תזכורת: מחר מפגש!!!

מצב
הנושא נעול.

orname

New member
יופי אז יש לי עוד סיכוי לראות פנים.

אכן, רוב הבנות שביקשו עם ילדים
לא הגיעו, חוץ משתיים. אבל, להגנתן אני חייבת לציין, כדי שלא תהיה הרגשה של "עליהום", שהן באמת לא יכלו להגיע. אף אחת לא נשארה בבית כי לא התחשק לה לבוא. חלקן עבדו, לחלקן זה היה רחוק, שרה (סוזי) מראש אמרה שלא תוכל לבוא בחנוכה וכו'. אבל בכל זאת, המפגש הבא יהיה ללא ילדים. מה שפייר, פייר. זה שהשיחה נקטעת, בזה עוד הצלחתי לעמוד. הבעיה היתה כשעומדות 4 בנות יחד, שומעות סיפור, ואז אחת צריכה לרוץ אחרי הילד שלה, ומפסידה את סוף הסיפור. נשארתי עם כל כך הרבה חצאי סיפורים...
כבר כתבתן שיש אישור ל"משמינות" להגיע... ביום שישי הייתי במיומנה לילדים ושם פגשתי את נעה 35 אמנם לא הצלחנו לדבר מעבר לשלום שלום - אבל היה מדהים מבחינתי. (דרך אגב ממש ממש ממש מומלץ...)

נועה 35

New member
המופע ממש מומלץ

כבר כתבתן שיש אישור ל"משמינות" להגיע... ביום שישי הייתי במיומנה לילדים ושם פגשתי את נעה 35 אמנם לא הצלחנו לדבר מעבר לשלום שלום - אבל היה מדהים מבחינתי. (דרך אגב ממש ממש ממש מומלץ...)
המופע ממש מומלץ
המופע הזה יכול להיות סיבה טובה לעשות ילד... מומלץ בחום. היה כיף לפגוש את orname, למרות שכאמור, מעבר לשלום לא ממש יכולנו לדבר. אשמח להגיע למפגש בעתיד (אם עדיין תקבלו אותי...).

Mרוצה

New member
גם לנו היה כייף

אכן, רוב הבנות שביקשו עם ילדים
לא הגיעו, חוץ משתיים. אבל, להגנתן אני חייבת לציין, כדי שלא תהיה הרגשה של "עליהום", שהן באמת לא יכלו להגיע. אף אחת לא נשארה בבית כי לא התחשק לה לבוא. חלקן עבדו, לחלקן זה היה רחוק, שרה (סוזי) מראש אמרה שלא תוכל לבוא בחנוכה וכו'. אבל בכל זאת, המפגש הבא יהיה ללא ילדים. מה שפייר, פייר. זה שהשיחה נקטעת, בזה עוד הצלחתי לעמוד. הבעיה היתה כשעומדות 4 בנות יחד, שומעות סיפור, ואז אחת צריכה לרוץ אחרי הילד שלה, ומפסידה את סוף הסיפור. נשארתי עם כל כך הרבה חצאי סיפורים...
גם לנו היה כייף
למרות ש"להגרר" אחרי ילד בן 4.5 עם תינוק על המנשא, תוך נסיון לנהל שיחה תבונית עם אמהות שבכל רגע מישהו מושך אותן בשרוול.... טוב נו, התמונה ברורה, לא?... אז כמובן שגם אני בעד שהמפגש הבא יהיה בלי ילדים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה