מיד מופע חצות בערוץ 2
ר רעות שטיינברג New member 18/6/11 #96 אני מאמינה לחלוטין ביכולות של מייקל בטוחה ויודעת שיתן את כולו על מנת שיהיה לו ביצוע מעולה מחר
ב בוףברכה New member 17/6/11 #26 עובר עליו... ../images/Emo79.gif ...../images/Emo79.gif ביטר... .....ברחו לו התווים... לקרוא ל ...... ....שיעזור לו... לתפוס..אותם??.....איפה..רוחמה שצריך אותה??. ...תחת השמיכה?
עובר עליו... ../images/Emo79.gif ...../images/Emo79.gif ביטר... .....ברחו לו התווים... לקרוא ל ...... ....שיעזור לו... לתפוס..אותם??.....איפה..רוחמה שצריך אותה??. ...תחת השמיכה?
ע עמירו ויוליה New member 17/6/11 #7 ../images/Emo23.gif../images/Emo178.gifאילנה בשיר של שרעבי אין יותר מושלם
ע עמירו ויוליה New member 17/6/11 #11 ../images/Emo140.gifעושה רושם כזה גם היה שבוע שעבר. אני לא יכולה להימנע מהזכרון שיש לי בראש על הביצוע של ביטיריקו באותו הלילה שהרביץ לעצמו וכמעט אמר שלום ולא להתראות לעולם הזה.
../images/Emo140.gifעושה רושם כזה גם היה שבוע שעבר. אני לא יכולה להימנע מהזכרון שיש לי בראש על הביצוע של ביטיריקו באותו הלילה שהרביץ לעצמו וכמעט אמר שלום ולא להתראות לעולם הזה.
ר רגע רק רגע Active member 17/6/11 #12 כמו שציינתי באחת התגובות למטה... אסור לזמרים שם לשיר לחנים של מתי כספי. אין להם קול בשביל זה.