מפגש

בשמי ובשם Marinette../images/Emo13.gif

מניסיוני בפורום-קונים (כנסים או מפגשים של פורום, מלשון קונבנשיון), יום חמישי הוא היום המתאים ביותר, בגלל שלמחרת לא עובדים ולחברים שומרי השבת אין בעיה. באשר לאיפה - בהיותנו תל אביבים עוכרי ישראל, ברור שאנחנו מעדיפים בתל אביב או במרכז. אבל כבר סחבתי את עצמי לירושלים וגם לחיפה בשביל פורום קון. ברור שמי שיארח את הכנס הוא זה שיקבע. אז מי מתנדב?

אני, לצערי,

לא יכולה לארח מפאת החברים הדתיים החרדים ושומרי המסורת שלנו, מאחר ואיני נמנית על אף אחד מאלה. לפי דעתי צריך לארגן יום חמישי פיקניק בים באיזור תל אביב-חיפה.

יכול לארח

אני יכול לארח, גם כשר (לא גלאט), גם יש לי מרפסת היכולה להושיב עד כ 30 אנשים (דירת גג). הדירה בירושלים!!! (לא יכול להזיז אותה) מאיר

זה נכון, ואני מתנצל

לא הייתי עושה זאת, לולא היו לכך סיבות פרוזאיות (הגעתי למפגש).

אין שום רע

הנופים קסומים ומזג האוויר מצויין, אלא שאני מעדיף לא להיות שם, עד כמה שיש לי הבחירה.

bogun

New member
יש לי ראיון למקום

באו ניפגש במרכז איפשהו בחוץ.נגיד אפשר להפגש לעשות על האש בפרק הירקון.זה מקום שכולם יכולים להגיע עליו.

על האש זה משהו שעושים עם אנשים

שמכירים אותם במידה כלשהי. יכול להיות מגניב פעם לעשות פורום-קון פיקניק, אבל בתור התחלה אני באמת מציע שנעשה בבית של מישהו. יכול להיות שזה יהיה אצלי. אני מחכה לברר משהו.

exit_from_here

New member
מי מה כמה ולמה?

אני יודע שאני לא כותב פה הרבה וגם אם הייתי כותב הרבה רוב הסיכויים שלא הייתי בא אבל אם כבר אז עדיף במרכז הארץ כי ככה טוב לכולם במקום שמגיע אליו תחבורה ציבורית שוטפת. אבל בכל מקרה אני לא חושב שאני יבוא (כסף...כסף...כסף...יש עוד מפגשים שך פורומים)

exit_from_here

New member
אה ובענין האירוח...

אני יכול לארגן איזה מקום שתרצו מיזוג,אוכל,שקופיות סרטים מה שתרצו...אבל זה דרומית מדיי בשבילכם ואני אצטרך לשכנע את ההורים שלי וגם קצת עזרה מהפורום...ואני משוכנע שההצעה שלי לא תועבר בקריאה ראשונה אז לא נורא...לא בניתי על זה זה בסדר...

exit_from_here

New member
כמה דברים

1)אני זכר. 2)אני מחכה שתקופת השאלות לבגרות תעבור. 3)נושאים מעניינים להגיב עליהם 4)חוסר זמן

למעלה