כלבונת אנונימית- להנאת הקהל הרחב
A avivit18 New member 12/4/04 #26 לא דוקטורט...תואר שני- טוב לך../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif צחקי, צחקי... אבל אני ראיתי אותו בכמה הופעות חיות, כשהאחרונה שבהם הייתה ב- 70 לפילהרמונית, לפני מס' שנים - והוא בהחלט ראוי לכל הסופרלטיבים שקיבל (נניח, לצורך העניין, שזה הכלי הנכון )
לא דוקטורט...תואר שני- טוב לך../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif צחקי, צחקי... אבל אני ראיתי אותו בכמה הופעות חיות, כשהאחרונה שבהם הייתה ב- 70 לפילהרמונית, לפני מס' שנים - והוא בהחלט ראוי לכל הסופרלטיבים שקיבל (נניח, לצורך העניין, שזה הכלי הנכון )
C carmitz New member 12/4/04 #27 חחחח זה תלוי על מי את מסתכלת ועל איזה כלי מדובר - הקטן או הגדול .... אבל ביננו ... מה אכפת ל ? ואין ספק ש"אייזק שטרן" ואייזק שטרן הם גדולים בפני עצמם !
חחחח זה תלוי על מי את מסתכלת ועל איזה כלי מדובר - הקטן או הגדול .... אבל ביננו ... מה אכפת ל ? ואין ספק ש"אייזק שטרן" ואייזק שטרן הם גדולים בפני עצמם !
ע ענבל30 New member 13/4/04 #28 אנחנו נבוא ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif איזו שאלה... איזה כייף להפגש!
ש שרוני ב New member 13/4/04 #32 שרלי מקום המיפגש מפורסם במסרים לכל מי שהתפקדה. אנחנו לא נוהגות להכריז על המיקום מעל דפי הפורום כדי למנוע הגעת "אורחים" לא רצויים.
שרלי מקום המיפגש מפורסם במסרים לכל מי שהתפקדה. אנחנו לא נוהגות להכריז על המיקום מעל דפי הפורום כדי למנוע הגעת "אורחים" לא רצויים.
א אופירה10 New member 14/4/04 #34 במידה ונשיג טרמפ-נשמח להגיע! יש מתנדבות ? גם לנו יש געגועים....המון זמן לא ראינו..... להתראות (בתקווה)
במידה ונשיג טרמפ-נשמח להגיע! יש מתנדבות ? גם לנו יש געגועים....המון זמן לא ראינו..... להתראות (בתקווה)
ט טלטל11 New member 14/4/04 #41 |אייקון מקנא בטירוף| אוי אמסטרדם!!! אפשר לבוא איתך לאמסטרדם במקום למפגש? איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעשי חיים (ואל תעשי שום דבר שאני לא הייתי עושה! )
|אייקון מקנא בטירוף| אוי אמסטרדם!!! אפשר לבוא איתך לאמסטרדם במקום למפגש? איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעשי חיים (ואל תעשי שום דבר שאני לא הייתי עושה! )
S shira33 New member 14/4/04 #36 מאוד רוצה לפגוש אתכן ... אשמח להגיע, אבל מה זה בדיוק העניין של ההתפקדות?