תזכורת...| מועדים לשמחה

לייציק

New member
../images/Emo13.gif סבאאורי, עם הזמנה כזאת מרשימה

קשה לסרב... מאד מקווה להגיע, אם לא ייפול עלי איזה "פרויקט" פתאומי ...

לייציק

New member
סבאאורי, אתה חייב ללמד אותי איך אתה

עושה את זה ...? איזה יופי ...

ora11

New member
באאורי אתה 10../images/Emo24.gif

איזה יופי של לוח. שנה טובה .

סבבא , סבאאורי ../images/Emo8.gif

שמת אותי בהזמנה במקום טוב באמצע. תבלו בנעימים במפגש ! אגב, לכל הגברים בפורום, שרוצים להצעיר את בנות זוגם. הנה קישור איך אפשר לעשות את זה. רק תעשו את זה בבית לפני השינה, ולא בזמן המסיבה.
שתחזרו לי הביתה בשלום !

באיה

New member
סבאאורי, רק עכשיו הגדלתי את התמונה

וראיתי את כל השמות שלנו על לוח השנה. WOW זה מהמם. אני חייבת ללמוד גם לעשות עבודות בפוטו שופ. עד היום לא הסתדרתי איתו.אחרי החגים, ואחרי שמשפחת בני תעזוב חזרה לחו"ל, אולי יהיה לי סבלנות לשבת ולתרגל.

סבאאורי

New member
פוטושופ

אשמח תמיד להסביר איך אני עובד עם פוטושופ.( לכל חברי/ות הפורום) א.יש פורום "ממלכת הפוטושופ" (הייתי ועזבתי) כדאי להציץ שם בלי התחייבות... ב.כדי ללמוד חייבים בתוכנה. היום יש כבר גירסה 7.01 לפוטושופ, אבל אפשר ללמוד הרבה גם מגירסה יותר נמוכה. ג.אם יש לך התוכנה ואת מסתדרת עם השפה האנגלית צריך להכנס ל-help ואפשר גם משם ללמוד הרבה. ברכות אורי

לייציק

New member
"ממלכת הפוטושופ"? לא מצאתי פורום

כזה בתפוז, לא באות מ וגם לא ב-פ... סבאאורי, איך בדיוק נקרא הפורום
ה-help בתוכנת הפוטושופ שלי לא בדיוק עוזר לי, למרות שידיעתי באנגלית לא רעה בכלל, קשה לי עם מושגי המחשב המקצועיים באנגלית ...

סבאאורי

New member
../images/Emo52.gifטעיתי

ממלכת הפוטושופ זה ב- www.hydepark.co.il ב- פורומים>תרבות ואומנות> ויש עוד פורומים חדשים בנושא שעוד לא בקרתי... ברכות

איזו הזמנה נהדרת ../images/Emo45.gif

אז מחר נפגשים ב-18.00???? מי יגיע? וערב טוב לכולם...אנחנו בדרך לחתונה

emmy5

New member
רק בשמחות "מזל טוב"

מקווה ש כולם יגיעו,אבל אנחנו לא יכולים לדעת... הזמנה יפיפיה יש לנו ..

סבאאורי

New member
לוח

אם מישהו/י רוצה לעשות לעצמו לוח עם תמונות שלו לחודש הבא הנה הלוח העברי לשימושכם ברכות

emmy5

New member
שרהל 'ה...עכשיו הצלחתי

עכשיו תצליחי עוד גם את ...היה יפה מאוד

emmy5

New member
גשם יחדש את הלוח

מחרתיים: גשם חזק בצפון הארץ ובמישור החוף יום שני, 29 בספטמבר 2003, 17:02 מאת: מערכת וואלה! החזאי אורי בץ מפורום מזג אוויר בוואלה! מסר כי מיום רביעי יתחיל לרדת גשם חזק במישור החוף ובצפון הארץ. ביום חמישי הגשם אף יהיה מלווה בסופות רעמים.

emmy5

New member
דני וכל הידידי מאחלת 100% הצלחה

אני מאחלת " גמר חתימה טובה " לכל החברים מפורום 60+ ובני ביתם .. הצלחה 100%

למעלה