ראינו את התוכניות הבאות:
1. את חכי לי בהשתתפות חבורת הזמר של האונ' העברית, נתן כוגן, אלי גורנשטיין, סנדרה ג'ונסון, רוחמה, שלמה דרורי, ועוד. הושרו השירים הבאים: הגדודנים עוז ואיל (סמבורסקי) שיר הלגיונות (צבא, צבא) אני חייל (למה למה, אל תשאל נא אל תשאל... - מה השם של השיר הזה?) עץ הרימון (יעקב אורלנד היה באולפן כשבחיקו יושבת יערית הקטנה ויפה ששרה את כל השירים בע"פ) יער פונאר שיר הפרטיזנים לבלבו אגס וגם תפוח (ביצוע מלא! 4 בתים!) - כולל שיחה עם מחבר המילים אשרי הגפרור את חכי לי (היה שם איזה סיפור מרתק, שאני פספסתי. מי שיכול, שישלים לנו?) יצמח שלום לו הייתי בהמה צאנה צאנה
2. מה יפים הלילות בכנען - בהשתתפות חבורת רננים, דודו זכאי, שולי נתן, אריק לביא, ועוד. מקוסטינה עד ראש פינה שיר האסיר יש לנו תיש דבקה (נגינה בחליל) עשרה ציונים היינו כל הלילה כרובי יפים הלילות בכנען יבנה המקדש עם שחר עורה ילד חן בין נהר פרת ונהר חידקל נעימות המעפילים (אל ראש ההר)
3.הדרך ארוכה בהשתתפות חבורת בית רוטשילד, רחל אטס, שמעון ישראלי, ירדנה ארזי, גדעון זינגר, יענק'לה בן סירא, הדודאים, עפרה חזה, צבי בורודו, טובה בן צבי, ועוד המון. (זאת התוכנית הבלתי תאמן שאביבית סיפרה אודותיה - כנראה ארמו לו שנשארה לו תוכנית אחת בלבד, וזה מה שקרה
הדרך לאילת שיר הבוקרים נאחז בכל משלט הורה נתגבר מחרוזת שנות ה-50 היורד דרומה מחרוזת שירי דרום סיומונה מדימונה (קטע) בת הכותן מבית שאן (קטע) רומיה ויואל (קטע) במסילה לבאר שבע (קטע) עין גדי (קטע) הסלע האדום (קטע) מחרוזת שירי להקת הנח"ל שיר המ"מ תותחים במקום גרביים יא משלטי רחל, רחל שנים עשר טון דינה ברזילי (קטע) ויויו גם (קטע) רב האור והתכלת (קטע) סמוך על התרנגול (קטע) שיר הבר (קטע) כרמלית (קטע) כיתה אלמונית (קטע) מול הר סיני (קטע) חד גדיא חצוף ועיקש (קטע) סיניה (קטע מסרט) טיול לילי (קטע) כיבוי אורות האיש בקיר (קטע) החוג הנוצץ - שתתפוץ (קטע) חדוה ואנחנו (קטע) ברית צרפת וישראל (קטע) כתובת קעקע (קטע) אין כמו יפו (קטע) גן השקמים שיר העמק (קטע)
4. אל יבנה הגליל - בהשתתפות חבורת רננים, עוזי מאירי, אילקה, אילנית, אופירה גלוסקא. גילו הגלילים השבועה (באידיש) השבועה (בעברית) רוח עצוב תחזקנה (ברוסית ובעברית) משמר הירדן (הלאה ירדן) מכורתי (נוף מולדתי) (רוסית) מכורתי (עברית) שם שועלים יש אנו שרים ועולים הכניסיני תחת כנפך אל יבנה הגליל חוץ ממספר 3 לעיל, שהיא יוצאת דופן בעליל, התוכניות האלה מרתקות, מעולות ומשכילות (וכשרואים אותן יחד גם מצחיקות) עם האנשים והראיונות והסיפורים שמביאים לשם מאחורי השירים והתקופה ובכלל. חובה חובה חובה לראות את זה, ויותר מפעם אחת. תודה לכל מי שבא, ותודה מיוחדת לישראל, אביבית ופלפל.