עצומה-גילת הלל לתפקיד הראשי

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifעצומה-גילת הלל לתפקיד הראשי../images/Emo70.gif

העלתי עצומה כאן בפורום ,לגבי בחירתה של גילת {ואך ורק גילת}, לתפקיד הראשי במחזמר :"היי סקול מיוזיקל". רק גילת מזוהה עם המחזמר. רק גילת תשחק ורק גילת תשיר אותו. אך ורק לה מגיע !!!! אם לא, אנחנו נצביע ברגליים ולא נגיע להצגות. שינסו אותנו המפיקים..... לנו יש את הכוח. אני מבקשת להכנס לכאן ולמלא את הפרטים. בתודה מראש אריאלה.

מי שרוצה את גילת בתפקיד של גבריאלה שיקרא:

אריאל המקסימה ותומכת ומקדמת ביותר יש לומר :) מנסה להזיז תעניינים כדי שזה יצליח אז רוצים גם לעזור? כנסו לפורום של האתר: http://www.yap.co.il/?manager=forum תכתבו שם פשוט שתשמחו לראות את גילת בתפקיד של גבריאלה במחזמר ותכתבו תסיבות: היא התחילה את כל הפרויקטףשרה את ממריאים ותראו תעצומה שעשינו פה ושיהיה רק בהצלחה יש לי הרגשה שהיא עוד תשחק את גבריאלה במחזמר בעזרת השם אמן!!!!!!!

כעת מה שצריך זה עוד ועוד חתימות../images/Emo178.gif

העבירו קישור ישיר של העמוד לכל מי שאתם מכירים. חברים, בני משפחה, מכרים ועוד, בקשו מהם להכנס ולחתום, ושגם הם יעבירו הלאה את העצומה. עוד תראו שב"ה, נצליח. אם ההפקה רוצה רווחים, בבקשה, שתתן לגילת את התפקיד. לא נוותר על גילת בתפקיד הראשי.,גילת שלנו תהיה גבריאלה על אפם וחמתם !!!!

"אפם וחמתם" זה האף של חמותם, כלומר:

על האף של האמא של הבעל שלהם... סתאםםםםםםםםםםםם... אנחנו נראה לאמאמא שלהם למי יש את הכוח בידיים. רוצים מלחמה? ב-ב-ק-ש-הההה !!!! הפשילו שרוולים !!!!

1mayush

New member
חשוב חשוב ../images/Emo70.gif

חוץ מלהביא המון המון חברים שיביאו המון המון חברים לחתום על העצומה חשוב שגם תגיבו! .. ותגיבו גם למי שאתם מביאים לחתום על העצומה! מלבד החתימות חשוב שיראו גם תגובות! יאלה בהצלחה

מאיוש צודקתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני גם הגבתי שם, למרות שהיתה בעייה בתפוז ומשום מה התגובה שלי יצאה שלוש פעמים... נחמד, אה?! לא חשוב. תגידו לכולם לחתום ולהגיב. בואו נרעיד את האדמה. בואו נראה להם בהפקה שם כמה כוח יש לנו. ואני לא צוחקת. רק אתמול ביקשתי לשלוח לי מסרים, ואתם יודעים כמה מסרים קיבלתי? 128. 128 מסרים מחברי הפורום שלנו. סמויים וגלויים. אז.... אנחנו כוח. כי לכל אחד מאתנו יש משפחה וחברים, שגם להם יש משפחה וחברים. בואו נראה לכולם עד כמה אנחנו אוהבים את גילת ונאמנים לה. זה ה-זמן. זה בדיוק הזמן. מובן ? כל שאלה ניתן להפנות אלי. אני כאן.

1mayush

New member
מספר מעולה !

אריאלה דברי איתי
איך מתקדמים לגבי מה שהכנו .. הפורום הולך להיות משו משוו !! אתם תראו

בובה, הפון שלי מדבר אידיש... הלכו לו כל

הזכרונות. ואני לא מקבלת אסמסים, כבר יומיים.... תתקשרי אלי הביתה או לנייד. אני רוצה לדבר אתך . יש מלא עבודה כאן. צריכה אותך. צריכה את כולם. יאללה.

../images/Emo141.gifוואו 128 אנשים ?????

אמרתי לך לפרסם הודעה בפורום
אבל איפה כולם??????? אם יש 128 אנשים גלויים וסמויים אמורים להיות פה שרשורימפלצת!!!! אנשים, אתם לא צריכים להתבייש - תגיבו!!!

136 אנשים חתמו עד עכשיו וזוהי רק ההתחלה......

חכו-חכו..... כשהבית הזה יתעבה, תראו מה יילך פה.... ס-ב-ל-נ-ו-ת... רק ככה ננצח. זאת האסטרטגיה הנכונה. אתם רק תענו למסר של מאיוש, ותעבירו הלאה לכל מי שאתם רק מכירים. תדברו על זה עם כל מי שאתם רואים לידכם. מרד הצרכנים של "ארומה" יהיה כלום ליד המרד שלנו. עוד יכתבו עלינו בעיתונות. רוצים להתפרסם? בבקשה....

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאוי!זה מצוין!!

דווקא גילת דיי דומה לגבריאלה (הייסקול הנוכחי).
כבר מצביעה!

למעלה