הענק והגמד

sp400

New member
לרביד

היום זה היום האחרון וחשיפת השמות, ורציתי לשלוח לך ראיון +ביצוע של קרן ומירי שאני מאוד אוהבת! אז אני מקווה שאהבת את המתנות ששלחתי לך, ושתדעי שנהנתי להיות המיצי שלך XD אוהבת המון המון! מיצי בנני
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1225258 והגמד שלך היא נעמי

וואווו!! לא הייתי עולה על זה בחיים!../images/Emo42.gif

נעמי, אני חייבת לך תודה ענקית!! באמת שכל הכבוד לך, קלעת בול כל פעם מחדש! וגם הפעם!! אז תודה על כל מה שהענקת לי! היה לי כיף גדול להיכנס ולמצוא את המתנות ממך! ועכשיו, אחרי שאת מכירה אותי כל כך טוב
הגיע הזמן שאני אתחיל להכיר אותך כמו שצריך חחח

sp400

New member
לשיר

לשיר המקסימה
זהו היום האחרון...היום האחרון של המשחק, של היותי הגמד שלך, ושל חיפושי אחר מתנות מגניבות עבורך, חייב/ת להגיד שזה טיפה עצוב וחבל, אבל גם שמח כי סופסוף תוכלי לדעת מי אני
....נכון שזה כבר ממש מסקרן?? זה קורה ממש עוד מעט...אז חשבתי ככה שלמתנה אחרונה אני אשלח לך כמה בדיחות מצחיקות בקשר לבע"ח
כי את ממש אוהבת.... שולח/ת לך בנתיים המון המון נשיקות! נהנתי להיות הגמד שלך.....יודעת מי אני? בדיחה א' : נחש, נמר ופיל הולכים ביער ביחד. פתאום הפיל יוצא ביציאה כזאת "יו אתם יודעים שחשבתי הרבה על זה וכל השמות שלנו מתחילים ב-נ' איזה מגניב". הנחש אומר לפיל "מה?" השם שלי מתחיל ב-נ', השם של הנמר מתחיל ב-נ', השם שלך פיל וזה מתחיל בכלל ב-פ' אז הפיל אומר לנחש "מה פתאום קוראים לי ניסים". בדיחה ב' : חזיר וחמור נפגשים אחרי יום עבודה קשה באסם. החזיר אומר: "בני האדם האלה נורא מעליבים, הם משתמשים בשמות שלנו כשמות גנאי." החמור משיב לו: "אכן, זו חזירות..." בדיחה ג' : שאלה: "מה אמר עכבר קטן לאימו לאחר שהוא ראה עטלף?" תשובה: "אמא, ראיתי מלאך..." בדיחה ד' : ברווז אחד נכנס לחנות ושואל: "תגיד, יש לך קרקר?" המוכר: "לא יא מניאק, עוף מפה!" למחרת הברווז חוזר ושואל: "תגיד, יש לך קרקר?" המוכר: "לא יא בן זונה עוף מפה, ואם תשאל אותי עוד פעם אחת אני אמסמר אותך לתקרה!" למחרת הברווז חוזר ושואל: "תגיד, יש לך מסמרים?" המוכר: "לא" הברווז: "אז יש לך קרקר?" בדיחה ה' : דוב וארנב מצאו מנורת קסמים. הדוב התחיל לשפשף את המנורה ופתאום יצא שד ואמר: "לכל אחד מכם יש שלוש משאלות". הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בעיר יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה אופנוע" הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בארץ יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה קסדה ודלק הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בעולם יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה שהדוב יהיה הומו"... זהו...חיחיחי אני יודע/ת שזה טיפה צולע אבל ברבע שעה זה מה שיכולתי למצא (הגמד שלך ישנוני...קם רק לפני 15 דק' ממנוחת אחרה"צ שלו/ה...צטער/ת...
) אוהב/ת!!!!!! הגמד/ה שלך.
והגמדה שלך היא ניבה

משחק מלחיץ...

לא לבעלי לב חלש:) אבל היה כיף ביותר!! כל הכבוד לשלומי על הרעיון ועל היוזמה! ובאמת יש לנו פורום מקסים!

Music4Life

New member
../images/Emo10.gif לאאאאאא

גמני עצובה..איזה בעסה...היה במשחק הזה משהו קסום, משהו מעורר, משהו שכל יום גורם לך לרצות עוד ועוד...ממכר ממש. שלומי תחשוב על עוד משחקים כאלה, או אחרים אבל ברמה כמו זה. בבקשה
זה היה לי כ"כ כיייייייייייף.

sp400

New member
תם ונשלם לשנה הקרובה אם אתן רוצות

אתן כמובן יכולות לעשות משהו

יש לי גמד קשוח...

וגם גמד מתעלל...אבל עזבי אותו,בואי נארגן אנחנו משחק לפורום...יש לך רעיון?:) תקשיבי מה הוא עשה לי, שם לי באחת המתנות סוס קטן שאני אחשוב שזה סייחה כסופה, שם לי ארנבון שאני אחשוב שזה נני בנני... התעללות!!
שלומי אתה עדיין הגמד שלי למרות שנגמר,נכון?:)

Music4Life

New member
חעחעחע, שלומי הוא גמד תחמן../images/Emo6.gif

תחמן שמתכנן תחבולות...
רעיון אין לי כרגע אבל בואי נרים גם משחק יפה. אנו פשוט צריכות לחשוב קצת, לאמץ תאים במוח ולמצא משחק מגניב.
תהיי איתי בקשר..תגידי לי מה את חושבת...

למרות שכבר חשפת אותנו... ../images/Emo13.gif מגיעה לך מתנה!

אז שלומי! היה לנו ממש כייף להיות הגמד הקטן שלך (למרות שירדת על ורד! נו נו נו!) וחשוב ליידע- שגם מירב עזרה :) אז כן, אנחנו צוות מוצאים את נמ"ו (נעמי, מירב, ורד ---> נמו היה הכי נורמאלי בצירוף חחח..) והמתנה שלך היום: אתמול בהופעה של קרן, לפני שהיא שרה את "שיר לאסף" היא סיפרה שהיא כתבה את השיר לחבר קרוב (הלא הוא אסף דרעי) והיא כתבה לו שיר עידוד וכתבה בו את כל הדברים שמשמחים אותה. אז חשבתי לשלוח לך את השיר, שאולי ישמח גם אותך! : http://www.youtube.com/watch?v=RIRUwl7W2w0 ואנחנו מקוות שאהבת את המתנות במהלך השבוע :) היה לנו ממש כייף! וכל הכבוד על המשחק! הוא באמת היה כייף :) אוהבות- צוות מוצאים את נמ"ו: ורד, מירב ונעמי

למעלה