מפגש

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מפגש

טוב אז סגרנו יום חמישי הקרוב 29/7 שעה 18:00 וצפונה בגן העיר . (רק שגן העיר גדול , יש למישהו נקודה טובה שאפשר להתרכז בה ?) . ומה עם נשנושים ? שתיה? לא בא לכם ?

SupeRonit

New member
אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד

כל אחד יביא: * שמיכה * בקבוק שתייה * חטיפ(ים) + מי יביא שולחן (מתקפל) או בסיס יציב ?? לבסוף: נשים הכל על ה"שולחן" וכל אחד ייתכבד במה שבא לו-ובטוח יהיה שם מה שהוא אוהב (כי הוא הביא) . . . מה דעתכם
ויש לי שאלה שאלתית: מישהו מביא אחים קטנים/אחים גדולים/אמא/אבא/דוד/דודה/סבא/סבתא/ילד(ים)
ועוד רעיון (אבל סתם אם בא לכם): אני יכולה להכין טריוויה על ראשון (כאילו דה) ו/או חידון בציורים על אתרים בעיר-נתחלק בקבוצות או כל אחד לעצמו,ונעביר את הזמן * אכילה למידה וגם סתם ברבורים * מה דעתכם

חןשסק

New member
נשנושים ושתייה זה רעיון טוב, אבל

זה יהיה קצת מצחיק אם נגיע לשם כמו לפקניק... אין לי בעיה להביא חטיפים או שתייה אם נרצה כולנו. נקודה טובה להתרכז בה לדעתי תהיה יותר באיזור החדש, אבל ניפגש נגיד במזרקה ומשם נלך כולנו ביחד...

SupeRonit

New member
1.רעיון להיפגש הוא ממש טוב אבל

איך מזהה חברים מתוך כל ההמולה,אני לא מתכוונת לשאול כל אחד:"חן,חן,רויטל ???"-פדיחות...אז אולי נסכים על משהו משותף שכולנו נלבוש ו/או נענוד (נו בקיצור אין לי מושג
).. 2.כמה אנחנו נהייה??כי לפי דעתי זה לא פייר שהכל ייפול עלייך-יש לך אפשרות לשים פה רשימת מתפקדים,שיהיה לי כיוון כללי ?

חןשסק

New member
לא צריך. אני אגיד לך גם למה-

אני, נעם וגילעד מכירים אחד את השני גם מעבר למסך. את טוענת שאת מזהה אותי ואני חושבת שאני יודעת מי את. נעמה אומרת שהיא יודעת מי זה נעם. את לירי פגשנו במסיבת חוף של גלגל"צ. אם עומרית תרגיש טוב היא אמרה שהיא מקווה להגיע ונעם ואני יודעים מי זו. אני מכירה את בראל (כחול אמיתי) וגם את גנית (אחרי שקבענו שתינו להיפגש ולא ידענו מי זו מי כשעמדנו אחת ליד השנייה). מיקי כבר זיהה אותי תוך כדי נסיעה בשכונה ואם אני זוכרת נכון מיקי מכיר את רויטל. מי שלא מכיר אף אחד מכאן בטוח יראה חבורת תמהונים עם קוקה קולה ובמבה עומדים ליד המזרקה ויזהה אותנו
... עיר קטנה, פורום קטן...

הרגת אותי מצחוק בתאור שלך

"חבורת תמהורנים עם קוקה קולה ובמבה ...." וחוץ מזה שכולכם תזהו את הילד הכי מקסים בראשון -את אלון שלי (לא אלוני...) ואז תזהו אותי . אז לשלאת רונית כן אני באה עם הילד שלי .

חןשסק

New member
../images/Emo9.gif... אם את באה עם אלון, אין סיבה

שלא נזהה אותך. "חפשו אותי! אני באה עם חולצה כחולה וילד קטן!"

SupeRonit

New member
יופי ../images/Emo8.gif

עכשיו נותר שעוד מישהו אחד ייענה על השאלה הזאת
(סתם כי אני עצבנית עליו)..

Hii BiTcH

New member
חחחחחחחחחח איזה נוסטלגיה...

ואני מכירה את גילעד,את חן אני אזהה ובטוח גם את נעם (ראיתי תמונות שלו וכאלה נו) וכל השאר זה לא בעיה..

SupeRonit

New member
בקיצור ולעניין אני מכוסה כי אני

מכירה את מיקי-וכמו שאני מכירה אותו הוא יבוא עם מצלמה,ויתפוס "מקום טוב" לפני כולם
רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אני עצבנית
הוא מעצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבן אותי !! דיי נמאס לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חרא דה

dilan angel

New member
בקשר לנעמה../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

אני מקווה מאוד שהיא תבוא כי היא עכשיו בקפריסין עד יום רביעי בלילה אני מקווה שהיא תראה את השרשור בפורום ותוכל לבוא. אני אעדכן אותה גם באייסי..

אני שם רק תעדכנו...

אני יודעת איך גנית נראית, איך גילעד נראה, את נעם ראיתי בעזריאלי ואת חן ראיתי בתמונות... נראה לי אני אזהה אתבם

למעלה