beagle ב
מאחותך..

nani nani

New member
../images/Emo124.gif beagle ב../images/Emo23.gif מאחותך..../images/Emo3.gif

אחותי המתוקה שיר זה מוקדש לך עם מעט שינויים ...
אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה קיבלתי אותה מהפורום מתנה. אחותי הקטנה כל היום ישנה, אני מדברת והיא לא עונה. קוראים לה ביגי ביגי ביגי ביגי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. קוראים לה ביגי ביגי ביגי ביגי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. אחותי הקטנה היא ילדה משונה בבוקר היא קמה תמיד ראשונה. אחותי הקטנה היא נורא מסכנה במקרר לה יש מרגרינה ישנה.. קוראים לה ביגי ביגי ביגי ביגי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. קוראים לה ביגי ביגי ביגי ביגי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי אחותי הקטנה מתחבאה בפינה רוצה רק איתי לטייל בגינה אחותי הקטנה היא ממש קטנטנה בוכה וצוחקת ולא מבינה קוראים לה ביגי ביגי ביגי ביגי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. קוראים לה ביגי ביגי ביגי ביגי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי

gabizon79

New member
וחוצמזה...אני ממליץ על שילוב של:

פסיכולוג,וטרינר,ופסיכיאטר...אם זה לא עוזר...אקמול פעמיים ביום..

alexit

New member
לא גביזון.לא הבנת.זאת משפחה

מודרנית.אין בה גברים..סתאאאאאם.

nani nani

New member
../images/Emo124.gif gabizon79 שלא תבכה ../images/Emo8.gif

אחי הצעיר גביזון, האם אתה שומע? האם אתה יודע? השמש עוד עולה כל בוקר, ברור אתה יודע.. אינך ישן לעולם הגשם הראשון ירד לפני שנתיים, בערב יום שני, ושוב אפשר לראות שמיים כחולים כאשר אתה בדרך אל הים.. אחי הצעיר גביזון האם אתה שומע? האם אתה יודע? בגן הילדים שלך לומדים כבר שיר חדש, איך לשיר לאחיהם "אתה תותח". רוחות ערבית מייללות על המרפסת את כל שירי הקיץ, ואמא מחכה בסתר, (השאלה היא איזה אמא יש כמה... או שמא זאת הגיסה
) אולי הבן יגיע מהקיבוץ. (אש-דוד) אחי הצעיר גביזון האם אתה שומע? האם אתה יודע? כל חבריך הטובים נושאים דמותך עמם, ברור, את כולם הפתעת בענק אחי הטוב, אני זוכרת את שתי עיניך, והן פותרות חידה, מדוע הינך כזה רזה כאשר כל היום אתה אוכל 10 ליטר גלידה?

gabizon79

New member
עכשיו אני בוכה מהתרגשות../images/Emo7.gif

אולי במקום שיר אפשר קובה?

nani nani

New member
סבבה,אבל עד כמה שזכור לי -

ויש לי הוכחות!! אתה התוודית שאתה לא אוהב קובה... חבל...

bali

New member
מנהל
זה לא היה עדידושים שאמר שהוא שונא

קובה?

bali

New member
מנהל
אז אם ככה גם הוא מפסיד

אבל מצד שני, מה אכפת לנו, יישאר לנו יותר

gabizon79

New member
הלו! הלו! אשר בלי קובה זה כמו

נאני בלי חזי,כמו עודד בלי לחם,ביגל בלי כפית על האף,פיקית בלי מוסיקה,יניב בלי שש-בש,עדי בלי סושי,אביטל בלי חתולים,ולורד בלי פיתות. לא רוצה להזכיר ת'שום של "פיש"...אסור להגיד מילים קדושות...

nani nani

New member
רק תיקון קטן... חזי הוא של אחותי

ביגל ושל עודדי.... שלי הוא חמי!!! ואני לא אזכיר לך את הקרמבו של "פיש"...
ובוקר טוב לך גם, אח שלי... יש כאן מישהו חדש בשם יניבניב מוסר לך "אח שלי, הכל טוב? פצצות לגבות, סבבה אגוזים"

gabizon79

New member
מישהו חדש זה לטיפולה של ביגל...

הוא צריך לעבור ת'קבלת פנים המסורתית... |אייקון של כפית על האף|

nani nani

New member
../images/Emo124.gifביגל.....

עשית ליניבניב את הקבלת פנים המסורתית???

odedee

New member
אפרופו...

היה איזה מישו שהבטיח שהוא לא יוצא מפיש בלי המתכון של השום. אם המישו הזה עוד לא השיג את המתכון, הלך עליו. עדיף לו להתרחק מכל הקליקה למה יקבל צ'אפחות, ולא בחברות.

gabizon79

New member
קודם כל המישו הזה הבטיח שינסה

והוא כבר הצליח להוציא תרכיבים...יותר ממה ש7 פסיכופטים הצליחו... בקשר לצ'אפחות...רק כדיי לעצבן אותך עוד יותר: תודה,ספסיבה,ת'אנק יו,תיסלם....:)

למעלה