מפגש

חןשסק

New member
../images/Emo124.gifרשימת מצרכים למפגש!../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן חטיף/בקבוק שתיה שתוכלו להביא (אם אתם רוצים בכלל כיבוד או שאתם מעדיפים אולי שכל אחד יקנה פיצה או מה שהוא רוצה?), וככה לא יהיו כפילויות.

Hii BiTcH

New member
אני אביא מה שיגידו לי...לא כפת לי..

אגב.. הלכתי לישון בצהריים וחלמתי שאני באה לאבא שלי ואני אומרת לו: "אבא אני צריכה קצת כסף כי אני הולכת למפגש פורום" אבא:"שלוש מאות שקל יספיקו לך?" אני:"אממ..נראה לי.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL

SupeRonit

New member
באמת ?? ../images/Emo6.gif ?? זה לא מה אמרו לי

פעם חלמתי שאבא שלי משקר לי ואני מתעמתת איתו בשיא הדרמטיות-אז חברה שלי אמרה שזה אומר,שאני מרגישה שמסתירים ממני משהו
|חבול *איזה הזוי* ולא זכור לא הצלחה אחרי החלום-אבל מצד שני,אני מצליחה כל הזמן

SupeRonit

New member
באמת ?? ../images/Emo6.gif ?? זה לא מה אמרו לי

פעם חלמתי שאבא שלי משקר לי ואני מתעמתת איתו בשיא הדרמטיות-אז חברה שלי אמרה שזה אומר,שאני מרגישה שמסתירים ממני משהו
*איזה הזוי* ולא זכורה לי הצלחה אחרי החלום-אבל מצד שני,אני מצליחה כל הזמן

dilan angel

New member
שקר זה לא טוב../images/Emo110.gif

מסמל על ערמומיות וכנראה על ניסיון לרמות אותך. אמממ יש לי ספר שלם עם פירושים לחלומות. כל בוקר שאני מתעוררת אני מפרשת כל חלום, ובראסמי הכל נכון! זה כבר מפחיד.

cobainos

New member
וואו איזה ספר גאוני!!

שקר לא טוב-מסמל ערמומיות וכנראה ניסיון לרמות.בטח הבן אדם שעלה על זה הוא גאון עם אייקיו של איינשטיין.

Hii BiTcH

New member
חחחח ראסמית...

אלוהים ישמור החלומות שלי רק נהיים יותר ויותר הזויים. היום חלמתי שאני ואח שלי הקטן [בן 13] נוסעים לים באוטו של אבא'לה,ואני מגיעים ויוצאים מהאוטו וכאלה ואישיות מפורסמת [לא חשוב איזה נו] גונבת לנו ת'אוטו. ואנחנו רואים אותו לוקח לנו ת'אוטו,אז צרחתי עליו [P:] ובסוף של החלום התנקמתי בו:] מואהאהאהאהאהאה..

dilan angel

New member
פירוש../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

ציטוטים מהספר: כעס "אם כעסת בחלום על ידיד קרוב או על מישהו מבני משפחתך,הרי כי אדם זה אינו ראוי למידת ההערכהשאתה רוכש לו ולאמונך ואהבתך. נקמה "חלום על נקמה מרמז על מהומה או על ריב שיפרוץ בקרוב,באשמת החולם. עליו לדעת כי הוא האשם העיקרי במריבה ולא הצד שכנגד" שקרלרונית: "אם חלמת בחלום על שקר - מישהו אחר מנסה לרמות אותך- אין הדבר מבשר טובות"

למעלה