45 שאלות

blinknetta

New member
אני חדשה פה

!!! ידע בסיסי: 1) שם נטע 2) גיל 15 3) עיר מגורים י-ם 4) ביס ביס? 5) כיתה דברים אהובים: נחמדים 6) צבע אהוב: אדום 7) מאכלים אהובים פירה... סלט חסה... 8) להקה אהובה: נירוונה 9) שחקן\ית או זמר\ת אהוב\ה: אשטון קוצ'ר!!!!!!!!! 10) סרט אהוב דטרויט רוק סיטי ועוד הרבה אבל זה מה שעולה לי בראש 11) ספר אהוב לא זוכרת 12) חבר להקה אהוב ב"גרין דיי" בילי ג'ו 13) שיר\ים של גרין דיי אהוב\ים: רידנדנט, היטצ'ין אה רייד (סליחה שזה בעברית) 14) דיסק אהוב: נירוונה - אין יוטרו (שוב סליחה) 15) שיר\ים אהוב\ים: הול- אולד אייג', כל השירים מאין יוטרו ועוד המוןןןן (שוב סליחה) 16) מקצוע אהוב (או הכי פחות שנוא) בביס כללי ותחביבים: אנגלית... תחביבים לשמוע מוזיקה לראות טלויזיה ועוד 17) מה אתה עושה אחר הצהרים: אני במחנות עולים בימי רביעי שישי ושבת ואני סתם מסתובבת 18) מה תרצה להיות כש "תהייה גדול" אין לי מושג 19) חבר\חברה? אם כן- שם (= אין 20) נטייה מינית (מי שלא רוצה שלא יענה אבל הייתי חייבת לשאול :) סטרייטית 21) חלומות ו\או שאיפות לעתיד אין לי כוח לפרט 22) שמות החבר\ים הכי טוב\ים אין לי חבירם 23) אובססיות לפוצץ בלונים ממסטיק, לשיר עד שמרביצים לי, לקלף את השפתיים 24) תחביבים על הפורום: מה? 25) כמה זמן אתם נמצאים בפורום? בדיוק 15 דק, 26) למה הצטרפתם? שמעתי שיש פורום גריןדיי והם נחמדים 27) האם יש לך חברים בפורום זה? לא שידוע לי 28) כמה אתה כותב בפורום הזה? בינתיים רק את ההודעה הזאת.. 29) הצעות לשיפור והחייאת הפורום כרגע: לכתוב הרבה הודעות שקשורות לגרין דיי 30) איך אתה מרגיש כרגע? הלוואי שלא היו לי שיעורים 31) מה היה הדבר האחרון שאכלת? עוגה 32) מי היה הבן אדם האחרון שדיברת איתו? אחי הקטן 33) מה אתה רואה דרך חלונך? תריסים 34) האם אתה מתגעגע למישהו כרגע, למי? כן ולא מפרטת 35) מה אתה שומע כרגע? אודיוסלייב - לייק אה סטון 36) מה אתה עושה כרגע (חוץ מלענות על זה)? משתעלת מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 37) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול 38) סלחת למישהו? היום 39) ישנת? אתמול בלילה 40) אכלת? לפני כמה דקות 41) עשית שיעורים? :) לפני החופש 42) ביקרתם בפורום הזה ,חוץ מעכשיו? אף פעם 43) ביקשת סליחה? היום 44) אמרת למישהו שאתה שונא אותו? היום 45) הערות נוספות - מעשמם לי

Tapuhi

New member
חהההה... אני חדשה, אז התחשק לי ../images/Emo3.gif

1) שם: דניאל/דוּשִׁית/תפוחי 2) גיל: 15 3) עיר מגורים: עיר?
אממפ.. עין-משו משו 4) בי"ס: kele dror,
5) כיתה: ט'8
6) צבעים אהוב: שחור, כתום וירוק כהה. מזעזעעעע 7) מאכלים אהובים: יש הרבה. אבל בעיקר שוקולד- בהתקפות, וביסלי גריל. יאמי. 8) להקה אהובה: יש מלאןןןן 9) שחקן\ית או זמר\ת אהוב\ה: נו, באמת
(את באמת חושבת שאני הומואית?) 10) סרט אהוב:האלמנט החמישי, ובמבי
11) ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ., מנסרות, צינורות. 12) חבר להקה אהוב ב"גרין דיי": טרה קול. אני אוהבת מתופפים
13) שיר\ים של גרין דיי אהוב\ים: לא עכשיו. 14) דיסק אהוב: יאם-יאם. 15) שיר\ים אהוב\ים: יש הרבה
16) מקצוע אהוב (או הכי פחות שנוא) בבי"ס: שיעור חינוך?
וגם ספרות, אפשר לישון. 17) מה אתה עושה אחר הצהרים: ישנה, מציירת, חושבת על השיעורים שאני צכה להכין
18) מה תרצה להיות כש "תהייה גדול": לכו לפורום הזה. 19) חבר\חברה? אם כן- שם (=: כן/לא. לא ידוע
20) נטייה מינית (מי שלא רוצה שלא יענה אבל הייתי חייבת לשאול :): הומואית גאה
21) חלומות ו\או שאיפות לעתיד: לישוןןןןן 22) שמות החבר\ים הכי טוב\ים: שירן ואנשים אחרים. 23) אובססיות: שוקולד ושינה
24) תחביבים: אהא. 25) כמה זמן אתם נמצאים בפורום? 7 דקות. 26) למה הצטרפתם? באמת שאלה טובה. 27) האם יש לך חברים בפורום זה? כל כך מהר? 28) כמה אתה כותב בפורום הזה? 4 דקות. 29) הצעות לשיפור והחייאת הפורום כרגע: לא יודעת
אם את שואלת את זה, אז כנראה אנשים באמת במצב רעעע 30) איך אתה מרגיש כרגע? סביר 31) מה היה הדבר האחרון שאכלת? אוכל? 32) מי היה הבן אדם האחרון שדיברת איתו? אמממ.. 33) מה אתה רואה דרך חלונך? עץ, ענפים וטרקטור שעושה רעש ולא נותן לישוןןןן 34) האם אתה מתגעגע למישהו כרגע, למי? לא עניינכם. 35) מה אתה שומע כרגע? טרקטור? 36) מה אתה עושה כרגע (חוץ מלענות על זה)? עונה להודעות של אנשים ומקשיבה לטרקטור. 37) מתי הייתה הפעם האחרונה ש... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול 38) סלחת למישהו? לא. 39) ישנת? הרבה
40) אכלת? עוד יות הרבה
41) עשית שיעורים? :): קצתתתת 42) ביקרתם בפורום הזה ,חוץ מעכשיו? לפני שנים רבות, בממלכה קסומה... 43) ביקשת סליחה? תמיד. 44) אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אתמול. 45) הערות נוספות.... תודה!

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif

חחח דפנה.... גם לי אין חברים בפורום נ.ב צריך לעורר אותו

Tapuhi

New member
כולם חברים שלי ../images/Emo9.gif

במיוחד חבר שלי. וגם דפנההההה שם יפה

Princess Grace

New member
אפשר גם? אפשר גם? אפשר גם?

חן, 15, ת"א (rock on!!) גימנסיה עברית הרצליה או בקיצור גע"ה, ט/8 שכבת החרא, פוקסיה (טוב נו - חום- אני מודה.), פיצההההההה (סלייס אלא מה????)ובן וג'רי (אהובי), גרין דיי נירוונה the doors, גרייס קלי וברי סחרוף, אמלי מועדון ארוחת הבוקר ויפה בוורוד ואישה יפה וג'יי וסיילנט בוב ואמפייר רקודרס ועוד מלאןתלפים, 1984 ואלוהים יודע, ביליייייייייייייייי-ג'ו, כולםםםםםםם בלי אפליות, נירוונה- אנפלגד בניו יורק + דוקי (הדיסק הראשון שקניתי מכספי שהרווחתי מביביסיטינג), בעברית- ניצוצות באנגלית- light my fire, הסטוריה וספרות, משחקת טניס (כמה יאפי מצידי), אדריכלית ומעצבת פנים ושפית אשתו של אייל שני וברי סחרוף ציירת ועיתונאית, אין-כרגע נמצא תחת החצאית שלי מועמד טוב להיות אחד שם? בוב הבנאי, הטרוסקסאולית-אבל אני מוכנה להשתכנע, אני רוצה לחיות הכי הרבה שאני יכולה, זיוה (סיון במקור) דנה ורוני וקייזרולה (עדי במקור) ובן השמן ובוב כמובן, וואו יותר ממה שאני יכולה לספור!! אבל הכי הכי זה התעסקות אובססיבית-קומפולסיבית בשיער שלי (תופעת לוואי מהיותי בת), שחקנית טניס (דיי גרועה) רואה סרטים המון ומנתחת אותם להקיא אח"כ ספרים התפלשות ברחמים עצמיים, דיי הרבה זמן, כי הם גרין דיי, כן- ארבל, הפסקתי לפני חודשיים או משהו אחרי שהבטחתי לעצמי שלא אראה את הפורום גוסס, אין לי מצטערת מותק...., קקי ועוד פיפי, דניאלה- התמכרות שלי, זיוה חברתי הטובה שחזרה מעשרה ימים של ריקוד במקום כזה, מעון של ויצו שהגננות מחליטות להוציא את הילדים לחצר דווקא בשעה עשר בוקר כשאני ישנה, לאלון- כי אני אוהבת אותו והוא לא יודע, the the- this is the day, מתכתבת עם ארבל חסר הסבלנות באייסיקיו, לרוני שהיתה לה יומולדת היום, אף פעם, לפני בערך 12 שעות, זה קל- חצי דקה, לא עושה אף פעם- בזבוז זמן משווע, וואי לפני המון זמן אני כבר לא יכולה לזכור בושה וחרפה!!!!!! והנה עכשיו אני מבקשת סליחה!!!, לזיוה אחרי שהיא נטשה אותי כדי לחולל, איזה יופי!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!! אני אחזור בקרוב!!!!!!!!! סבבה אגוזים, סקס סמים וטל מוסרי וחג לא כשר (להקה מגניבה ביותר!!) לכל בית ישראל.

Princess Grace

New member
אהה, ותוספות...

אני גם רוצה להיות במאית סרטים דוקומנטריים. וdud wheres my car

guitar lan

New member
טויב... אני..

ידע בסיסי: 1) שם: ניר 2) גיל: 15 3) עיר מגורים: זכרון יעקב 4) ביס: אורט (לצערי
) 5) כיתה" ט דברים אהובים: 6) צבע אהוב:ירוק 7) מאכלים אהובים: מלוואח, שניצל טירס, מקדונלד. 8) להקה אהובה: היהודים 9) שחקן\ית או זמר\ת אהוב\ה: טיטי שחף 10) סרט אהוב: שבעה חטאים 11) ספר אהוב: סערת נפש 12) חבר להקה אהוב ב"גרין דיי": רק התחלתי לשמוע אותם 13) שיר\ים של גרין דיי אהוב\ים: סאפאקייט, בסקט קייס, וולקם טו פרדייס, עוד הרבה. 14) דיסק אהוב: בכלליות? מציאות נפרדת, גרין דיי, דוקי. 15) שיר\ים אהוב\ים: עוד ארון אחד, ליפול, לפעמים, טירס אין האבן, הקאבר של אבריל לצ'ופ סויי (בעעעע!!) 16) מקצוע אהוב (או הכי פחות שנוא) בביס: ספורט, סתם.. אממ.. תנ"ך כללי ותחביבים:גיטרה, מוזיקה, מחשב, כדורגל, וספורט בכלליות.. מספיק? 17) מה אתה עושה אחר הצהרים : מנגן על גיטרה, מדבר במחשב, מתאמן בכדורגל 18) מה תרצה להיות כש "תהייה גדול": פסיכולוג? 19) חבר\חברה? אם כן- שם (= : כרגע לא... 20) נטייה מינית (מי שלא רוצה שלא יענה אבל הייתי חייבת לשאול :) : לא 21) חלומות ו\או שאיפות לעתיד: לעבור בצפר 22) שמות החבר\ים הכי טוב\ים: אבי גלעד שחר אורי יונתן. 23) אובססיות: יותר מידי, אני כותב טויב במקום טוב, טודא במקום תודה. ועוד מלא.. תצתרכו להכיר אותי. 24) תחביבים: לא היה כבר? על הפורום: זהו פורום של גרין דיי? 25) כמה זמן אתם נמצאים בפורום?: חצי שעה בערך. 26) למה הצטרפתם?: כי גרין דיי אחלה להקה. 27) האם יש לך חברים בפורום זה?: לא שאני יודע. 28) כמה אתה כותב בפורום הזה?: הצתרפתי לפני חצי שעה. 29) הצעות לשיפור והחייאת הפורום: רק אני. כרגע: 30) איך אתה מרגיש כרגע?: נחמד + 31) מה היה הדבר האחרון שאכלת?: לבן 32) מי היה הבן אדם האחרון שדיברת איתו?: אחותי 33) מה אתה רואה דרך חלונך? חושך 34) האם אתה מתגעגע למישהו כרגע, למי?: ליד שלי, היא נירדמה. 35) מה אתה שומע כרגע?: גוגו דולס 36) מה אתה עושה כרגע (חוץ מלענות על זה)?שומע מוזיקה :) מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 37) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני יומיים... 38) סלחת למישהו?לא זוכר 39) ישנת? לפני 6 שעות (התעוררתי ב 3 :) ) 40) אכלת?חצי שעה. 41) עשית שיעורים? :): חחחח!! 42) ביקרתם בפורום הזה ,חוץ מעכשיו?: אף פעם. 43) ביקשת סליחה? לא זוכר. 44) אמרת למישהו שאתה שונא אותו? שבוע בערך. אני חדש בפורום, גרין דיי אחלה להקה, אז .. זהו.. אני ניר... :) טא טא

למעלה