תודה אמי
ס סבאאורי New member 30/9/03 #22 אמילי יפה ומעניין שרק לפני כשעה ראיתי שבמקור לא ציינו את יום כיפור... האם יש לזה סיבה דתית? גם לך גמר חתימה טובה
אמילי יפה ומעניין שרק לפני כשעה ראיתי שבמקור לא ציינו את יום כיפור... האם יש לזה סיבה דתית? גם לך גמר חתימה טובה
E emmy5 New member 30/9/03 #23 סבאאורי.. אני חשבתי שאתה מחקת זה נתן לי עוד קצת עבודה . האדום שלי לא התאים לאדום של הלוח
O ora11 New member 30/9/03 #25 ../images/Emo99.gifתודה אמי איזה יופי וכנראה שאתם תלמידות טובות ולומדות מהר. אשב בשקט ובריכוז ואנסה גם ללמוד. תודה לסבאאורי שהיכניס יצירות יפות לפורום וגם מוכן ללמד.
../images/Emo99.gifתודה אמי איזה יופי וכנראה שאתם תלמידות טובות ולומדות מהר. אשב בשקט ובריכוז ואנסה גם ללמוד. תודה לסבאאורי שהיכניס יצירות יפות לפורום וגם מוכן ללמד.
A Aדמונִית New member 30/9/03 #21 ../images/Emo140.gifסבאאורי ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif איזה רעיון - איזה יופי, כלכלכלכל הכבוד.
../images/Emo140.gifסבאאורי ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif איזה רעיון - איזה יופי, כלכלכלכל הכבוד.
yaely2 New member מנהל 1/10/03 #27 אמי../images/Emo70.gif ככה אנחנו? ../images/Emo7.gifבאים ועוזבים|?
E emmy5 New member 1/10/03 #28 יעלי ,התחברת ללילה קודמת בטעות איך יכולתי לעשות דבר כזה ,אנחנו לא עוזבים כל כך מהר היה כל כך יפה ...מאוד נהניתי
יעלי ,התחברת ללילה קודמת בטעות איך יכולתי לעשות דבר כזה ,אנחנו לא עוזבים כל כך מהר היה כל כך יפה ...מאוד נהניתי