1' 2' 3' התפקד!!

BaRbiK

New member
../images/Emo124.gif1' 2' 3' התפקד!!

זוכרים את נובמבר? הוא כבר כאן
התפקדות!
שם:
אזור מגורים:
אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם:
כמה זמן את/ה בפורום? ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר
?

idanri

New member
שוב אני הראשון במשהו בפורום!!!

אז ככה..... שם:עידן אזור מגורים:מזכרת בתיה איי סי קיו:... כמה זמן אתה בפורום?:אין לי מושג...כעיקרון מאז שזכיתי בתבליט פנים שקיבלתי מדניאל,לא זוכר מתי זה היה..... אם הייתי ממתק כלשהו,הייתי בוחר בקרמבו
אין לי מושג למה
...

hodayoyo

New member
נממ../images/Emo60.gif

שם: הודיה אזור מגורים: מודיעין אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: 251265363 [email protected] כמה זמן את/ה בפורום? מאז שהוא נפתח (סוף ינואר וזה) ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר? שוקולד אוורירי

ברררר

New member
נמממ

שם:בר אזור מגורים:משגב אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם:
כמה זמן את/ה בפורום? לא יודעת, מיום העצמאות בערך? ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ? קליק קונפלקס
.

MooKuSh

New member
ביני ובין הרצפה את מוחה דמעה

שם: דפנה. אזור מגורים: חיפה. אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: 169051786 [email protected] כמה זמן את/ה בפורום? חודש?

../images/Emo9.gif

שם: מור אזור מגורים: נוו"ס אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: [email protected] 271267481 כמה זמן את/ה בפורום? נראה לי 3-4 חודשים? ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ? ביסלי

../images/Emo11.gif

שם: שני אזור מגורים: מודיעין אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: 265881050 כמה זמן את/ה בפורום? אני לא בפורום
הודיה, בלי מכות ..... ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ? קרמבו וניל.

Hakuna Matataa

New member
../images/Emo182.gif

זוכרים את נובמבר? הוא כבר כאן התפקדות! שם:טל אזור מגורים:צורן
אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם:327252380 כמה זמן את/ה בפורום?לא הרבה..אני גם לא כותבת הרבה ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ?ממ.. שוקולד?

נועית 14

New member
ראףראף

איסיקיו- 27632796 אני בפורום כ..חודשיים? הייתי בוחרת להיות שוקולד בהחלט. ממ.מריר. [:

NoY182

New member
מיאו.

שם: נוי . אזור מגורים: קריית מוצקין. מסנג'ר: [email protected] לא זוכרת כמה זמן. לא הייתי בוחרת בכלל להיות ממתק. ^_^

M A R K I

New member
איזה יום שמח. . יום של הפתעות ../images/Emo77.gif

שם:מרווה אזור מגורים:משגב אייסיקיו/מסנג'ר:מי שרוצה שיבקש חופשי. . . כמה זמן את בפורום?:מהיום שהוא נפתח שאלת מיליון הדולר. . אם היית יכולה להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחרת? לא אוהבת ממתקים. . קשה לי להגיד. . שיהיה לכולם חודש נפלא. . . ולתלמידים שבנינו. . שיהיה בהצלחה בתקופת מבחנים!

A duli T

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

שם: עדי אזור מגורים: חור אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: כמה זמן את/ה בפורום?לא זוכרת....שנה שעברה מתישהו [?] ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ? שוקולד לבן

BaRbiK

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם:בר אזור מגורים: חיפה אייסיקיו: 230067485 כמה זמן את/ה בפורום?מאז שהודיה מנהלת
ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ?שוקולד עם עוגיות

S h A b i T

New member
יוהו

שם: אלמוג אזור מגורים: ראש העין אייסיקיו: 166762078 כמה זמן את/ה בפורום? מהיום שנפתח ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר? ממתקים זה משמין.

ה ד ס ס

New member
ממתקים זה משמין?

זאת לא היית את שאמרה "שמנים ונהנים"?!?!? תקני אותי אם אני טועה

למעלה