מיד מופע חצות בערוץ 2

בוףברכה

New member
.....מעניין אם

יקבלו את..
אילנה...., צלע שלישית..לפרוייקט .........."פרוחמה"... דה פרוג'קט...

../images/Emo26.gif../images/Emo127.gif../images/Emo79.gifאלבז במזמור לדוד

לא משנה כמה אני אשמע אותו שר את השיר הזה כל פעם אתרגש ממנו מחדש. מילים נהדרות, עם קול חודרני מה צריך יותר? חחח אומר: "יפעת תתחתני איתו"

יונתנסקי

Well-known member
אילנה, בואי מתוקה, אני אסביר לך.......

במשפחת מחבוב (לימים עיברתו ל"חובב") 4 ילדים. (אולי יותר, אבל אלו המפורסמים 1. משה חובב, הקריין, אבא של גיל 2. ראומה, אלדר, הקריינית המיתולוגית 3. חווה ישכיל, אשתו של הצייר עמוס ישכיל, יפהפיה אמיתית, אמא של אמנון ישכיל, היה עוזר מאמן של רלף קליין איזו שנה ונעלם לתהום הנשיה 4. נעמי (נדמה לי שכך קוראים לה - היא הכי פחות מפורסמת, ואביה אדריכל גנים) אמא של דפנה ארמוני. אז גיל חובב דודן לדפנה כי אבא של גיל ואמא של דפנה אחים. אמא של גיל היתה דרורה בן אב"י נכדדתו של אליעזר בן יהודה, ( ביתו של איתמר מהשיר) מאיפה אני יודעת ? כי הייתי שנים שכנה של משפחת הצייר עמוס ישכיל. קבלי לינקים להרחבת הידע לדרורה בן אב"י http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A8%D7%94_%D7%91%D7%9F_%D7%90%D7%91%22%D7%99 למשפחתולוגיה של דפנה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%A4%D7%A0%D7%94_%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99 ואני זוכרת שאמרה פעם לתמיר קליסקי שתמיד היתה הולכת לדודתה ראומה שתתקן לה שגיאות בדיקציה, אבל עכשיו "נו מור" כי לצערה, ראומה סובלת מאלצהיימר. שמעתי במו אוזני.

תותי 40

New member
כמה תיקונים קטנים למשפחתולוגיה של דפנה../images/Emo8.gif

משפחת חובב (מחבוב לשעבר) כוללת שבעה אחים ואחיות - אלישבע ז"ל, משה חובב ז"ל, ראומה אלדר, עמי חובב, חוה ישכיל, הדסה ארמוני, וגאולה. הדסה ארמוני - היא אמא של דפנה ארמוני, אריק ארמוני ז"ל - אביה היה אדריכל נוף, והוא נפטר לפני כמה שנים. גיל חובב - הוא בנו של משה חובב - והוא אכן בן דוד של דפנה ארמוני. (גילוי נאות - אני בת דודה של דפנה ארמוני.........

תותי 40

New member
הם חיו באנגליה שבע שנים כשדפנה הייתה ילדה

היא חזרה לארץ בגיל 14 - מכאן "התרבות" האנגלית שלה.

יונתנסקי

Well-known member
נכון, הדסה. מתקופת המושבה מגדל

הייתי אמורה לזכור. (הראש כבר לא משהו...) לתומי חשבתי שאדריכל גנים ואדריכל נוף זה אותו הדבר. אני הייתי מורה של תמי ואמנון של חווה. יש לך בת דודה נהדרת, אני מאוד אוהבת אותה בהיכל.

תותי 40

New member
הי יונתנסקי../images/Emo140.gif

כיף לשמוע שאת מכירה את משפחתי המקסימה - חוה, אמנון, תמר וכו'.... יכול להיות שאת צודקת ואריק היה אדריכל גנים ולא אדריכל נוף... יכול להיות שהטעות היא דווקא שלי. תודה על הפירגון -דפנה באמת מקסימה

למעלה