לא יודעת על איזה פסיכוטים אתה מדבר אבל אני אישית לא ניסיתי לבקש את המתכון......
N nani nani New member 29/7/03 #26 לא יודעת על איזה פסיכוטים אתה מדבר אבל אני אישית לא ניסיתי לבקש את המתכון......
bali New member מנהל 29/7/03 #22 עכשיו נרגעתי! ../images/Emo24.gif באמת עדיף שלא תזכיר ת'שום של "פיש" כי יש פה כמה אנשים עצבניים ומה איתי? מה הדבר שבלעדיו אני לא יכולה לחיות? (רמז, מתחיל ב"ש")
עכשיו נרגעתי! ../images/Emo24.gif באמת עדיף שלא תזכיר ת'שום של "פיש" כי יש פה כמה אנשים עצבניים ומה איתי? מה הדבר שבלעדיו אני לא יכולה לחיות? (רמז, מתחיל ב"ש")
N nani nani New member 29/7/03 #23 מי עצבני, מי???? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
מי עצבני, מי???? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
A adidushim New member 29/7/03 #25 משהו בש'? זו בטח שלולית המוס שוקולד שלי משבוע שעבר (היא קצת לא טרייה)
bali New member מנהל 29/7/03 #28 חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif התכוונתי לשוקולד. ש-ו-ק-ו-ל-ד... נו טוב, וגם משהו שמתחיל ב"ס"...
O odedee New member 29/7/03 #29 אה, זה שקוף. סמנה. או סינטה. או סירופ רימונים. אולי זה בכלל סלק? או סנונית? או סליבוביץ'? או שאולי זה סושי?
אה, זה שקוף. סמנה. או סינטה. או סירופ רימונים. אולי זה בכלל סלק? או סנונית? או סליבוביץ'? או שאולי זה סושי?
B beagle New member 28/7/03 #9 ../images/Emo24.gif מתה עלך!!! איך רק עכשיו ראיתי את זה? אחותי, שיחקת אותה, שומרת במיוחד בשבילך מרגרינה מבציר טוב.
../images/Emo24.gif מתה עלך!!! איך רק עכשיו ראיתי את זה? אחותי, שיחקת אותה, שומרת במיוחד בשבילך מרגרינה מבציר טוב.