ת ח ר ו ת

ווינגז

New member
קצת תוצאות

כי באיזשהו שלב התייאשתי מלרשום ב1.30: מקום ראשון - דרור ורונלד מקום שני - תומר אשר ומייקי מקום שלישי - טל ג'יברי ואוניקס. ב1.20: מקום ראשון - ליאור אלבק ווגאבונד מקום שני - אמיר גרוזברד וסר וויליאם מקום שלישי - דרור ורונלד. ב1.10: מקום ראשון - ליאור אלבק ווגאבונד מקום שני - מור אפלקר וקוזיר מקום שלישי - גל שירי ואולימפיה זד. ב1.00: מקום ראשון - רוני וסאם. מקום שני - עידו וג'ינג'י. מקום שלישי - נעמה וג'רונימו. מקום רביעי - הגר כלשהי [?] מקום חמישי - בועז וקאטר קולור. סוס צעיר: מקום ראשון - אורן וגלאקסי. מקום שני - ג'רום וקירה. מקום שלישי - ליאור וטרויה. מעבר לזה, אתן לאנשים אחרים לספר.

נמנממ קצת טעית..

איפה שרשרמת 1.10 אז זה היה 1.20 זה פשוט היה מקצה נוסף... ואיפה שרשמת את המנצחים של המטר אלו היו המנצחים של ה-1.10..

היה ממש נחמד

מהיר או קופצני מה שבא לכם...חח
מאיצ'וק ויעלי התגעגעתי מלא
ג'וני בוי תודה על העזרה
אם למישו יש תמונות שלנו בבקשה ליצור איתי קשר

PinkHorse

New member
היה נחמד..

חימום היה מזעזע.. מסלול ראשון מגעיל באמשתי=/ אמרו 4 הפלות אבל אני בטוחה שהיה יותר.. המסלול השני היה מדהים ואני מרוצה
חוץ מהאחרון (חומה) שקצת פיספסתי אותו ושכחתי את המסלול אז לא קיצרתי כמתוכנןP=. אבל סיימנו מסלול נקי והיו שעשו יותר מהר אז לקחתי מקום שני. אבל אני מרוצה כי שיפרתי את הטעיות שלי וזה מה שחשוב.. אם מישהו צילם אותי אשמח אם הוא יעלה לניסויים/תחריות או ישלח לי באייסיקיו ( 209-173-230) תודה
.

PinkHorse

New member
חחח אני!?

אני לא זאת שהתהלכה איתה בכל רחבי יגורP=. אני זאתי שאיבדה אותה פעמיים בדרך חזרה במכונית ובסוף שכחה אותה בחווה
.

2eye

New member
את לפחות לקחת אותה ../images/Emo6.gif

מה אני אעשה? האוטו היה נעול

עוד תמונה יפה פשש מי שמצלם אותך יוד

ע מה הוא עושה חחח חחחח תני לי להתלהב קצת שאני פחות עקומה מבדר''כ...

SkAzi w

New member
../images/Emo3.gif

למשהו אולי יש תמונות של דין לאלו על גוד פיורי ב90 ? זה ממש חשובב. :) תודה

למעלה