איזה כיף לכם...תהנותזכורת: מחר מפגש!!!![]()
במשחקייה "עולם הילדים" שליד מודיעין. החל מ-10:00. מי שעדיין לא קיבלה הוראות הגעה ורוצה לבוא, שתשלח לי מסר (ורדה בלי מחשב עד מחר). להתראות מחר! יהיה כייף!!!!
לא מצליחה לשלוח מסרתזכורת: מחר מפגש!!!![]()
במשחקייה "עולם הילדים" שליד מודיעין. החל מ-10:00. מי שעדיין לא קיבלה הוראות הגעה ורוצה לבוא, שתשלח לי מסר (ורדה בלי מחשב עד מחר). להתראות מחר! יהיה כייף!!!!
תודה - קיבלתילא מצליחה לשלוח מסר
אבל ייתכן ונגיע אז בבקשה תשלחי לי הוראות הגעה במסר שושי
מצטערת שלא הגענו....תודה - קיבלתי
תיהנו, אני לא יכולה להגיעתזכורת: מחר מפגש!!!![]()
אני עובדת ומקנאה, תעשו חיים..תיהנו, אני לא יכולה להגיע
יש לי מחר שיעור. אבל תעשו חיים!
היה גדולתזכורת: מחר מפגש!!!![]()
היה חביבהיה גדול
רצינו להביא המון תודה ,לא הכרנו את המקום הנפלא הזה לפני כן. אנחנו נהנו מאד ,היה כיף לפגוש את הפרצופים שמאחורי הכינויים. הילד היה באופוריה, התגלה ככישרוןגדול בתחום מרוצי האופנועים ,ולמעשה במשך 3 שעות לא היה מוכן למוש ממסלול המרוצים(אף כי במקור גילו קטן מידי). בכול מקרה אנו מחכים לראות תמונות מהיום (ורדה ראינו שצילמת!!!) תודה לימור גדי וירין![]()
![]()
צודקתהיה חביב
לגלות גוף ופנים מאחורי ישויות וירטואליות די קשה לנהל שיחה שנקטעת במרדף אחרי גוזל זה או אחר, וברקע שירי ילדים בקולי קולות, אבל היה שווה. מרשה לעצמי להכריז שבפעם הבאה מבוגרים בלבד (מעניין שאלו שהתעקשו על מפגש עם ילדים, דווקא הן לא הצליחו להגיע...) חבל שלא הגיעו עוד, חבל שלא הצלחתי לדבר מספיק עם כולן אבל יהיו עוד מפגשים, נכון? דאראמסאלה שחוזרת למירוץ בחודש הבא , ועדיין בפיק ברכיים קל
זהו? החלטת? בחודש הבא?היה חביב
לגלות גוף ופנים מאחורי ישויות וירטואליות די קשה לנהל שיחה שנקטעת במרדף אחרי גוזל זה או אחר, וברקע שירי ילדים בקולי קולות, אבל היה שווה. מרשה לעצמי להכריז שבפעם הבאה מבוגרים בלבד (מעניין שאלו שהתעקשו על מפגש עם ילדים, דווקא הן לא הצליחו להגיע...) חבל שלא הגיעו עוד, חבל שלא הצלחתי לדבר מספיק עם כולן אבל יהיו עוד מפגשים, נכון? דאראמסאלה שחוזרת למירוץ בחודש הבא , ועדיין בפיק ברכיים קל
בינואר אני בקופח מכביזהו? החלטת? בחודש הבא?
מישהו היה צריך לעבוד...בינואר אני בקופח מכבי
אז כן. אמאל'ה... למה הברזת אתמול? אה?
נכון וחבל שכךהיה חביב
הצלחתי להגיע למחשבתזכורת: מחר מפגש!!!![]()
בוודאי שאפשר לפרסם תמונותהצלחתי להגיע למחשב
שלנו עדיין בתיקון, לא ברור מתי יחזור. בגלל זה גם בינתיים לא אוכל להעלות תמונות. לימי, אני מבינה שמבחינתך אפשר להעלות לכאן תמונות של ירין, נכון? אכן, היה כיף, אבל קשה. עידן נהנה מאוד ולא רצה ללכת הביתה. לקראת הסוף הוא גם התחיל לסחוף איתו את נועה ולימד אותה דבר או שניים באיך לא לאפשר לעובדי המקום לסדר את המשחקים במקום. כשהעובד הגיע בפעם השלישית לסדר את המכוניות בשורה, הוא שאל אותנו בהיסוס קל: מתי אתם הולכים?... המפגש הבא יהיה ללא ילדים, בלי ספק! תמונות של אורי ושל אלון אפשר לפרסם בפורום?
תמונות של אורי אפשר לפרסם חופשיהצלחתי להגיע למחשב
שלנו עדיין בתיקון, לא ברור מתי יחזור. בגלל זה גם בינתיים לא אוכל להעלות תמונות. לימי, אני מבינה שמבחינתך אפשר להעלות לכאן תמונות של ירין, נכון? אכן, היה כיף, אבל קשה. עידן נהנה מאוד ולא רצה ללכת הביתה. לקראת הסוף הוא גם התחיל לסחוף איתו את נועה ולימד אותה דבר או שניים באיך לא לאפשר לעובדי המקום לסדר את המשחקים במקום. כשהעובד הגיע בפעם השלישית לסדר את המכוניות בשורה, הוא שאל אותנו בהיסוס קל: מתי אתם הולכים?... המפגש הבא יהיה ללא ילדים, בלי ספק! תמונות של אורי ושל אלון אפשר לפרסם בפורום?
תמונות של יריןהצלחתי להגיע למחשב
היה נחמד מאד - המקום ממש מגניבתזכורת: מחר מפגש!!!![]()
אכן, רוב הבנות שביקשו עם ילדיםתזכורת: מחר מפגש!!!![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.