מפגש

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמפגש../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

יאללה! להתפקד! שכל אחד יכתוב איפה ומתי הוא מעדיף את המפגש נעמי נעמי מעדיפה את המפגש אכן בצפון אך לא הרחוק מדי ובסביבות יולי - אוגוסט, לא אחרי אחרי לא יהיה לי אינטנרנט

פראזניק

New member
מפגש...

אני מקוה לבא, אלא שלצאת מחוץ לעירי לא אוכל בתקופה הקרובה וחדשי יולי אוגוסט, הם חדשים די עמוסים אצלי (גם בעבודה, גם בהכנות לנסיעה לאומן, אני מארגן קבוצות), כך שזה יהיה די קשה. אבל בואו נחכה לרעיונות נוספים.

../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

עבור אנשים שראיתי שהם פה ולא התייחסו סרטוריוס מאיר יגוד על ההיסטר

אוקיי ../images/Emo141.gif

זמן - הכי טוב ימי ראשון, ימי שני בד"כ גם בסדר. מקום - לא משנה, כל עוד זה בתוך הקו הירוק.

קוכולין

New member
העדפותי בנוגע למפגש

אני יכול בכל מקום (בתחומי הקו הירוק), אך עדיף שלא יהיה צפונית מחיפה או דרומית מאשדוד. בכל מקרה, היציאות שלי מהצבא זה 14 יום (בצבא) ו-7 ימים בבית. אז אני מקווה שזה יפול בזמן שאני אהיה בבית. אם אני בחופשה, אז כל יום זה בסדר בשבילי (כל עוד יש תחבורה ציבורית).

העדפות

אני יכול בתחילת יולי בשעות הערב. אני מעדיף באזור המרכז או ירושלים. זה יכולת להיות מעבר לקו הירוק, אך לא מעבר לקו האדום, אני עדיין לא החלטתי לגבי הקו הסגול או קו הסיום. מאיר

פראזניק

New member
יום חמישי, ירושלים.

יום חמישי דווקא מתאים לי בד"כ. העדפתי כמובן היא ירושלים, אלא אם כן יש כאן איזה ירושלמי שאפשר לתפוס איתו טרמפ:)))))))) לגבי החדשים, כתבתי למעלה.

יש לי 3 מקומות מת"א ../images/Emo73.gif

נעמי, אני לא חושב שלדתיים צריכה להיות בעיה לבקר בבית חילוני, במקרה הכי קיצוני הם יכולים להביא לעצמם כיבוד (ותקנו אותי אם אני טועה). אז אם את יכולה לארח, זה יכול להיות פתרון טוב. חוצמזה, יש לי רעיון: מי שבא לו, שיכין הרצאה של 5-10 דקות בנושא שמעניין אותו, ויתן אותה במפגש.

פראזניק

New member
ובמקרה הכי גרוע...

החברים החרדים\דתיים, יכולים לא לאכול בכלל, לא יקרה כלום:)))))) אפשר גם לארגן דברים כשרים, זה לא נדיר:)))) נעמי, באמת אין לחרדי\דתי בעיה להתארח בבית חילוני (למה מה חשבת?)

מעדיפה שלאמכמה סיבות האמת...

א. דירה קטנה ב. חתולים (יש אנשים אלרגיים) ג. שכנים נודניקים וקטנוניים. בבית שלי אין מרווח ואין אוויר

סוחוי... מה זה?

מה בא לך... בלוז? ג´אז? רוק? קאנטרי? קלאסי? טכנו? האוס? טראנס? רק לא שלומה ארצי בבקשה, ואז הכל יהיה בסדר.

פראזניק

New member
"סוחוי"

אגב, שושן, אם איני טועה (וזה נעמי יודעת טוב ממני) "סוחוי" זה "יבש" ברוסית:))) "סוחוי", להקה אוקראינית מצליחה ומפורסמת מאד. אגב, נומי, חסידי יש לך גם?

פראזניק

New member
וכמובן כמובן....

שטעיתי בשם וללהקה קוראים "סויוז" - "איחוד" (או אחדות). כמובן, הרי בלי לטעות אי אפשר:))))))))))

למעלה