אני אגיד שאתה לא מעריך את עצמך מספיק (:
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/11/06 #36 היא נראת כמו הסולן של מייהם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (אני חושבת שהם, מקווה שלא טעיתי בשם. :X) אבל כן כל השאר חמודים :]
היא נראת כמו הסולן של מייהם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (אני חושבת שהם, מקווה שלא טעיתי בשם. :X) אבל כן כל השאר חמודים :]
L LadySilkworm New member 4/11/06 #37 צינזרתי את התמונה הזאת להנאתי. P: אני לא יודעת איך הסולן של מייהם נראה X:
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/11/06 #38 הו, ידעתי שהתבלבלתי../images/Emo122.gif אימורטל טוב נו, כל הלהקות בלאק מטאל האלו נראות לי אותו דבר. :X
הו, ידעתי שהתבלבלתי../images/Emo122.gif אימורטל טוב נו, כל הלהקות בלאק מטאל האלו נראות לי אותו דבר. :X
T The Young Amyrlin New member 4/11/06 #100 וואו, היא ממש דומה לו כאן../images/Emo12.gif טאריה, יש לך משהו לספר לנו? :X
T The Young Amyrlin New member 4/11/06 #63 הגודל לא מתאים אם אני לא טועה (ואביעד יתקן אותי) זה צריך להיות 120 פיקסלים ברוחב ו-100 בגובה. או לפחות את היחס הזה.
הגודל לא מתאים אם אני לא טועה (ואביעד יתקן אותי) זה צריך להיות 120 פיקסלים ברוחב ו-100 בגובה. או לפחות את היחס הזה.