תחרות ה-הודעות של הפורום!

../images/Emo124.gif תחרות ה-הודעות של הפורום!

[
~.~
] אז מה אם אני פותחת הרבה הודעות חדשות
אז כן - החלטתי להחזיר את התחרות בתקווה שתהיה לה היענות
אם לא יגיבו הרבה - אני לא אעשה אותה! אני ממש לא באה נגדכם פשוט זה חבל להשקיע ושלא מגיבים. אין לי בעיה - להיפך
אם אני אראה שלא מגיבים אני אדע שזה לא ממש מוצא חן בעיניכם וכך אני לא אשקיע לחינם
אז תגיבו רק אם אתם חושבים שנחמד יהיה להמשיך עם זה
בגלל שיש כל-כך [!] הרבה חדשים אני אחזור על ההוראות - קצר ולעניין! :
בכל יום שבת , אני מפרסמת 5 הודעות שלפי דעתי היו חשובות / בעלות מוסר השכל [
] , בעלות הרבה תגובות , מושקעות וכד' . אני נותנת כאן פרטים וקישור אליהן . אתם צריכים לקרוא שוב את ההודעות שאני מפרסמת .
את התשובות [ קראו למטה ] אתם צריכים לשלוח אליי במסר[!] עד יום ראשון בלילה [ וכן , הפעם אני אקבל גם הודעות שנכתבו ביום שני בבוקר
] ולחלק 10 נקודות לכל ההודעות - איך שאתם רוצים! ניתן לחלק את כולם להודעה אחת כמו כן ניתן לא לחלק נקודות כלל להודעה מסוימת .
חוץ מזה , אם יש הודעה שלא כתבתי ובכל זאת אתם חושבים שמגיע לה לזכות - אתם יכולים לכתוב לי אותה! ולתת לה ניקוד גם כן [ מתוך ה-10 כמובן ] .
פרסים - יהיו! לזוכים / זוכות במקומות 3,2,1 אני אכתוב מן 'ברכה' בפורום ואכין פרס חביב
לכן - כל הזוכים במקומות 3,2,1 צריכים לכתוב לי את האימייל שלהן! .
אני חוזרת ואומרת - נא לא להיעלב! אם לא כתבתי את הודעתכם זה לא אומר שהיא לא יפה או משהו - כנראה שהיו טובות ממנה
לא הבנתם
אין בעיה . בכיף אני אסביר - רק אם תשרשרו ת'שאלה / תגובה להודעה שאלות!
את ההודעה עם ההודעות - אני אכתוב בשרשור לכאן

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

צריך לחלק סך הכל 10 נקודות בין כל חמשת ההודעות? או לכל הודעה לתת ציון עד 10
קבלי ח"ח!

תשובה

את צריכה לחלק את ה-10 נקודות בין חמש ההודעות.... ועומרוש- סליחה שעניתי במקומך, פשוט משעמם לי... מתי את שמה את חמש ההודעות

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

עוד שניה , אני באמצע
וגראס שענית במקומי
...

../images/Emo124.gif ה-ה-ו-ד-ע-ו-ת!

אז קבלו את ההודעות , ואחרי שאתם תצביעו - 3 מתוכן יזכו
* ההודעות הן מהשבוע האחרון [ 19.4-26.4 ] ** אני חוזרת ואומרת , ניתן להוסיף הודעות שלא רשמתי פה ... *** עוד משהו ששכחתי - ניתן לבחור בעצמך
1. '
~התאומות
סמל למסחור - או לגאווה מתוקה
~' ההודעה נכתבה ע"י The Sun Girl בתאריך 23.4.03 בשעה 11:51 . ד"א - לא כתבתי לך - אבל המאמר מ-ד-ה-י-ם! את ילדה עם כישרון ... הייתי בהלם שראיתי שכתבת את המאמר הזה
. 2. '
Sweet 16
' ההודעה נכתבה ע"י RinRan בתאריך 19.4.03 בשעה 15:33 . ***** אני שמה רק הודעה אחת [ השניה נכתבה ב-16.4.03
], למרות ששתיהן היו מדהימות! *גו קארין!
* 3. '
דיון
' ההודעה נכתבה ע"י KisH KashtA ²°°³ בתאריך 23.4.03 בשעה 23:45 . עכשיו , יש לי עוד כמה הודעות שאני רוצה לתת [ למשל ה'הבא בתור' של אליה וכו' . אבל אז זה אומר שאני צריכה לשים את שתיהן { נו
מה לעשות
אפשר , אבל אין כוח
} אני ממש ממש ממש מצטערת אבל אני חייבת ללכת . אז אריאלה - את אחראית ואני יודעת שגם משעמם לך - כתבי עוד הודעות שנראות לך בין התאריכים 19.4-26.4 אוקיי
אריאלוש

כמה דברים

אני ממש חייבת ללכת אבל כמה דברים : - הוא לא עשה לי קישורים
אני לא מאמינה
טיפש
- אריאלה
תוכלי
פליייייייייייייז - אני שמחה שאתם אהבתם ואתם רוצים שאני אחזיר . - אני מבטיחה שמה שקרה לא יחזור על עצמו ... אני ממש ממש מצטערת אני פשוט חייבת ללכת
אני ממש מקווה שתסלחו לי

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

עוד כמה שאלות...
מי ששמת אותו בחמשת ההודעות צריך גם להצביע על עצמו? או רק על ארבעת האחרים
מתי להתחיל להצביע
ואני לא יודעת אם כבר רשמת את זה או לא, אבל אני בכל מקרה לא שמתי לב...-->לאן אמורים לשלוח את ההצבעה
אה, ותודההההההה על הממחמאה על המאמר
ועוד משהו-סליחה (!!!) על זה שאני לא משרשרת להודעת השאלות, פשוט כרגע נזכרתי וממש לא רציתי להתחיל לכתוב מהתחלה... סולחת???

מה זה../images/Emo35.gifמה זה../images/Emo35.gif

מנדבים אותי פה לדברים
חחחחחחחחח לא הבנתי מה אני צריכה לעשות

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif לפה, כולם, מיד!

אוקיי , איראלה לא הבינה , ואני לא הייתי פה לא להסביר לה ולא לכתוב את ההודעות בעצמי
לכן , השבוע התחרות לא תצא לפועל אבל בשבוע הבא היא כן , ובגדול
אני ממש שמחה שאתם שמחים [
] שהתחרות חוזרת

למעלה