וואו!!! תודה
א אפרז New member 6/5/06 #39 זהו!! העברתי את הרוב למצגת. בחרתי תרשים של טבעת, עכשיו אפשר ללכת לאמא לאכול צהריים... תודה רבה!!!
ו ורדה 1 New member 6/5/06 #1 די!!!!!!!!!! מה עשית לי??????? כל כך קיוויתי להספיק לגמור היום שיעורי בית ו-3 הזמנות לתכשיטים...../images/Emo8.gif תודה../images/Emo9.gif
די!!!!!!!!!! מה עשית לי??????? כל כך קיוויתי להספיק לגמור היום שיעורי בית ו-3 הזמנות לתכשיטים...../images/Emo8.gif תודה../images/Emo9.gif
W wildspirit New member 6/5/06 #42 מעולה ../images/Emo6.gif עכשיו יש לך עוד עבודה מה חשבת לעשות אחרי שתסיימי שיעורים והזמנות לתכשיטים? תנוחי? אין מצב יאללה לעבודה
מעולה ../images/Emo6.gif עכשיו יש לך עוד עבודה מה חשבת לעשות אחרי שתסיימי שיעורים והזמנות לתכשיטים? תנוחי? אין מצב יאללה לעבודה
מ מיה30 New member 6/5/06 #43 איזה מדהימה את ../images/Emo140.gif עכשיו כבר אין מנוס צריך ללכת לקנות עוד חרוזים...
W wildspirit New member 6/5/06 #44 ברור בגלל זה יש לנו קניה מרוכזת וידעתי שתקנו חרוזים אז העלתי תרשימים ותשאירו תאבון כי יש לי עוד המון באמתחתי כמעט 10 ג'יגה במחשב אם לא יותר
ברור בגלל זה יש לנו קניה מרוכזת וידעתי שתקנו חרוזים אז העלתי תרשימים ותשאירו תאבון כי יש לי עוד המון באמתחתי כמעט 10 ג'יגה במחשב אם לא יותר
W wildspirit New member 6/5/06 #46 לחודש../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif מה פתאום זה ליומיים בלבד חכי שתקבלו ממני לחודש
9 963אור New member 7/5/06 #47 מתי כבר נפגשים לחרוז יחד../images/Emo140.gif ולא משנה מה רק בשביל החברותה יהיה כייף יותר
W wildspirit New member 7/5/06 #48 זה בידי המארגנת שלנו אבל אנחנו כנראה נעשה יום מפגש כזה בכיף כל מי שרוצה לבוא זה בהתארגנות חייבת לפגוש אתכן לפני שאני כבר רגל אחת בחוץ
זה בידי המארגנת שלנו אבל אנחנו כנראה נעשה יום מפגש כזה בכיף כל מי שרוצה לבוא זה בהתארגנות חייבת לפגוש אתכן לפני שאני כבר רגל אחת בחוץ