45 שאלות

../images/Emo124.gif 45 שאלות ../images/Emo124.gif

התלוננת שהפורום מת? אז תעשה משהו בקשר לזה כ-ו-ל-ם עכשיו עונים על השאלות האלה!!! ידע בסיסי: 1) שם 2) גיל 3) עיר מגורים 4) ביס 5) כיתה דברים אהובים: 6) צבע אהוב 7) מאכלים אהובים 8) להקה אהובה 9) שחקן\ית או זמר\ת אהוב\ה 10) סרט אהוב 11) ספר אהוב 12) חבר להקה אהוב ב"גרין דיי" 13) שיר\ים של גרין דיי אהוב\ים 14) דיסק אהוב 15) שיר\ים אהוב\ים 16) מקצוע אהוב (או הכי פחות שנוא) בביס כללי ותחביבים: 17) מה אתה עושה אחר הצהרים 18) מה תרצה להיות כש "תהייה גדול" 19) חבר\חברה? אם כן- שם (= 20) נטייה מינית (מי שלא רוצה שלא יענה אבל הייתי חייבת לשאול :) 21) חלומות ו\או שאיפות לעתיד 22) שמות החבר\ים הכי טוב\ים 23) אובססיות 24) תחביבים על הפורום: 25) כמה זמן אתם נמצאים בפורום? 26) למה הצטרפתם? 27) האם יש לך חברים בפורום זה? 28) כמה אתה כותב בפורום הזה? 29) הצעות לשיפור והחייאת הפורום כרגע: 30) איך אתה מרגיש כרגע? 31) מה היה הדבר האחרון שאכלת? 32) מי היה הבן אדם האחרון שדיברת איתו? 33) מה אתה רואה דרך חלונך? 34) האם אתה מתגעגע למישהו כרגע, למי? 35) מה אתה שומע כרגע? 36) מה אתה עושה כרגע (חוץ מלענות על זה)? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 37) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? 38) סלחת למישהו? 39) ישנת? 40) אכלת? 41) עשית שיעורים? :) 42) ביקרתם בפורום הזה ,חוץ מעכשיו? 43) ביקשת סליחה? 44) אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 45) הערות נוספות.... תודה!

הנה אני עונה!!!!

1) דפנה!2) 14 3) רעננה 4) השרון 5) ט1 6) סגול כחול, שחור 7) קולה, פיצה 8) גרין דיי, מיוז 9) אלייז'ה ווד!!!! 10) שר הטבעות 11) שר הטבעות, הארי פוטר 12) בילי ג'ו 13) Christie road, rest 14) "אין יוטרו"- נירוונה. "קרפלנק"- גרין דיי. "האלאבאלו"- מיוז 15) Bliss- muse 16) אנגלית- לא עושים כלום 17) תנועת נוער "המחנות העולים", חוג דרמה, לצאת עם חברות 18) שחקנית, מתכננת אתרים 19) לא..... 20) סטרייטית- לצערי 21) להיות עשירה ומצליחה :) 22) טלי, נטע, נעמי, אלכס, לינור, ליאור, שיר, לורה. 23) אלייז'ה ווד, שר הטבעות, ילד אחד ושמו עופר... 24) אינטרנט, תאטרון, שחייה 25) מאז הקמתו (= 26) אני עשיתי אותו!!! 27) לא ממש 28) לא יותר מדיי 29) אני אדבר כבר עם עצמי מאוחר יותר 30) מאוהבת 31) פיצה 32) ליאור וטלי 33) חניה.. 34) חברה שלי בקנדה, נעמי 35) את רעש הדממה 36) מדברת באייסיקיו 37) לפני שעתיים לחברה שלי 38) אמממממ מזמן 39) לפני בערך 6 שעות 40) לפני שעה וחצי 41) לא זוכרת כבר, המון זמן :) 42) אתמול 43) הרבהה זמן 44) הרבה זמן... 45) היי, זה היה דווקא כייף (==== יאללה תענו

Tre CooL

New member
עכשיו תורי!

1) עומר 2)15.5 3)גן יבנה(חור ליד אשדוד) 4)אורט רבין 5)י 6)כחול 7)העוף של אמא! אממממ כל הדברים הטעימים(אני אוכל הכל) 8) גרין דיי(אז למה אני פה אם לא אותם?) 9)המממ זה קשה...הייתי חושב על קוין ספייסי(שחקן מעולה) אבל לא יודע, אין מישהו ספיציפי(הוא גם היחיד שעלה לי בראש 10) נפלאות התבונה(אבל יש מלא..) 11)אויש...אני לא קורא...אבל הסדרה היחידה שראתי זה הארי פוטר.. 12) שונא את זה...אוהב את כולם...(איזה חמודים?!) 13) pop rocks and coke , Macy's day parade,Longview אבל יש עוד מלא.. 14) dookie איך לא...?! 15) disarm של סמשינג, אממ כל מיני(זה היחיד שעלה לי בראש...) 16) בזמן האחרון התחלתי לאהוב מתמטיקה(כי אני מצליח בזה משום מה...)אבללל אני די שונא את לשון ספרות ותנך....זה כל כך boring ומעצבן... 17)בד"כ מול המחשב אם אני לא עם חברים...מנגן על גיטרה.. 18)חחחחח לא יודע...משהו קשור למחשבים... 19)יש....יסמין 20)מה אתם חושבים?! 21) לחיות באושר 22)טל,מתן,עדו,סהר,לואנה,ליאור 23)אמממ לעצבן אנשים ולעשות נקודות אחרי כל משפט.. 24)גיטרה,לשחק במחשב...בלה בלה בלה...שיעמום... 25)לא ספרתי אבל בערך חצי שנה... 26) אוהב את הלהקה, והיה בא לי לשמוע אנשים אחרים שאוהבים גם כן... 27)לא...אבל הכרתי פה מישהי שהיא מהביס שלי.. 28) לא הרבה(אין על מה) 29) לא יודע 30) קצת מעוצבן כי אמא שלי העירה אותי בשביל שעת אפס, ובסוף לא היו לימודיםםם 31) אתמול בערב אכלתי...נקניקיה בלחמניה 32) ליאור 33) את החצר שלי, שבסופה את הכלב החמוד שלי שייקספיר 34) לחברה שלי... 35) כלום 36) מוריד שירים מהאינטרנט 37) כן, לחברה שלי 38) כן 39) כן, עד שאמא שלי העירה אותי... 40) עכשיו אני אלך לקחת לי פרוסה...41) מזמן לא... 42)אתמול(נראה לי) 43)מידידה שלי... 44)לא שזכור לי... 45)למה כל כך הרבה שאלות?! סוף סוף זה נגמר!!

ALMIGHTY

New member
עכשיו אני!

אוי רגע, בעצם אין לי כוח לענות על שאלות מטומטמות.

...

שם- שרון גיל-16 עיר-חיפה רוווולז בי"ס-ויצ"ו כיתה-יוד 3 כוסאמק איזה שאלות! צבע אהוב- כל דבר שהוא לא חום כסף וזהב.. מאכלים האהובים- אוכל של אמא, שוקולד ובמבה. להקה אהובה- אין אחת. שחקן - בארד פיט חלומה של כל אישה P: סרט אהוב-כוסאמק מה זה החרא הזה?!? מה אני יודעת טאנק גירל נגיד ש... ספר אהוב - שר הטבעות חבר להקה- בילי ג'ו אין לי כוח אני ימשיך בהזדמנות זה מעייף...בעעע

Tre CooL

New member
יווווווו

איזה אנשים עצלנים! חמש דקות מה"חיים היקרים" שלכם....אוי....חבל לבזבז חמש דקות... "אני מעדיף ללכת לאונן מאשר לענות על שאלון כזה..." נו....תעשו טובה ותענו...יכול להיות מצחיק...

Tre CooL

New member
יווווווו

איזה אנשים עצלנים! חמש דקות מה"חיים היקרים" שלכם....אוי....חבל לבזבז חמש דקות... "אני מעדיף ללכת לאונן מאשר לענות על שאלון כזה..." נו....תעשו טובה ותענו...יכול להיות מצחיק...

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif תשובות:

כ-ו-ל-ם עכשיו עונים על השאלות האלה!!! ידע בסיסי: 1) שם- אלרן 2) גיל- 13 וחצי 3) עיר מגורים- רמלה 4) ביס- נווה יונתן 5) כיתה- ז-4 דברים אהובים: 6) צבע אהוב- שחור ואדום 7) מאכלים אהובים- מה שבע ליד 8) להקה אהובה- כל הלהקות שמנגנות רוק מטאל ניו מטאל גראנג' 9) שחקן\ית או זמר\ת אהוב\ה- שחקנית דמי מור שחקן- טום קרוז 10) סרט אהוב- ונילה סקיי 11) ספר אהוב- מסטול של גלילה רון פדר עמית 12) חבר להקה אהוב ב"גרין דיי"- בילי ג'ו 13) שיר\ים של גרין דיי אהוב\ים- when i come aruond כל השירים איזה שאלה? 14) דיסק אהוב- כמו כל מה שאמרתי בשאלה מספר 8 15) שיר\ים אהוב\ים- כמו בשאלה מספר 8 16) מקצוע אהוב (או הכי פחות שנוא) בביס- אהוב שום מקצוע שנוא כולם כללי ותחביבים: 17) מה אתה עושה אחר הצהרים - שומע מוזיקה מחשב וטלויזיה 18) מה תרצה להיות כש "תהייה גדול"- לא יודע קריירת מוזיקה גיטרה באס 19) חבר\חברה? אם כן- שם (=- אין כרגע זה שאלות פרטיות הגזמתם! 20) נטייה מינית (מי שלא רוצה שלא יענה אבל הייתי חייבת לשאול :) 21) חלומות ו\או שאיפות לעתיד- לנגן בלהקה חחחח וואלה לא יודע 22) שמות החבר\ים הכי טוב\ים- הרבה אין לי כוח לכתוב 23) אובססיות- מה זה? סתם טלויזיה 24) תחביבים- מחשבים מוזיקה לצאת אמרתי כבר לשמוע מוזיקה<?.. על הפורום: 25) כמה זמן אתם נמצאים בפורום? שבוע או פחות 26) למה הצטרפתם?- כי אני והב את גרין דיי 27) האם יש לך חברים בפורום זה?- לא אני עוד חדש! 28) כמה אתה כותב בפורום הזה?- מתי שאני מבקר בכל הפורומים שאני בודק אם יש לי הודעות! 29) הצעות לשיפור והחייאת הפורום- לפרסם! כרגע: 30) איך אתה מרגיש כרגע?- נהדר 31) מה היה הדבר האחרון שאכלת?- קובה 32) מי היה הבן אדם האחרון שדיברת איתו?- אבא שלי 33) מה אתה רואה דרך חלונך?- מטוס ושמיים ועצים וגן ילדים! 34) האם אתה מתגעגע למישהו כרגע, למי?- לא ניראה לי 35) מה אתה שומע כרגע?- דיסטארבד- ריממבר 36) מה אתה עושה כרגע (חוץ מלענות על זה)? - מדבר באיי סי קיו מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 37) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?- לפני חודשיים 38) סלחת למישהו?- כן 39) ישנת?- כן 40) אכלת?- כן 41) עשית שיעורים? :)- לא אין לי כוח לשטויות האלה 42) ביקרתם בפורום הזה ,חוץ מעכשיו?- כן 43) ביקשת סליחה?- כן לא שאלתם את זה כבר? 44) אמרת למישהו שאתה שונא אותו? - בטח המון פעמים 45) הערות נוספות....- שאלון נחמד רק חבל שלא עונים עליו הרבה דרך אגב אימצתי אייקון

תגידו,

אתם לא הבנתם את הקטע של מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. כולכם כתבתם כזה "כן" "לא" חכמולוגים!

firerez

New member
אוקי נחמד

אז ככה 1.ארז 2.18 וקצת 3.תל אביב 4 הגימנסיה העברית הרצליה 5. יב 8 6.כחול, צהוב 7. גאנק פוד על סוגיו 8. גרין די, נופקס 9. שחקן אממ ניקולאס קייג או שכחתי איך קוראים לו עכשיו (זה ששיחק את ניאו במטריקס) 10. מטריקס 11. אין דבר כזה 12. בילי גו' 13. longview,Road to Acceptance ועוד רבים 14. דוקי ובקיצר כולם .15יש יותר מידי 16. ספורט 17. משתעמם ומעביר תזמן בשטיות כמו השאלות האלה 18. אני כבר גדול ואין לי עדיין מושג 19. אין חברה לצערי 20. סטרייט .21 להקים להקת פאנק אבל קודם אני צריך להתחיל ללמוד על איזה כלי(או תופים או בס ) 22. אור עמית צחי תום ערן עודד רותם אמיר אייל והרישמה עוד ארוכה 23.יש הרבה 24. ספורט מוזיקה מחשב טליויזה מכבי אש 25. מאז יומו הראשון 26. כי אני אוהב תלהקה וסתם 27. לא 28 .כול פעם שיש הודעה שאפשר להגיב אליה . 29. יש יותר מידי .30. הכול טוב ואתה 31. מקדונלדס 32 . חבר שלי עמית .33. סתם מכוניות בתים ושטיות אחרות .34 כן לידידה טובה שלי 35. את הקליקים של המקלדת . 36. סתם במחשב 37. לא יודע .38. כן להרבה אנשים 39. כן קמתי לא מזמן . 40 . ברור 41. חחחח ניראה לכם 42. בערך שבוע 43. סליחה עכשיו ביקשתי 44. אני שונא שתשאלות האלה עכשיו אמרתי . 45 . תודה שזה סוף סוף נגמר שששששש

Yodi Paparnuk

New member
אמרתי שאני לא מתכוונת לעשות את זה

אבל בכל זאת אני הולכת לענות על הסקר... כי משעמם!!! 1. רננה - אני יודעת שם נורא ההורים שלי לא שפויים 2. 15 לפני יומיים! 3. בירתנו הקדושה (מה זו הפלצנות הזו - ירושלים) 4. ליד"ה- חרשנים נטו... וכמה ערסים 5. ט'... או ג' איך שקוראים לזה אצלנו 6. אפור... 7. אמממ.... אמממ... לא יודעת דברים טעימים 8. גרין דיי... וקצת גו גו דולס 9. מתביישת מאוד לומר אבל... ג'יימס מרסטרס (ככה כותבים את זה), משחק בסדרה "באפי" את ספייק 10. "המבוך" 11. וואו לא יודעת קראתי יותר מדי... אני חושבת ש"מאה שנים של בדידות" אבל ממש לא בטוחה זה היחיד שאני זוכרת כרגע 12. בילי ג'ו 13. minority 14. אין לי מושג אבל בקלות את ההכי שנוא 15. broadway, otherside, ויש עוד אבל כוח אין! 16. עצוב לומר אבל היסטוריה, יש לי מורה טוב 17. אמממ.... אממממ.... כלום 18. לא החלטתי עדיין 19. לא. הנה, אמרתי את זה 20. סטרייטית כמובן. לפחות מאז הפעם האחרונה שבדקתי עם עצמי 21. ליסוע לאוסטרליה וניו-זילנד 22. לי, שיר, רותי, נועה, איתמר, חגי, יותם ויש עוד 23. RRRRR ואל תשאלו למה 24. אין 25. לא יודעת תנו דקה לבדוק ואני אחזור אליכם.... טוב זה לא נותן לי לבדוק וויתרתי 26. כי נחמד פה 27. לא אני אדם בודד מאוד 28. לא יודעת, די הרבה עד כמה ששמתי לב 29. אין לי כרגע אבל זה עוד יבוא 30. שבעה 31. מילקי 32. אבא 33. לא יודעת, חושך בחוץ 34. כן, ללילו חברה שלי מאמריקה 35. כלום. דממה 36. אממממ... רואה אנג'ל 37. היום לחברות טובות שלי 38. לא זוכרת כרגע אני אדם רע למדי 39. 13 שעות 40. לפני רבע שעה 41. היום בבוקר 42. יור מוקדם כשהתחלתי לכתוב את זה 43. אתמול מחברה שלי שהייתי ממש כלבה אליה 44. למישהו שעבד עליי כדי שאני אלך מהבית כי עשו לי מסיבת הפתעה 45. אנשים תקראו את של האחרים!!! וזה חמוד ומוזר כאחד...

Yodi Paparnuk

New member
קראת את של אנשים אחרים בכלל? ../images/Emo19.gif

אם כן - מצטערת, אתה בסדר. ואם לא, אז למה אנחנו כותבים את זה? אבל באמת - תתחילו לשתף פעולה!!!!!!!! זה לא כיף אם לא משתתפים... ואם אתם לא חושבים שזה רעיון טוב (אחד מהרעיונות שלי לשיפור הפורום) אז תביאו רעיון אחר במקום. ד"א הרעיון הישן של שני שירים שמחליטים ביניהם ומביאים עוד שניים - היה רעיון טוב

Yodi Paparnuk

New member
ותשיגו לכם אייקון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo19.gif

(וחיים, אבל זה לא קשור) סתם צוחקת אל תעלבו!!!!

////

1)אסף 2)16 3)קיבוץ חוקוק 4)בית-ריח 5)י 6)כחול 7)דוריטוס,ג'אנק פוד 8)גרין די/אוספרינג 9)בילי ג'ו/דקסטר הולנד 10)פורסט גאמפ 11)לא קורא 12)בילי ג'ו 13)when i come around 14)offspring-smash 15)יש יותר מדי 16)יחסי ישראל ערב(המגמה שלי) 17)הולך לבוב עם חבר,מנגן ורואה טלוויזיה 18)להמשיך עם הלהקה ולחיות מזה בלי להתמסחר 19)לא 20)בנות 21)לא לחיות כמו כולם, להנות ולהמשיך עם הלהקה 22)סער,תום,סער,גיל,אדם,צדוק,חנה(שם כינוי) 23)לירוק על עצמי,ליפול 24)גיטרה, טלוויזיה,צילום,כתיבה,להתפנן,לעשות שטויות 25)מהיום שהוא הוקם 26)כי אני אוהב את גרין דיי 27)לא 28)בזמן האחרון מעט כי הוא די מת 29)אין 30)די אחלה 31)המבורגר 32)אמא שלי 33)את הגינה שלנו 34)לא ממש, אני רוב הזמן עם מי שאני רוצה להיות 35)סתם שטויות בmtv2 36)מנגן 37)לפני שנתיים(פאק זה היה סיפור ארוך) 38)כן, להרבה אנשים, זה חשוב 39)לפני כמה שעות 40)שעה 41)כמה חודשים 42)יומיים 43)לא ממש זוכר 44)לא עשיתי את זה בחיים שלי, זה די קשה 45)אין

Sith Master

New member
תשובות../images/Emo19.gif

1) דין 2) 16 (ב21 למאי) 3) אילת (
) 4) אלון 5) י' דברים אהובים: 6) כחול 7) סטייק 8) לד זפלין 9) טום הנקס 10) להציל את טוראי ריאן-מלחמת הכוכבים 11) הארי פוטר (בלעעעע)-ברצינות: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 12) חבר להקה אהוב ב"גרין דיי" 13) Nice guys finish last hold on when I come around dead beat והשיר שברח לי השם: "I drank a six pack of apathy..." 14) של גרין דיי-נימרוד. בכלל- לד זפלין 4 15) led z-stairway to heaven queen-bohemian rhapsody queen-killer queen bob dylan - Mr. tambourine man 16) מדעי המחשב כללי ותחביבים: 17) ישן, בימים שאני לא משחק טניס 4 פעמים בשבוע. 18) מעצב סביבות תלת מימד במשחקי מחשב (אני לא אהיה יותר מידי ספציפיD: ) 19) בתהליכים... 20) בנות-אני לא הומו. בגיל 7-8: אני כן פדופיל. מתות: ונקרופיל. על עצים: ודנדופיל. סתאאם. רגיל-סטרייט, עד שזה ישתנה- אולי.... 21) הג'וב שכתבתי כבר. למצוא בגיל מוקדם את אישתי (22)- ולהתחתן איתה מאוחר יותר (28) 22) דוד, דן, חנן, כל מיני רונים (רון) למיניהם, יוני... 23) שתיה... (מים ומשקאות קלים) אני שותה המון 24) טניס, מלחה"ע ה2(גם תחביב יש לי), טניס, מלה"כ על הפורום: 25) כמה שבועות 26) כי גרין דיי טובים ושיעמם לי להיות חבר רק בפורום אחד. 27) לא. 28) כשיש מה לכתוב... 29) חידון שייתן כרטיסים+כרטיס טיסה למופע של גרין דיי כרגע: 30) עייף 31) ביצת עין 32) אמא... 33) מביך\ הוא סגור 34) לא, לא מתגעגע. 35) queen- the show must go on 36) מתכונן לצאת מהבית 45) שלשום (אם התכוונת לפעם האחרונה ששמעתי גרין דיי....
) 37) לא, לצערי 38) כן 39) לא, אני רובוט. כבר לא ישנתי מאז שנוצרתי ב1987 40) חלקי מתכת למיניהם 41) אין שיעורים 42) כן. 43) כן 44) כן

tribe spirit

New member
שלומ!!!../images/Emo118.gif

אני נדיה,ואני חדשה...אפשר גמ לענות???אני אמנמ לא מעריצה שרופה שלהמ,אבל המ אחלה להקה,ו....אני פשוט אענה... 1)נדיה 2)14.5 3)ירושלימ 4)התיכונ לאומנויות 5)ט' 6)סגול ירוק וכתומ 7)כל מה שהוא לא בשר דגימ ארטישוק או במבה... 8)לא החלטתי... 9)כנ"ל... 10)מועדונ ארוחת הבוקר ומועדונ קרב... 11)אמבר... 12)אני לא ממש מכירה אותמ אחד אחד...אז אינ לי מושג... 13)גוד רידנס כמובנ,ועוד רוב השירימ בדוקי... 14)הפסקול של השבט...של גרינ דיי?דוקי 15)יש יותר מדי...על הכנרת בזריחה של אביב גפן.. 16)קולנוע!!! 17)טלוויזיה,מחשב,חברימ...אבל בד"כ אני עדיינ בבצפר... 18)עורכת דינ! 19)לא רגע... 20)סטרייט... 21)להיות עורכת דינ בלונדונ,ניו יורק,ניו זילנד או פה בירושלימ... 22)עומר,שיר,י... 23)קרמבו מוקה,שוקו,נרקיסימ,והכי הרבה:השבט וחתולימ!!! 24)קריאה,השבט,חתולימ,בצפר(עצוב,אני יודעת...),מחשב(בעיקר פורומימ),טלוויזיה,קצת מוזיקה... 25)בסביבות ה3 דקות... 26)כי אני מכורה לפורומימ וחושבת שגרינ דיי המ אחלה להקה... 27)אני עוד לא יודעת מי כאנ... 28)כנ"ל שאלה 25... 29)כמו שאתמ יודעימ,אני חדשה,אז אני עדיינ לא בדיוק יודעת מה הולכ פה... 30)בסדר גמור,תודה... 31)פרוס לחמ ביתי עמ גבינת זיתימ... 32)חברה שלי... 33)עצ,בתימ,והרבה כלומ... 34)חבר טוב שטס לחו"ל 35)את הטרטור של המחשב,אבל קודמ שמעתי משינה... 36)אמורה להכינ תיק לטיול... 37)מזמממממנ... 38)עוד יותר מזמממנ...סתמ,שלשומ. 39)לפני עשר וחצי שעות 40)לפני 3/4 שעה בערכ... 41)ממש מזמממממנ...אבל ה לא רק בגללי,גמ בבצפר בקושי למדנו.. 42)אפ פעמ בחיימ... 43)שלשומ... 44)גמ כנ שלשומ,נראה לי שכל חיי בכלל התרחשו שלשומ... 45)אני שונאת אותיות סופיות!!!!אה,ואתמ נראימ לי אחלה פורומ...

למעלה