אז ככה..... שם:עידן אזור מגורים:מזכרת בתיה איי סי קיו:... כמה זמן אתה בפורום?:אין לי מושג...כעיקרון מאז שזכיתי בתבליט פנים שקיבלתי מדניאל,לא זוכר מתי זה היה..... אם הייתי ממתק כלשהו,הייתי בוחר בקרמבו
שם: הודיה אזור מגורים: מודיעין אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: 251265363 [email protected] כמה זמן את/ה בפורום? מאז שהוא נפתח (סוף ינואר וזה) ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר? שוקולד אוורירי
שם: מור אזור מגורים: נוו"ס אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: [email protected] 271267481 כמה זמן את/ה בפורום? נראה לי 3-4 חודשים? ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ? ביסלי
זוכרים את נובמבר? הוא כבר כאן התפקדות! שם:טל אזור מגורים:צורן
אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם:327252380 כמה זמן את/ה בפורום?לא הרבה..אני גם לא כותבת הרבה ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ?ממ.. שוקולד?
שם:מרווה אזור מגורים:משגב אייסיקיו/מסנג'ר:מי שרוצה שיבקש חופשי. . . כמה זמן את בפורום?:מהיום שהוא נפתח שאלת מיליון הדולר. . אם היית יכולה להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחרת? לא אוהבת ממתקים. . קשה לי להגיד. . שיהיה לכולם חודש נפלא. . . ולתלמידים שבנינו. . שיהיה בהצלחה בתקופת מבחנים!
שם: עדי אזור מגורים: חור אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: כמה זמן את/ה בפורום?לא זוכרת....שנה שעברה מתישהו [?] ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ? שוקולד לבן
שם: אלמוג אזור מגורים: ראש העין אייסיקיו: 166762078 כמה זמן את/ה בפורום? מהיום שנפתח ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר? ממתקים זה משמין.