תחרות שם הפורום

drtrip

New member
../images/Emo124.gifתחרות השם המתאים לפורום!!!

גולשים יקרים, הנכם מוזמנים להשתתף בתחרות "שם הפורום". השם שיבחר, יקנה לך הזוכה, מתנה נהדרת: ספר - צימרים נופש וחופש בישראל בשווי 79 ש"ח בחנויות הספרים. הספר מכיל צימרים, בתי מלון, אירוח כפרי וקיבוצי, אטרקציות, מסעדות, אתרי ספא, אתרים בכניסה חינם, ו-36 קופונים חינם בכל הארץ!!! שווה!!! שם הפורום שלנו שונה לפני ימים אחדים מצימרים ונופש בישראל לצימרים ואטרקציות בישראל. יש גולשים החושבים שצריך שם חדש אחר ממה שפרסמנו! הפורום שלנו עוזר במציאת צימר, בית מלון, אטרקציות, מסעדות, ספא ואתרי בילוי בארץ בלבד. איזה שם את/ה חושב/ת שיתאים לפורום שלנו?? נשמח לשמוע... אנא כיתבו את השם בנושא בלבד, במידה ותזכו, תקבלו הודעה גם במייל הפנימי וגם בפורום. בהצלחה לכולם!

drtrip

New member
חבר'ה ממשיכה התחרות נושאת פרסים

לגבי שם חדש לפורום שלנו... בשם חייבת להיות המילה צימרים וחייב להזכיר באזשהיא צורה אטרקציות במילה זו או אחרת!!! מחכה לשמוע מכם!

drtrip

New member
התחרות נושא הפרסים לבחירת שם

לפורום שלנו נמשכת עד יום ה' הקרוב ה-15.12.05. להזכירכם, כל משתתף זוכה בפרס. הזוכה מקבל שלושה פרסים- שובר חופשה בכפר, שובר ספא, מדריך צימרים ונופש בישראל. בהצלחה!

לא מתחרה

אבל לדעתי אולי יתאים השם "תיירות פנים בישראל" שהרי הפורום עוסק הן בלינה כפרית (לא משתגע על המילה "צימרים") והן בבתי מלון, וכמשתמע מהודעתך גם באלמנטים נוספים הקשורים לתיירות. אישית אני גם לא משתגע על הקונצפט של "אטרקציות" שהרי אפשר לטייל "סתם" בלי לחפש אטרקציה מיוחדת, וליהנות. אגב בעניין מסעדות, אם זה קשור לפורום - אפשר להוסיף קישור מכאן לפורום ביקורת מסעדות (551).

princhipeta

New member
*צימר-אטקציה של נופש!

או *צימרים ושאר מקומות יפים *צימרים ושאר אטרקציות בישראל אגב, גם אני מצאתי את הפורום דרך חיפוש בצ' (צימר)

princhipeta

New member
או

*לינה ואטרקציות למטייל *צימרים ואטרקציות בארצינו *יופי של מקומות ללינה ואטרקציות בארץ

דור77

New member
פורום "לינה, פינה ופנינה"

הרי מחפשים כאן מקומות ללון (ולא רק צימרים) ופינות שהן גם פנינות חן.

tonytony

New member
אופפס לא ראיתי שכבר יש שם כזה , אז

הנה עוד שם - צימר ו/א טרקציה

geverben28

New member
צימרים אטרקציות ונופש פעיל

או צימרים ונופש פעיל בישראל או אירוח ונופש פעיל בישראל או אטרקצימר או חופש ונופש בישראל

drtrip

New member
נחמד אבל איפה פה המילה המקבילה

או הידועה בציבור של אטרקציות, נופש חופש זוהי מילה כללית מדי!!! חבר'ס לחשוב... לחשוב...

ישראל חופשת-צימרים,בתי מלון,חופש

השם שלי ישראל חופשת-צימרים,בתי מלון,חופש נופש ואטרקציות, ארוך אך ממצא

למעלה