עצומה-גילת הלל לתפקיד הראשי

../images/Emo45.gifקדימה...תתחילו לדבר.אני רוצה לשמוע חוויות

למי סיפרתם, מה אמרו, מה אחרים חושבים... ולא חשוב שלא כולם מכירים את גילת, שתפו אנשים בסיפור, ולו-רק ברמת העיקרון. האם זה פייר שהיא לא תקבל את התפקיד. רעש. אני רוצה שתעשו רעש. הרבה-הרבה-הרבה ר-ע-ש..... מובן ??????? יופיייייי !!!! ככה אני אוהבת אתכם !!!

למה שלא תפני לעוד מקומות בקשר להשתתפותה?

ראש 1 מעריב לנוער מגזין דיסני גיא פינס וואי בעשר התוכנית רעש-ערוץ 24 מה את אומרת אריאלה?

1mayush

New member
אז ככה ,

בשביל לפנות לתקשורת צריך כמות גדולה של חתימות! מינימום 1000 ! ואת הפנייה לגורמים הנ"ל זה תפקיד של המנהלים של גילת וכדי שפניות כאלו יקבלו יחס צריך לעבור את 1000, כמה שיותר!

1mayush

New member
../images/Emo207.gif יש קידום בעמוד הראשי של תפוז../images/Emo70.gif ../images/Emo207.gif

כל הכבוד לכולם !!! מי שעדיין לא הגיב שיגיב ותמשיכו להביא אנשים שיחתמו.

221 ביום וחצי. היעד להיום: עוד 200....

ק-דימההההה...... אני רוצה לראות ה-ס-ת-ע-ר-ו-ת... תפנו את השרשור הזה לכל מי שאתם מכירים, ויש לו שם {למי אין, כאילו...} ויש לו תיבת אי מייל {זה מה שצריך}. תציינו שהאימייל נשאר חסוי. אז היידה, אני רוצה לראות פה היום הכפלה של מספר החתימות, ככה שכיתחילו האודישנים המטופשים, לאמרגנים ירעדו הברכיים, והם יחשבו פעמיים אם מתחשק להם לאבד כל כך הרבה כרטיסים פוטנציאלים. מובן ????? כל שאלה, נא להפנות אלי במסר. בוקר טוב.

1mayush

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif : 311 הצבעות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לרגע זה . הקצב מעולה וחייב להמשיך ככה ! צריך להגיע ללפחות 1000 חתימות

325 חתימות. חובה לתת גז. אנחנו חייבים עוד!!!

לא להפסיק לספר על העצומה בבקשה. אנחנו לא נרדמים בשמירה. דיר באלאק. סומכת עליכם.

יiיi

New member
המון הצלחה לגילת../images/Emo50.gif

באמת מכל הלב
שבת שלום!

1mayush

New member
הגבתי לך בהודעה למעלה..

עד שאין לפחות 1000 הצבעות אין מה לפנות לטלוויזיה, והפנייה לטלוויזיה \ מגזינים זה תפקיד פופ ארט לעשות.

צריך לפרסם אתז ה בפורומים וקומונות

פרסמתי בינתיים בפורום ליטל רוזנצוויג

למעלה