1' 2' 3' התפקד!!

ה ד ס ס

New member
החלפתי כינוי בשעה טובה :)))

זאת אני,הדס ("שרוטה גאה") שם:
הדס אזור מגורים:
קרית ביאליק אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם:
279896735 כמה זמן את/ה בפורום?
אמממ חצי שעה בערך... ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ?
שוקלד מריר 75% אני חושבת...

l o u i

New member
.

שם: שחף אזור מגורים: מזכרת בתיה אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: 247967332 [email protected] כמה זמן את/ה בפורום? חודש בערך..לא חושבת ששמו לב שהצטפרתי P: ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר? חטיף חדש. ביסלי ובמבה באותה שקית.

l o u i

New member
עונה..

שם: שחף אזור מגורים: מזכרת בתיה אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: 247967332 [email protected] כמה זמן את/ה בפורום? חודש בערך..לא חושבת ששמו לב שהצטפרתי P: ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר? חטיף חדש. ביסלי ובמבה באותה שקית.

אוקיי...

שם: מאיה אזור מגורים: צפון אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: מסנג'ר... כמה זמן את/ה בפורום? בערך חודש... ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר ? אממ... עוגיית אוריאו... מממ....

יאמי!

שם: דפי אזור מגורים: תל אביב מסנג'ר: [email protected] כמה זמן אני בפורום- אחרי הפעם הראשונה שחיבבקתי את דניאל סלומון המושלם!!!! שזה אומר מה25\5\04 נראה לי. אם הייתי ממתק נאי חייבת לאמר שגם הייתי קרמבו, זה מאכל כל כך מושלם..

Forever NemeSh

New member
../images/Emo187.gif

שם: טל נמש אזור מגורים: ראשל"צ אייסיקיו/מסג'ר/ שניהם: יש. כמה זמן את/ה בפורום? לאידעת.. ושאלת מיליון הדולר- אם היית יכול להיות ממתק כלשהו, מה היית בוחר
? מקופלת.

למעלה