תזכורת תיאטרון

shirhayam

New member
../images/Emo124.gif תזכורת תיאטרון ../images/Emo124.gif

נו באמת.... מסיבה של הפופ רינג
...איך אפשר לשכוח
ויותר מזה יש את התחרות
של הפורום שלא התקימה מפני שאנאבל נעדרה
אבל אתם יודעים מה הפלוס בכל הסיפור
לראות את כולכם חשופים בפעם השניה...
יאאאאאלה להתפקד
מי מגיע
ומי שלא מתכוון לרשום על נכוחותו הלילה
מקווה שנראה גם אותך
אז - יהיה
דיסקו
יהיה
פיצוץ
....
(לירוי? תפתיע גם הפעם
)

xanadu

New member
../images/Emo31.gif

ואגב, פלקור, מצטער לאכזב אותך, גם הד"ר לא.

../images/Emo68.gif הו דרלינג

קודם כל, המסיבות של הפופ רינג התחילו להתרבות כמו בני-דודינו שבשטחים...
אני אישית לא אבוא פעמיים בחודש לתיאטרון.... למרות שיש לי חיסור אחד לחובתי. לגבי התחרות, אם לא שמת לב, כל החשופים הסתדרו טוב מאוד בלעדיי...
ודניאל365 קיבל את הפרס באמצעות $שוחד$, בזכות יום-הולדתו
ובשל היעדרותי המוצדקת ("ניצחון טכני", אלק) ובסופו של דבר, אני נאלצת להודות באמת: אני לא מגיעה הערב...
מקווה שתביני אותי ובמסיבה הבאה של הפופ רינג, בהמשך החודש, נפזייז כולנו ביחד
שיהיה יום מקסים וורוד!

daniel365

New member
../images/Emo7.gif מצטער מותק...

גם אני אעדר הפעם בגלל מבחן בפסיכולוגיה מחר |מי אמר לך תלמד כבר ותעזוב את הפורום?| אז הפעם כפי שאיתי רשם יהיו הרבה חסרים... ובניגוד לכולם - לי לא מפריע פעמיים בחודש. מצידי כל שבוע... לגבי השטויות שאמרו פה על התחרות - אני זרקתי את הכפפה ואמרתי שמבחינתי התחרות בוטלה ולא קוימה עקב חיסורה ההיסטרי של ענבלית. אני הצעתי תחרות חוזרת |מי אמר פופ רינג 20.2?| ... אני לא אחמיץ הזדמנות נוספת לחשוף... אבל אם ענבלית רוצה לוותר על התחרות והתואר הנכסף - חשפנית השנה... מי אני שאגיד לא... למרות שניצחון טכני הוא מבאס... בכל מקרה - שיהיה יום טוב לכולם!!!! מותר לשרשר פה גם בהצלחה במבחן וכאלה למי שרוצה.... מותר גם להתקשר... לשלוח פרחים... לבוא לבקר... לתת לי עותק של המבחן... אני.

shirhayam

New member
המינימום שאני יכולה לעזור למבחן

הואלתת לך אפשרותלדיון על הנושאים השונים וככה תוכל לחזור על החומר טוב יותר

daniel365

New member
תודה על איחולי ההצלחה...

למתעניינים: המבחן היה קשה. וכמו שנאמר בפרסומת הידועה: זה לא היה כ.א.ל. ... אבל עברנו את זה וחגגנו אני וחבריי למכללה בארוחת בוקר מלכותית ביהודה מכבי לרגל סיום המבחנים!!!! של מועד א'.... אז מקווה שלא הפסדתי מסיבה טובה מדי בתיאטרון... אבל מה שבטוח היא לא היתה עד כדי כך - כי רובנו לא היינו שם!!! אז שיהיה לכוווווווווווווווווולם סופשבוע מהנה.... אני.

shirhayam

New member
אוף איתכם

מאי? ספיינבאר? משנה תורן+מהממת??????? נו מה קורה איתכם אנשים?

../images/Emo31.gif ,במקרה (או שלא) ...

גם אני איעדר הפעם ):, על אחת כמה וכמה לאור הנוכחות הדלה של מי שעושה את הבילוי בתיאטרון למה שהוא. מעבר לכך, את "הבילוי" שלי כבר עשיתי אתמול. הייתי עם אשתי במופע משעשע שמעולם לא ראיתי כדוגמתו. לבקשת הוריי, שמסתבר שהם הרבה יותר פרימיטיביים ממה שסברתי, הסכמתי לבקשת לנסוע עם אשתי אל חצרו של ה"מקובל שריקי" מנתיבות. אל תשאלו אותי מיהו ומהו, כי אני לא שאלתי. במסגרת נסיון לזרום עם תפיסת העולם המעוותת של ההורים שלי, ומתוך כוונה לסייע להם להיחלץ מהמצב הקטטוני שבו הם שקעו הסכמתי להיענות לבקשתם לבקר אצל המקובל(על מי?), שמשום מה האמינו שהוא יחולל איזשהו נס ודברים יבואו על תיקונם (מבחינתם ,התיקון הנדרש הוא שהדיבוק יצא מגופי וששפיותי תשוב אלי). אני לא אפרט את השטויות שיצאו מפיו שלא היה להם כל קשר למציאות, תנועות הידיים והפרצופים שהוא עשה יחד עם גבב השטויות שנפלט מפיו (שאת חלקם היה קשה להבין עקב מחסור בשיניים,ורקבון מתקדם באילו שנותרו) גרמו לנו לאמץ עד כאב את שרירי הלסת במאמץ לא לפרוץ בצחוק מולו, די לומר שיצאנו ממשרדו ורצנו למכונית רק כדי להתפקע מצחוק עד דמעות. אכן,זו הייתה חוויה מתקנת !!! חזרנו נחושים ודנו ביתר מרץ בהסכם הפרידה !!! עוד 3 שבועות למנייאק|נאמר בסלנג צה"לי| !!!

ממש לא !

למרות התקווה לחיים יותר טובים שבהם אני כן עם עצמי ועם הסביבה, הידיעה שאראה את ילדיי יומיים בשבוע וגם זה לשעות ספורות ,רחוק מלמלא את לבי שמחה !!! רק מהמחשבה על כך לבי רוצה לפרוץ בבכי עז . להיות עם ילדי בבית שבניתי ועכשיו אני מפרק רחוק מלהיות במצב של יאוש ! כל רגע שעובר התחושה היא כאילו אני הולך להפרד מילדי, פרידה שמעולם לא חוויתי ואני חרד מהשפעותיה עלי ועל ילדי !

Liroy26

New member
אבל אתה לא נפרד מהם גרינבי!

זאת הנקודה שאני כל הזמן מנסה להבהיר לך! אז יצאתי מהארון והחלטת לחיות את חייך בהתאם. אתה לא הבן אדם היחיד שעשה זאת, לא הראשון ובטח שלא האחרון. אם המעבר לדירה משלך באמת כל כך נחוץ בשלב זה מבחינתך תוכל להשכיר דירה בקרבת מקום. אין שום סיבה שלא תראה אותם כל יום. אמנם לא הייתי במצבך אבל נראה שאתה קצת קיצוני על יתר המידה. לא ככה?

לא היית במצבי...

ואני מאחל לך שגם לא תהיה ! המעבר לדירה משלי (ואני בספק אם אפשר לקרוא לחדר 2.65*3.00 דירה ?!) בשלב זה ,אינו נובע מנחיצות שלי דווקא. ובהחלט אני הולך להשאר בקרבת מקום , גם אם זה אומר שאני אאלץ להסתפק בשטח של פחות מ - 8 מ"ר (זה מספיק למזרן זוגי לא ?) ... זה ממש לא משנה לי.. העיקר הקירבה לילדים ולאמם, שכן , הם יזדקקו לכל העזרה שאוכל לספק להם ,ואני מתכוון לספק ככל שאוכל ! אני לא חושב שאפשר להיות קיצוני מדי בתחושת הקירבה שיש בן אב או אם לילדיו, לא כל שכן, כאשר צריך להתנתק מהם ואפילו בצורה חלקית !

למעלה