבלים את המוות? לא נודע... איזה שיר הכי מתאר אותכם? הייתי מניאק לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית? אימא עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף? אין.. איך אתם עונים לטלפון? תלוי במצב רוח אבל בדרך כן.. סבבה או פאנן? פאנן! איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים? את העיניים והכי פחות? ידיים איזו חיה אתם? לא יודע...אבל אני אוהב דולפינים וטיגריס איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון? חברים רק חברים מוציאים! מי יכו להוציא אותכם מדיכאון? חבר טוב או ידידה על מי אתם הכי הרבה אוהבים לפנטז? חח הרבה הרבה עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון? מפחיד אבל אני אוהב להירדם עם פסיכודאלי איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם? THAT THING YOU DO אהבה מנצחת הכל? יאפ מה זאת אהבה? רגש מה עדיף- להיות עיוור או אילם? לא עדיף כלום...עדיף להיות מאושר למה? ככה נשבר לך הלב פעם? כן הרגש הכי חזק? לדעתי שינאה זה הרגש הכי חזק לצערי בבני אדם הרגש הכי רע? שינאה מה הדבר הכי אמיץ שעשית? רכבת הרים חחח מה היית עושה אחרת? הרבה לא נרחיב איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב? ילדות לכתוב שירים או לקרוא שירים? לכתוב על מי אתם חושבים עכשיו? על האוכל שמחכה לי בתנור עיניים או שפתיים? עיניים סגול או כחול? כחול לבנות/בנים-זיפים או חלק? לבנים/בנות-מאופרת או טבעית? טבעית אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו? מרלין מונרו האם תרצי להיות אשתי עברי לידר או אביתר בנאי? אביתר בנאי ריקי גל או גלי עטרי? גלי מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית איפה הייתם עושים עגיל? בגבה קעקוע? אין איזה? איפה? מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת? תחת בנות- שרירי חזה או שרירי בטן? נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה? פאנן מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים(רומנטית) ואין לכם אומץ? מה המצב איתך איפה את? לא שומעים אותך מה איתך? מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים ואין לכם אומץ? וואלה לא יודע מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני? עיניים פראי או רגוע? פראי ועכשיו, לסיום הגדול: 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: תגיד לי כן לדיבור יפה וכן לחיוכים 5000 שנה אנחנו ממתינים

DidjiT

New member
../images/Emo79.gif אני |תו ../images/Emo140.gif

אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם? יובל
אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה? דניאל
איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה? אח של סאלים.. צריך משהו בלי מילים.. זה מבלבל..חחח
מה הפנטזיה שלכם(מינית)? אוי נו...
במה הייתם הכי רוצים לעבוד? מקדונלס, בורגר ראנץ\ ברגר קינג
עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת) שוצי.. את נראית לי בן אדם כל כך מעניין ושיש כל כך הרבה לגלות עלייך =]
אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה? למיאמי..
ועם מי? מי שבא ברוך הבא..
מה אתם הכי אוהבים לאכול? אוהבים? ג'חנון.. אבל לא ממש אוכלים את זה.. אתם יודעים כמה קלוריות יש בזה?!
עם מי הייתם רוצים להתנסות בפעם הראשונה בעשיית אהבה? חבר טוב, ידיד טוב.. מישהו שאני אוהבת...
ועכשיו מהמין השני- טליה.. חחח חמודה שלי!
מה אתם חושבים על אדישות? מוות לאדישים...רררר
איך אתם מקבלים את המוות? באושר ובשמחה!
איזה שיר הכי מתאר אותכם? וואי אין לי כוח לחשוב על זה...
לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית? ממ.. לפי דעתי לאחותי...
עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף?ממ.. אוי.. שכחתי איך קוראים לה.. ההיא החדשה עם הראסטות היפות והעניים המדהימות.. יש לה גם כינוי יפה.. לא יודעת מה כתוב שם אבל הצורה יפה..טחחח
איך אתם עונים לטלפון? לפעמים יוצא לי "שלום" אבל לרוב "הלו?" אה רגע, ואם זה שיחה מזוהה בפלא' אז לכל אחד יש משהו אחר..חחח
סבבה או פאנן? פאנן רולז! סבבה תמיד מזכיר לי את כיתה ה' ואני לא יודעת למה..
איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים? אף וציצי.. אני גאה בחזה היפה והעומד שלי
והכי פחות? בטן..בלעעע
איזו חיה אתם? בן אדם..
איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון? לא נכנסת לדכאונות...
מי יכול להוציא אותכם מדיכאון? אם כבר.. אז.. ממ.. חוסה ושוצי.. חוסה כי היא מצחיקה ושוצי כי היא יודעת להגיד תמיד תדבר הנכון!
על מי אתם הכי הרבה אוהבים לפנטז? דניאל? [
]
עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון? מה שיש ב24?
איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם? אין לי אהוב .. אבל אהבה קצרה מזכירה לי את דניאל...
..יווווווווו
אהבה מנצחת הכל? לא...
מה זאת אהבה? סתם משהו שאנשים אוהבים להגיד אותו כדי להרגיש שיש להם מהות או משהו כזה...
מה עדיף- להיות עיוור או אילם? עיוור.. אבוי.. רק המחשבה על זה שאי אפשר לדבר לבטא את עצמכם עושה לי רע..
למה? נו כבר הסברתי =]
נשבר לך הלב פעם? כן..
הרגש הכי חזק? שנאה...
הרגש הכי רע? שנאה...
מה הדבר הכי אמיץ שעשית? מממ.. ראסמי נראה לי זה היה שהעזתי לטפס על הגג של הדבר העגול הזה ביד למייסדים... אני ילדה פחדנית אני לא עושה כלום =[
מה היית עושה אחרת? אם הייתי יכולה לבחור הייתי רוצה להיות בן.. עוזר לכם?
איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב? רגע כלשהו במפגש פורום שהיה לי נורא כיף בו.. השיחה שלי עם רן..
לכתוב שירים או לקרוא שירים? לקרוא..
על מי אתם חושבים עכשיו? על רועי הסטלן.. בגלל השאלה הקודמת..
עיניים או שפתיים? שפתיים! כל כך שפתיים, ממילא אני לא מסתכלת לאנשים בעיינים אז זה לא משנה...
סגול או כחול? בצער רב אני נאלצת להגיד סגול..
לבנות/בנים-זיפים או חלק? זיפים אבל ממש קטנים כאלה..
לבנים/בנות-מאופרת או טבעית? הכי נטורל שיש!
אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו? אנג'לינה ג'ולי
עברי לידר או אביתר בנאי? עברי לידר
ריקי גל או גלי עטרי? גלי עטרי?
מוזיקה לועזית או ישראלית? כחול לבן רולז!
איפה הייתם עושים עגיל? בלשוןןןןןןןןןןןןןןן
קעקוע? לא איזה? איפה?
מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת? תחת.. בנות- שרירי חזה או שרירי בטן? שרירי בטן..
נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה? האמת הוא מייגע כי על כל שאלה אני צריכה לשים ת
הזה.. וזה מעצבן..חחח
מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים(רומנטית) ואין לכם אומץ? שאני אוהבת אותו? אולי?..חח אבל אני לא אוהבת אף אחד..
מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים ואין לכם אומץ? שלמרות שאני מתה עליה לפעמים בא לי לתת לה בוקס ולדפוק לה מכות רציני..
מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני? שפתיים ואף..חחח
פראי או רגוע? נשיקות? רגוע בעיקרון.. אבל.. מידי פעם אפשר להפתיע..חח
ועכשיו, לסיום הגדול: 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: "הכל יהיה בסדר.. יהיה פאנן.. פאנן.. פאנן.. פאנןןןןןןןןןןןןן" ואין לי כוח להביא עוד!

sHotZy M

New member
שירוש!!!!

אני
אותך!!! אני
את
צ'אי
בראשית
| בארור שיש לך הרבה מה לדעת עליי ואני עלייך!!!!!

אוהבת את אישתי המשקיעה../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

~*~שאלון שiצי המורחב~*~| אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם?מאיינה(MAYANA) אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה?לוצריך אומץ, רק מישהו שאני ארצה להפתיע בנשיקה
איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה? JE T'AIME מה הפנטזיה שלכם(מינית)?שלישיה עם שני גברים במה הייתם הכי רוצים לעבוד?וטרינריה עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת)- וואי, לוידעת....כנראה עם דודה שלי, נורית, כפרות עליה
אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה?אירלנד
, סקוטלנד, אנגליה, ואוסטרליה. ועם מי?עם מישהו שאני עדיין לא מכירה. מה אתם הכי אוהבים לאכול?מה לא?!?!?
עם מי הייתם רוצים להתנסות בפעם הראשונה בעשיית אהבה?מישהו שאני אוהב, ושיאהב אותי. ועכשיו מהמין השני-מהמין שלי כאילו?!?! אישתי אולי?!?!
מה את שואלת כאלה שאלות שוצי, את הרי יודעת
מה אתם חושבים על אדישות? חרא של תכונה, של פחדנים. איך אתם מקבלים את המוות?שלי או של אחרים? עם שלי אין לי בעייה, אבל אני מפחדת מהמוות של אנשים שקרובים אליי. איזה שיר הכי מתאר אותכם?SHINY HAPPY PEOPLE לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית?רוני, הנפש התאומה שלי
עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף?בחיים לא
איך אתם עונים לטלפון?תלוי במצב רוח, ותלוי אם אני יודעת ממי השיחה... סבבה או פאנן?פנאאאאאאאאאאאן
(עם "א" אחרי ה"נ") איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים?את הציצקבב הקדוש
סתם, את העיניים שלי. והכי פחות?את הרגליים איזו חיה אתם?
איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון?שקט ושלווה. מי יכו להוציא אותכם מדיכאון?כל מי שמצחיק אותי. על מי אתם הכי הרבה אוהבים לפנטז?דמויות ספרותיות שונות. עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון?קול גלגל איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם?מי?!?! אישתי?!? "מה קרה לך"
אהבה מנצחת הכל?כמעט הכל. מה זאת אהבה?אהבה זה חיבור, זה שלמות, זה ערך עליון. מה עדיף- להיות עיוור או אילם?אילם למה? עיוור מפסיד כל כך הרבה. אילם לומד לבטא את עצמו בדרכים עקיפות, מה שהופך אותו ליצירתי יותר, וחכם יותר. נשבר לך הלב פעם?עד כמה שזה מוזר.....לא.
הרגש הכי חזק?נקמה וטינה, לכן הם הכי מסוכנים ואסור לתת להם להשתלט הרגש הכי רע?שוב, אותו דבר. מה הדבר הכי אמיץ שעשית?אמיץ? כלום.אני עושה דברים כי בא לי, לא כדי להוכיח שאני אמיצה או לא. מה היית עושה אחרת?בחיים? הייתי יותר אסרטיבית אם הייתי יכולה. איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב?לא רוצה לחזור אחורה, אני ממשיכה רק קדימה. לכתוב שירים או לקרוא שירים?לכתוב. על מי אתם חושבים עכשיו?על האביר על הסוס השחור. עיניים או שפתיים?עיניים סגול או כחול?סגול לבנות/בנים-זיפים או חלק?בנות- חלק, בנים- זיפים. לבנים/בנות-מאופרת או טבעית?טבעי. אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו?שאלה מפגרת, ברור שמיס מונרו
עברי לידר או אביתר בנאי?אביתר בנאי ריקי גל או גלי עטרי?לא מוזיקה לועזית או ישראלית?ישראלית איפה הייתם עושים עגיל?באף, בכל מקום אחר שאני רוצה כבר יש לי. קעקוע?יש לי את מרלין בגב, אני רוצה עוד אחד אבל.... איזה?סימן קלטי איפה?גב תחתון או ירך פנימית, לא סגורה על זה. מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת?תחת
בנות- שרירי חזה או שרירי בטן?בטן
נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה?הוא עושה אותי עצובה.... מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים(רומנטית) ואין לכם אומץ?אני רוצה אותך כאן ועכשיו
מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים ואין לכם אומץ?אני מצטערת. מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני?גברים- זרועות, עיניים פראי או רגוע?תלוי איפה. ועכשיו, לסיום הגדול: 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: "בואי נשב בתאנה כל הלילה" "כי הרי דבר ידוע שבאהבה נברא עולם- שומדבר אינו קבוע, והנצח לא נמדד בזמן" "מי שנדפק פעם אחת- לא יכול להגמל מזה"

fleaboy

New member
תשובות (קצת באיחור)

קודם כל... כלללללל הכבוד על הכתיבה :] ועכשיו לשאלון: אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם? הממ אני לא רואה סיבה להחליף שם אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה? מי שאני רוצה לתת לו נשיקה מקבל :] איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה? משתוללים בכפר! חח סתם... לוידע... רגאיי.. הממ... jammin של בוב מארלי חחח מה הפנטזיה שלכם(מינית)? לא מפנטז במה הייתם הכי רוצים לעבוד? מוזיקההה... כאילו להקה וזה עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת) ואוו יש כלכך הרבה... אחד מהאנשים שאני שומע מוזיקה שלהם... לא ממש משנה מי... או מישו מצ'ילי פפרס, או השוטים, או בוב מארלי, או ג'ימי הנדריקס, או... יש המוןןןןן אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה? ג'מאייקההה :] ועם מי? שאלה טובה... לא אוהבים אותי... מה אתם הכי אוהבים לאכול? הממ פיצה :] עם מי הייתם רוצים להתנסות בפעם הראשונה בעשיית אהבה? עם מישו שאני יאהב? ועכשיו מהמין השני- הא!? מה אתם חושבים על אדישות? התכונה המקוללת שלי חח איך אתם מקבלים את המוות? בכיףףף :] כשיבוא אז יבוא איזה שיר הכי מתאר אותכם? המממ אי אפשר לתאר בנאדם בשיר אחד... לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית? ואוו אני לוידע עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף? טוב לי עם שלי :] תודה איך אתם עונים לטלפון? תלוי מתי... בד"כ הלוי חביב... ומוסיף חיוך :] סבבה או פאנן? שניהם... אבל עדיפות לפנאןןןןן איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים? בולבול... איזה שאלה טיפשית... חח סתם... הראסטות כמובן :] והכי פחות? בולבול... חח נו אני אפסיק :] הממ לוידע איזו חיה אתם? דולפיןןןןן איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון? שם מוזיקה... מנגן... חושב... מי יכו להוציא אותכם מדיכאון? אני, ורקקקק אני על מי אתם הכי הרבה אוהבים לפנטז? בלה בלה עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון? תלוי מתי... יש הרבההה איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם? אין לי אהובה אהבה מנצחת הכל? כמובן מה זאת אהבה? פה אני אצטט את מוש המלך שאמר יפה: "לו רק היה במילים להגות אהבה" מה עדיף- להיות עיוור או אילם? אילם... גם ככה אני לא אומר דברים חשובים... למה? עניתי כבר חח נשבר לך הלב פעם? לא הרגש הכי חזק? המממ לא משו רציני הרגש הכי רע? רע מאיזה בחינה? מה הדבר הכי אמיץ שעשית? לוידע... :\ מה היית עושה אחרת? הא? חשבתי שלא יהיו פה שאלות מוזרות! חח איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב? הופעה של צ'ילי פפרססס :] לכתוב שירים או לקרוא שירים? גם וגם על מי אתם חושבים עכשיו? האמת שעל אף אחד עיניים או שפתיים? ואוו שאלה קשה... אני אלך על עיניים סגול או כחול? גם ככה אני עיוור צבעים... חח לבנות/בנים-זיפים או חלק? לבנים/בנות-מאופרת או טבעית? טבעיתתת אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו? עברי לידר או אביתר בנאי? ריקי גל או גלי עטרי? מוזיקה לועזית או ישראלית? שניהם סבבה... העיקר שיהיה מאהבה איפה הייתם עושים עגיל? לא הייתי עושה קעקוע? לא איזה? לא איפה? אמרתי שלא :\ מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת? בנות- שרירי חזה או שרירי בטן? נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה? בטחחחחח מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים(רומנטית) ואין לכם אומץ? בינתיים אין כזה מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים ואין לכם אומץ? אני אומר להרבה אנשים שאני אוהב אותם :] מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני? בגוף? לוידע :\ פראי או רגוע? מה פראי? *משחק אותה תמים* ועכשיו, לסיום הגדול: 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: רק 3 שורותתתתתת??????? לא רוצה! בלתי אפשרי חחח

pompii

New member
שוצי כפרע עלך../images/Emo70.gifמשקיעה../images/Emo13.gif

אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם?לא הייתי מחליפה, אולי אור. אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה?תחמנית שכמוך ...אותך כפרע
איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה?אין לי מושג, יש מלא... מה הפנטזיה שלכם(מינית)?סקס בתוך אסם עם מלא קש מסביב ובוקר חסון
במה הייתם הכי רוצים לעבוד?במשחק עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת) עם כל חבר/ה קרוב/ה, כן שוצי גם איתך
אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה?לאוסטרליה ועם מי?עם חבר מה אתם הכי אוהבים לאכול?שוקולד עם מי הייתם רוצים להתנסות בפעם הראשונה בעשיית אהבה?עם מי שאני אתאהב בו לייק דה... מה אתם חושבים על אדישות?מבאס איך אתם מקבלים את המוות?הזוי איזה שיר הכי מתאר אותכם?לא חשבתי על זה... לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית?שוצי עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף?אף אחד, לא שאני מתה על הכינוי שלי... איך אתם עונים לטלפון?אממ...הלו? סבבה או פאנן?סבבה איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים?עיניים והכי פחות?יריכיים ותחת איזו חיה אתם?חמוס אכזרי
, או אולי סנאי, לא בעצם אני לא אוהבת אגוזים, יש לי! אני בונה!למה? ככה...סתם. חמוד:) איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון?מוזיקה ואוכל מי יכו להוציא אותכם מדיכאון?מורני על מי אתם הכי הרבה אוהבים לפנטז?על רפי גינת...יו כוסון על! עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון?גלגלצ פשוט איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם?איגלס-הוטל קליפורניה(אהוב לשעבר) אהבה מנצחת הכל?אהבה אמיתית אמיתית כן מה זאת אהבה?נו באמת.. מה עדיף- להיות עיוור או אילם?אילם למה?אי אפשר לחיות בלי לראות איפה אתה חי, אבל השתיקה תמיד יפה... נשבר לך הלב פעם?לא ממש הרגש הכי חזק?
הרגש הכי רע?קנאה מה הדבר הכי אמיץ שעשית?אממ...אה....אוו...אמממ... מה היית עושה אחרת?כלום איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב?הנסיעה לאילת הראשונה עם חברותיי לכתוב שירים או לקרוא שירים?לכתוב יותר שווה על מי אתם חושבים עכשיו?על מאיו, אני מדברת איתה באייסיקיו, כפרע עליה עיניים או שפתיים?עיניים סגול או כחול?סגול לבנות/בנים-זיפים או חלק?זיפים לבנים/בנות-מאופרת או טבעית? אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו?מרלין עברי לידר או אביתר בנאי?עברי ריקי גל או גלי עטרי?גלי מוזיקה לועזית או ישראלית?ישראלית איפה הייתם עושים עגיל?בגבה קעקוע?בשכמה איזה?שדון-בקרוב איפה?בשכמה שמאל מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת? בנות- שרירי חזה או שרירי בטן?שרירי חזה נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה?חביב מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים(רומנטית)ואין לכם אומץ?עד כמה שזה עצוב להגיד, אני לא אוהבת אף אחד רומנטית מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים ואין לכם אומץ?אמרתי הכל מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני?עיניים, שפתיים פראי או רגוע?תלוי מה בא ועכשיו, לסיום הגדול: 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: רק 3??? אני אוהבת את כל השירים!!!זה לא פיר בכלל, השאלון מכור!

sHotZy M

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה ניפלאה אישתי!!!!
יאלללהההההההההה
ושלומפי היא בפירוש חמוס אכזרי
וברור שאת רוצה לתנות איתי אהבים לא היה לי כל צל של ספק וואטסואבר אבל פשוט רציתי לקרוא את זה שוב

pompii

New member
איזה מאמי את../images/Emo24.gif

סתם אהבתי את הצירוף... והוא ממש חמוס חמוד!

sHotZy M

New member
שלומפי כפרות....

אני חושבת שדילגת על כמה שאלות... נא לבדוק את זה
אמרתי-נא לבדוק את זה, עכשיו!!!!!

pompii

New member
אוקיי....

אבל אין לי כוח לעבור שאלה שאלה אז תגידי לי על מה דילגתי ואני אשלים את החסר

leedush

New member
אני בא לבראשיתתתתתתתתתת!!!!!11

אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם? ליידי אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה? שכן שלי מה זה חמוווווווווד שמו בבירורים איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה? Senade o'connor- nothing compares to you מה הפנטזיה שלכם(מינית)? מראות-לעשות אהבה מול מראה במה הייתם הכי רוצים לעבוד? פרופיילר עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת) דלאי למה אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה? טיבט ועם מי? כל מי שרוצה לבוא מה אתם הכי אוהבים לאכול? צ'ופה (אכלתי היום ) עם מי הייתם רוצים להתנסות בפעם הראשונה בעשיית אהבה? מאוחר מדי ועכשיו מהמין השני- לא יודעת מה אתם חושבים על אדישות? חרא תכונה איך אתם מקבלים את המוות כמשהו שקורה בחיים ? איזה שיר הכי מתאר אותכם? SUPERGIRL לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית? לידיד טוב שלי עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף? לא רוצה להחליף איך אתם עונים לטלפון? אלו או מה אתה רוצה (אם זה אחי) סבבה או פאנן? פאנן איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים? עיניים והכי פחות? קרסולים איזו חיה אתם? נמר (לפי מזלות סיניות אז ארנב) איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון? אף פעם לא הייתי בדיכאון מי יכו להוציא אותכם מדיכאון? אחי על מי אתם הכי הרבה אוהבים לפנטז? סוד קטן ושמור היטב...... עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון? שוטי נבואה-מתוקה שלי איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם? תותים-אתניקס אהבה מנצחת הכל? כנראה מה זאת אהבה? מנסה לגלות בעצמי מה עדיף- להיות עיוור או אילם? אילם למה? כי תמונה שווה אלף מילים נשבר לך הלב פעם? כן הרגש הכי חזק? אהבה הרגש הכי רע? קנאה מה הדבר הכי אמיץ שעשית? נולדתי לעולם הזה מה היית עושה אחרת? שום דבר איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב? חווית מין ראשונה לכתוב שירים או לקרוא שירים? גם וגם על מי אתם חושבים עכשיו? עליו עיניים או שפתיים? שניהם בשניהם יש חושניות סגול או כחול? כחול לבנות/בנים-זיפים או חלק? זיפים בפנים- זה מגרה בטירווווווףףףףףףף לבנים/בנות-מאופרת או טבעית? תלוי..... אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו? אנג'לינה ג'יולי (הייתי עושה לה טובה) עברי לידר או אביתר בנאי? אף אחד ריקי גל או גלי עטרי? איכס מוזיקה לועזית או ישראלית ישראלית? איפה הייתם עושים עגיל? פופיק –עשיתי עכשיו אני רותה בלשון..... קעקוע בעורף אגן וקרסול? איזה? נמר באגן, אות של מזל סיני בעורף ובקרסול לא יודעת איפה? מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת? בנות- שרירי חזה או שרירי בטן? בטןןןןןןןןןןןןןןן נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה? הוא סבבה מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים(רומנטית) ואין לכם אומץ? אני אוהבת אותך? מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים ואין לכם אומץ? מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני? גב ושפתיים פראי או רגוע? חחחחחחחחחחח גם וגם ועכשיו, לסיום הגדול: 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: ואת האישה שמשתוללת אצלי בדם שיווה לינגה,עיצרי בשבילי ת'עולם. כי אני בפיצוץ עצמי אש יוקדת אוחזת בי מפעם לפעם,

../images/Emo121.gifסתם משעמם לי אז אני עושה שוב

תתעלמו... אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם? נמנמנמ מעין אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה? להגיד? איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה? מנגינה, שיר לא ניראה לי מתאים... מה הפנטזיה שלכם(מינית)? להתחיל לפרט? במה הייתם הכי רוצים לעבוד? משהו שקשור לחיות
עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת) נאור אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה? תאילנד,הודו,סין ועם מי? אח שלי או חברים מה אתם הכי אוהבים לאכול? יש הרבה דברים
עם מי הייתם רוצים להתנסות בפעם הראשונה בעשיית אהבה? חברה... ועכשיו מהמין השני- חבר... מה אתם חושבים על אדישות? אני אשאר אדיש בנוגע לשאלה הזאת איך אתם מקבלים את המוות? קבלת פנים איזה שיר הכי מתאר אותכם? אגם הברברים
לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית?חברים,משפחה,נאור.... עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף? הילה איך אתם עונים לטלפון? 144 שלום את מי רוצים?
סבבה או פאנן? מה זה משנה, שיהיה אחד מהם איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים? עניים והכי פחות? עניים איזו חיה אתם? קוף כשחושבים על זה, אותו אופי... איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון? סרנדת הציפור מי יכו להוציא אותכם מדיכאון? נאור על מי אתם הכי הרבה אוהבים לפנטז? נמנמנמ עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון? הלילה לא איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם? נמנמ אהבה מנצחת הכל? לא תמיד מה זאת אהבה? "הוא אוהב אותה היא אוהבת אותו, לאט לאט מתקרבים, משהו בלבבה משהו בלבבו לך תדע מה זאת אהבה" מה עדיף- להיות עיוור או אילם? אילם, הראיה זה הגרוי הכי חשוב שלנו... למה? עניתי נשבר לך הלב פעם? כן
הרגש הכי חזק? אהבה הרגש הכי רע? שינאה/קינאה מה הדבר הכי אמיץ שעשית? פחחח מה היית עושה אחרת? דברים איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב? שוווווו? אני אתחיל לפרט? אוקי, כשהמצלמה החדשה הגיעה סוךף סוף... כיתה ו' נמנמנמיש עוד הרבה... לכתוב שירים או לקרוא שירים? לשיר אותם על מי אתם חושבים עכשיו? שוצי, משום מה היא הייתה לי בראש.. עיניים או שפתיים? עניים סגול או כחול? כחול לבנות/בנים-זיפים או חלק? לבנים/בנות-מאופרת או טבעית? טבעית אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו? גילה אלמגור
עברי לידר או אביתר בנאי? נמנמ ריקי גל או גלי עטרי? נמנמ מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית
איפה הייתם עושים עגיל? שומקום קעקוע? כנ"ל איזה? דולפין איפה? שומקום מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת? קשה,קשה בנות- שרירי חזה או שרירי בטן? נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה? יאפ
מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים(רומנטית) ואין לכם אומץ? נמנמ מה הייתם רוצים לומר למישהו שאתם אוהבים ואין לכם אומץ? עוד פעם? מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני?עניים פראי או רגוע? לא זה ולא זה ועכשיו, לסיום הגדול: כן? 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: הכל יהיה בסדר הכל יהיה פנאן פפ קשה קשה ו....זהו! באמת? מקווה שנהנתם ברור השאלון הזה יעזור לי לדעת עליכם קצת יותר נשמות יפות שלי!!! יופי אני אוהבת אתכם! גם אנחנו אותך שiצי? לא יודע.

אני...מישו גם יקרא את זה?

אם הייתם יכולים, איך הייתם קוראים לעצמכם?
גילי... אם היה לכם מספיק אומץ, את מי היתם מפתיעים בנשיקה?
ניר, לא שזה אומר למישו משו איזה שיר לדעתכם, הכי מתאים כרקע לעשיית אהבה? אין לי שמץ מה הפנטזיה שלכם(מינית)?
ב-
במה הייתם הכי רוצים לעבוד?
בחנות צעצועים! עם מי הייתם הכי רוצים לשבת לשיחה עמוקה עם נרגילה וצ'אי?(כל אחד שבעולם-חי או מת)
יהודה עמיחי, אבל אני מניחה שבלי נרגילה... אם היה לכם מספיק כסף, לאן הייתם טסים לחצי שנה?
ג'מייקה ועם מי?
לוידעת...עם איתי אולי!? בטח גם הוא רוצה ג'מייקה מה אתם הכי אוהבים לאכול?
פסטה ועכשיו מהמין השני- מה אתם חושבים על אדישות?
בכיף... איך אתם מקבלים את המוות?
אלוהים נתן אלוהים לקח איזה שיר הכי מתאר אותכם?
"תראו אותי" של ד"ר קספר!!! לאיזה אדם אתם מרגישים הכי מחוברים מבחינה רגשית?
לוידעת עם איזה ניק של חבר פורום הייתם רוצים להתחלף?
בסךהכלתמידבנאדם איך אתם עונים לטלפון?
הלו..איך אפשר כבר לענות!? סבבה או פאנן?
סבבה איזה חלק בגוף שלכם אתם הכי אוהבים?
שפתיים והכי פחות?
כל השאר...בטן, חזה, תחת, רגליים, אף, שיער..מה שבא איזו חיה אתם?
חתול..גררר איך אתם מוציאים את עצמיכם מדיכאון?
הולכת לישון מי יכול להוציא אותכם מדיכאון?
לוידעת עם איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים ללכת לישון?
זה משתנה, אבל זה בד"כ דברים עצובים איזה שיר מזכיר לכם את אהובכם\אהובתכם?
אין את מי להזכיר כרגע(= אהבה מנצחת הכל?
לא מה זאת אהבה?
גם אני שואלת את זה...גם ביאליק שאל את זה! מה עדיף- להיות עיוור או אילם?
ברור שאילם למה?
כי גם ככה אין לי משו חשוב להגיד... נשבר לך הלב פעם?
בערך הרגש הכי חזק?
שנאה הרגש הכי רע?
אהבה מה הדבר הכי אמיץ שעשית?
לוידעת מה היית עושה אחרת?
הכל!!! איזה רגע בחיים שלך היית רוצה לחוות שוב?
לכל תקופת סוף ט' לכתוב שירים או לקרוא שירים?
לקרוא על מי אתם חושבים עכשיו?
האמת...על המיטה שלי..אני ממש עייפה עיניים או שפתיים?
עיניים סגול או כחול?
כחול! לבנות/בנים-זיפים או חלק?
זיפים! לבנים/בנות-מאופרת או טבעית?
טבעי(= אנג'לינה ג'ולי או מרלין מונרו?
מרילין מונרו! עברי לידר או אביתר בנאי?
עברי לידר ריקי גל או גלי עטרי?
ריקי גל מוזיקה לועזית או ישראלית?
ישראלית! איפה הייתם עושים עגיל?
לשון קעקוע?
אין אבל אני רוצה ברגל איזה?
של קוקופלי איפה?
שיט כבר אמרתי מה יותר סקסי- בנים-חזה או תחת? בנות- שרירי חזה או שרירי בטן?
בלי שרירים בכלל(= נכון שאתם אוהבים את השאלון הזה?
מאוד מה אתם הכי אוהבים בגוף המין השני?
חיוך...זה הכי מושך פראי או רגוע?
רגוע ועכשיו, לסיום הגדול: 3 שורות משירי שוטי הנשואה שאתם אוהבים: "אל תעצום עיניים ותראה את כל הטוב" (הילדים קופצים) "הכל זה הפתעה בחיים יש מתנות" (פרילי) ו.."זה הכל מן ג'ה!!!"

למעלה