מפגש פורום

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מפגש פורום../images/Emo70.gif

געגועי כמו דלתות שנפתחות בלילה.... אני 'תגעגעת אליכן מאד מאד, אז החלטתי לצרף תחושה למעשה, וברוח האביב המתרגש עלינו לטובה, עם הפריחה והחמימות מסביב - ולהזמינכן למפגש פורום בחיק הטבע. המיקום - ההוא מאז, שנמצא אי שם באמצע הדרך בין הצפוניות לדרומיות (מי שלא זוכרת/לא יודעת - הוראות הגעה מפורטות יועברו במסר). העיתוי - שבת 24.4 שעות הבוקר ואילך. קדימה, להתפקד!

avivit18

New member
../images/Emo4.gif אממממ.... אממממ....

אני אגיע... (בלי נדר
)
אגב - יש שם שרותים
(זה יכול להיות די קריטי
)

נגיע בשמחה ../images/Emo70.gif

בלי נדר, כמובן. שחר - אני רואה שהמרץ והפעלתנות של שדוניהו לא פוסחים (הא הא) גם עליך.
לחיי היוזמות הברוכות !

טלטל11

New member
../images/Emo45.gif אחלה יוזמה

אני לא מתחייבת בינתיים
אם אוכל להגיע אז אדע סמוך ליום ה"אירוע"

זואי11

New member
מקוות גם להגיע

ומציעה להזיז בכמה מאות מטרים על מנת שנוכל להנות גם מפריחה יפה. וגם .... יש שם שירותים שולחת לך מסר

אור רון

New member
../images/Emo93.gif עוד מפגש??../images/Emo67.gif

סתם סתם סתם נראה לכן שאני אפספס הזדמנות להפגש עם כל הבחורות המקסימות והילדוד'ס המשגעים??? אז אם לא יקרה משהו בדרך, חס וכרפס שום-בצל-מלח-מים-
-
-
אני אגיע!!! אני מאמינה ששרשור אוכל, שתיה, כח"פ וכ"ו יהיה במועד קרוב יותר, נכון? ולגבי הצעתה של זואי - הרעיון בהחלט נראה לי (אני חושבת שאני יודעת על מה את מדברת) השאלה היא האם פתוח שם בשבת, והאם לא כל עם ישראל ואשתו יהיו שם (מצד שני, הפעם אין מצב שאביא שולחנות וכסאות, אז גם זה שיקול, כי שם יש...)

הגבתי למסר. המקום שהצעת לא

מתאים בגלל תנאי השטח (בגן עצמו), שאינם מאפשרים השתרעות על דשא, ובגלל השטח שמחוץ לגן שלא מתאים לתינוקות/פעוטות קטנים.

טלטל11

New member
ועוד רעיון...

מה דעתכן להפוך את זה למפגש "על האש" כמסורת בני ישראל?
ואז כל אחת יכולה להביא משו קטן (כמה שיפודים, כמה קבבים, כמה סטייקים, סלט, וכו') ונעשה את הארוחה שם?... רק צריך לארגן גריל פחמים שעומד על רגליים, ושולחן לכל המטעמים

noa37

New member
ומי ינפנף לנו מעל המנגל? ../images/Emo6.gif

צריך לראות אם יש מישהי שיכולה להביא שולחן מספיק גדול. אה, וכמובן שאני בעד המפגש ומקווה להגיע

טלטל11

New member
מ'זתומרת מי? ../images/Emo26.gif בעלך כמובן ../images/Emo70.gif

וברצינות- אני בטוחה שלא יחסרו מתנדבות לנפנוף, יש פה מספיק בנות אסרטיביות
אם אני אגיע לא תהיה לי שום בעייה להיות הגרילמן
מה שבאמת צריך זה
עומד, ושולחן פיקניק ל-

dafi1

New member
כמובן שיש לי../images/Emo70.gif אני מביאה../images/Emo70.gif../images/Emo116.gif

טלטל11

New member
../images/Emo67.gif טוב, נו...אז נרד מהרעיון ../images/Emo3.gif

סתאאאם.... פשוט בפעם האחרונה שניסיתי סטייק וירטואלי זה לא כ"כ משביע

avivit18

New member
מה, טלטל../images/Emo35.gif...לא היית שבעה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אפילו לא ב"כאילו"
יש לך דרישות, אַת

avivit18

New member
../images/Emo124.gifושיהיה לך ברור../images/Emo70.gif-זה לא פוטר

אותך מהשמפנייה והקוויאר - שפשוט אי-אפשר בלעדיהם
להת', כרגיל...

למעלה