תחרות שם הפורום

../images/Emo62.gif צימרים וצימריסטים

לא מדובר כאן על הבתים, על החומר! מדובר בעיקר בלקוחות של אותם בתים ובאלו המנהלים אותם- האנשים!= הצימריסטים!

ומה רע בצימרים ונופש?

המילה אטרקציות לא "זורמת" (אולי היא גם לא בעיברית, צריך לבדוק) המילה נופש באה מהמילה נפש כלומר "חופש לנשמה" נופש זה הכל. כל מה שעושה "טוב על הנשמה" גם אוכל וגם אתר מעניין לביקור (מה שאנחנו קוראים "אטרקציה")

בלי המילה צימרים הפורום מאבד מיחודו

יש המון פורומים של טיולים,בתי מלון וכיופים למינהם,מה שהביא אותי לפורום זו המילה צימרים.אני לא יודע איזה שם צריך להיות לפורום,אבל המילה צימרים חייבת לדעתי כמובן להיות שם. כמובן למותר לציין שאני בעל צימרים

drtrip

New member
נחמד../images/Emo13.gif אך מחכה לעוד שמות...

גם לדעתי המילה צימרים חייבת להיות שם... חשוב לי להכניס את האטרקציות במילה שלא תהיה כללית כמו נופש כי לנופש יש קונוטציה של בתי מלון ולא כ"כ של אטרקציות!!! את בתי המלון אנו יכולים להכניגס במילה של נופש שהיא כללית ומובנת לאירוח כפרי/קיבוצי/בתי מלון. בהצלחה לכולם.... אפשר לתת כמה אפשרויות שתרצו... כל משתתף יקבל פרס נחמד שישלח בדואר... והזוכה את הספר צימרים נופש וחופש בישראל.

ShirShir

New member
אולי "תפוז-טריפ"../images/Emo35.gif

או..... "צימרים חופש ונופש בישראל" או..... "נופשים בישראל" או..... "צימרים ועוד"

צימרים, מלונות ונופש פעיל בארץ

החלטתי לפתוח במילה "צימרים", כיוון שנראה שזו מטרתו העיקרית וייחודו של הפורום. כך ינווטו הקוראים דרך האות צ' בחיפושיהם.

למעלה