מפגש פורום

../images/Emo24.gif

אפשר עוד להיות ספונטנים, רק לתכנן זאת מראש
קשה לארגן מפגש עם קבוצה גדולה בשבונג ספונטני... עדיף לאבד קצת מהספונטניות ולהפגש כמה שיותר, לא? דיר באלק אתה לא מגיע!! תהיה ספונטני...

ניאו30

New member
ספונטניות עם תכנון מראש ../images/Emo6.gif אהבתי

לא,אבל ברצינות אני גיליתי לאחרונה את נפלאות הספונטניות וזה דבר פשוט נפלא! בכל מקרה,אני לא מחכה לאחרים שיהיו כאלו,ואני עשיתי מעשה ספונטני משל עצמי וקבעתי להפגש עם מישהי מהפורום. בקשר לכמות האנשים במפגש,אולי זה משהו אישי שלי אבל אני אישית דווקא מעדיף את המפגשים הקטנים יותר,ולא ההמוניים,אבל זה לא משהו קריטי. ולגביי המפגשים האופציונלים שקבעתם,אולי התעצבתי גם מכך שהתאריכים האלו לא טובים לי במיוחד.רציתי מאוד לפגוש ולהכיר את האנשים כאן,ועכשיו זה כנראה (שוב) יידחה לפעם אחרת,למרות שאולי אני יצליח בסופו של דבר להגיע למפגש בתאריך אחד מהשלושה,אם הוא יבחר כמובן
. שלחתי מסר בנדון לשותפה שלך לארגון המפגש.אז אם אני אוכל,וייבחר התאריך הנכון במקום הנכון ובשעה הנכונה-אני כמובן אגיע! בספונטניות!

מפצלת לך ת'עץ {דווקא}

צפוף לי הלו"ז. נופל בדיוק באירועים חשובים.. בטוחה שלא תרגישו בחסרוני {חסר למישהו ממכם
}

תודה ../images/Emo24.gif

לדעתי נחכה עם זה עד מחר ,לפחות, ואז נתחיל לראות מה התמונה המתקבלת... בינתיים אנחנו כמעט 20 איש

Yaeliiiii

New member
../images/Emo13.gifעדיפות לחיפה, לא משנה מתי, ו....

כל הכבוד לכן על היוזמה!!! ואגב, אני ממליצה בחום שכל אחד/ת שמגיעים יביא איתו חבר/ה, כדי שיהיה נעים ומרווח יותר. לא לפחד להכיר אנשים חדשים!

למעלה