../images/Emo34.gifהסיכום../images/Emo34.gif
נו אז ככה: הגענו לתאטרון בלי להתבלבל בשעה אחת ועשרה!!!!!!!!!!(-2) כן כן חברים השעה הייתה מאוחרת, שוב עד שהזזנו את התחת שלנו... נכנסנו תוך שניות כי בחוץ כבר לא היה אף אחד(+5) וכמו שאני אוהבת - המקום מלא אנשים - אבל לא מפוצץץץץץץ(+10) טוב פורום שלם החליט להדיר רגליו מהמסיבה(200-) (אני מגזימה עם המספרים ותכף תדרו כמה בכל זאת היה כיף) הילדים! אוי הילדים - מחייכים אליי ורוקדים איתנו מהתחלה עד הסוף ת´ המקסים וב´ המתוק(+790) כן כן עמרי החליט 790!!! מחפשים את אולימפוס(-2) מוצאים בשעה 2 (+200) רואים את : ר´ האקס של עמרי ששתה ושתה ושתה (+76) י´ הרקדן החייל שהסתפר החתיך מבאר שבע (+2) ואת א´ הכוסון שרצה להתחיל עם ת´ ורקד הרבה מאוד עם שירה ( +50). ואת בן כמובן שהיה הנציג היחידי מהפורום......ועל זה: (+30). נ´ נ´ ור´. עם בני זוג - מינוס הולמים....אבל על האחיזה בזוגיות...(+690) נהנים, ת´ מאוכזב מב´ (-50)- יוצאים החוצה ואת מי פוגשים? את האחד והיחיד.. אח של עמרי....(+5000) והעלה את המצב רוח פי 1000. אך מכיוון שהגיע מאוחר מדי עשו לו בעיות בכניסה(-50), ועם הדמגוגיה שלי הוא הוכנס(+100) ךא מכניסים רגל במועדון וכבר אנשים התנפלו עליו(-30) על זה שכמעט ולא הצליח לרקוד). (+500) אתם יודעים על מה? על זה שנשארנו אחרי השעה 4 רוקדים ברחבה... היו: סוכריות, בר אקטיבי, וזהרונים לכולםםםם(+90). הרגלים כואבות(-50) ואנחנו עייפים(-50) אבל העיקר שנהננו(+100). המוזיקה הפעם הייתה באמת נפלאה - לא יותר מדי שאקירה ומדונה(+60). הרבה להיטים מוכרים ונחמדים(+40)...אבל לא היה את השיר של שירה all the thigs (-40) - אז המוזיקה מאוזנת.... נ. ב. מאת KINGOMRI: ה-כ-י חשוב - עמרי ראה מיקי בוגנים, מוטי חסון היה עם הרכב מלא (יבוא אישי מלונדון של אקס מיתולוגי שאני נורא אוהב), שלישות מטכ"ל גם כן היו בהרכב מלא ונישקו אותי מלאן, קוקיצה אחת רקדה איתי המון שירים והוצאנו לעולם ת´עיניים ושירה ודי תכננו הרג מדוקדק (מזלגות בעיניים, קלשון בפופיק, מטאטא בתחת ולתלות אותה באמצעות חגורתה), מילאתי את הגוף באלכוהול, ועשיתי קצת מוצי-פוצי עם האקס... ואח שלי, אהוב יקר שלי, בא ונהנה ועשה שמח עם ים ילדות מתלהבות. היה ה-מ-ו-ן קיילי, והדרגולות הנשמות עשו מחרוזת בוני אם. בקיצור פצייץ! 20/2 - לא יכול לחכות ועל הדיווח המדויק (+4321) סיכום כמובן....11000 ו....זהו מחכים לפעם הבאה...אוהבים די עמרי ושירה...